Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 2

• 136 926
  • 765
  •   1
Отговори
# 30
Честито  Hug
Живо и здраво да ти е момченцето и дай боже всекиму.

# 31
  • София
Честито  Hug
Живо и здраво да ти е момченцето и дай боже всекиму.

Мерси, на всички да ви се връща  Praynig Hug

# 32
  • София

Да, в началото на октомври, момче, казва се Велизар  Simple Smile
Деска, аз вече те поздравих за раждането, обаче не мога да пропусна да отбележа, че сте му избрали страхотно име. Много ми харесва Peace Да е жив и здрав сладура  bouquet

# 33
Момичета преди време аз бях оплюта, наритана, здъвкана, смачкана, унищожена, унижена, ПРОКЪЛНАТА и т.н. в опита си да ви буда полезна по повод ЕРА - така широко рекламирана от "д-р" Явор Владимиров.
Е сега като стана ясно от самия "д-р" че това е частен патент - изявлвния по ТВ. Дано да се съгласите с мен че това е начин за СЪБИРАНЕ на пари от пациентите.
Патента е чисто химичен метод ползващ отдавна познатите методи за установяване на гени в генетиката - PCR  - те даже не ползват ин ситу ДНК - РНК хибридизация.
Този метод няма никаква научна стойност за сега, защото не е преминал изпита на практиката - АКО ВИЕ момичета сте съгласни да бъдете опитните зйчета срещу 1000 лв. Ваш проблем.
НО имайте предвид, че по света всяка нова методика набира доброволци и РАБОТИ С ТЯХ БЕЗПЛАТНО. Дали искате да се подложите на това. срещу тази сума.
Бъдете бдителни - в бг лекарските лъжи са на мода.
Бъдете наблюдателни, сензитивни и не се поддавайте на манипулации, ВЪПРЕКИ ТЕЖКОТО ПСИХИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ ПРЕДИ ИНВИТРО И СЛЕД НЕУСПЕШНИ ИНВИТРО ОПИТИ.
Слабите доктори използват това и намират начини да ВИ вземат парите, търсейки всевъзможни пътища - ЕПА, биопсии, вливания и т.н.
P.S. Експресията на 1 ген сама по себе си  не може да бъде установена само с изследване на  РНК , да считаше се , че РНК като пряк носитек на ДНК информациятата е информатор за екзпресията, но последвалите изследвания показаха, че това не е ТАКА, защото се установиха участъци от РНК, които могат да активират и / или супресират - подтискат включването й в синтеза на белтъците - нещата не са толкова елементарни както ги предстява Владимиров. Експресията на гените е много сложен процец и не може да се работи по " ПАТЕНТ"
МОЛЯ изпратете този " велик учен" на начална подготовка по генетика.
НИКОГА не ЗАБРАВЯЙТЕ експресията на гените е тясно свързана с онтогенетичното / индивидуалното/ развитие на организна. Т.Е. на различни етапи от развитието се включват различни гени, и дори да има РНК на ембриомални гени във възрастен организъм, то те не могат да синтезират да синтезират функционалните белтъци, защото са блокирани. Това за което писах по- горе.
Връзката в организма е - ДНК -РНК - Белтък / функционален/.
Респективно, когато не е възможно да се синтезира функционалния белтък, в повечето случаи медицината е създала заместители, и то с висок успех.

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 18:05 от ddnchv

# 34
Ddnchv, каква е всъщност целта на това да ни информираш така настоятелно във връзка с генетиката? Мислиш ли, че ще спреш момичетата, които искат да се подложат на този тест? А и не мислиш ли, че е време да спреш?

# 35
  • София
Е-ха! ddnchv в атака! Та това зрелище не е за изпускане!

ddnchv - явно хормоните gydi пак са ти разбъркани и са ти размътили главата!

# 36
Ама Вие, момичета просто сте...бата мата.  Бог да ви пази от самите Вас си.
Бъдете здрави.

# 37
  • София (Възраждане)
ddnchv, защо не се възползваш от безплатните консултации по този повод в клиниката, после ще ни разкажеш, ако успееш да направиш видео запис ще е съвсем ок, така ще изпълниш заканите от предишната тема. Предложението ми е съвсем сериозно!

# 38
ddnchv, защо не се възползваш от безплатните консултации по този повод в клиниката, после ще ни разкажеш, ако успееш да направиш видео запис ще е съвсем ок, така ще изпълниш заканите от предишната тема. Предложението ми е съвсем сериозно!
Какви консултации мила - та Владимиров трябва да се консуктира с колегите ми и с мен може, но ще му буде доста трудно да се обяснава в слабостта си в генетиката - където се е насочил без елеметарна подготовка. Преди казах и сега ще го повторя - този трябва да мине курс по елементарна генетика, после, но след години като осъзнае какво е научил в първия курс, по т. нар. частна генетика и после да се исказва когато макло се подготеи.

# 39
Ddnchv, наистина мисля, че е крайно време да насочиш огромната си негативна енергия извън тази тема.

# 40
Моля ви не пълнете и новата тема с излишни коментари,кому е нужно,доктора не може да задължи никой да прави ЕРА,Ddnchv пък и тежкото психическо  състояние преди ин витро  ми идва в повече ,чак пък тежко психическо,напрежението е след самата процедура в очакването на резултата.Бъдете по-позитивни и усмихнати и имайте доверие в лекаря си независимо от коя клиника е.Лека вечер Simple Smile

# 41
Ddnchv, наистина мисля, че е крайно време да насочиш огромната си негативна енергия извън тази тема.
Мисля, че ГОНЕНЕТО на потребители е в разрез с правилата на форума .......
дали не тябва да информирам модератор........

# 42
Момичета преди време аз бях оплюта, наритана, здъвкана, смачкана, унищожена, унижена, ПРОКЪЛНАТА и т.н. в опита си да ви буда полезна по повод ЕРА - така широко рекламирана от "д-р" Явор Владимиров.
Е сега като стана ясно от самия "д-р" че това е частен патент - изявлвния по ТВ. Дано да се съгласите с мен че това е начин за СЪБИРАНЕ на пари от пациентите.
Патента е чисто химичен метод ползващ отдавна познатите методи за установяване на гени в генетиката - PCR  - те даже не ползват ин ситу ДНК - РНК хибридизация.
Този метод няма никаква научна стойност за сега, защото не е преминал изпита на практиката - АКО ВИЕ момичета сте съгласни да бъдете опитните зйчета срещу 1000 лв. Ваш проблем.
НО имайте предвид, че по света всяка нова методика набира доброволци и РАБОТИ С ТЯХ БЕЗПЛАТНО. Дали искате да се подложите на това. срещу тази сума.
Бъдете бдителни - в бг лекарските лъжи са на мода.
Бъдете наблюдателни, сензитивни и не се поддавайте на манипулации, ВЪПРЕКИ ТЕЖКОТО ПСИХИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ ПРЕДИ ИНВИТРО И СЛЕД НЕУСПЕШНИ ИНВИТРО ОПИТИ.
Слабите доктори използват това и намират начини да ВИ вземат парите, търсейки всевъзможни пътища - ЕПА, биопсии, вливания и т.н.
P.S. Експресията на 1 ген сама по себе си  не може да бъде установена само с изследване на  РНК , да считаше се , че РНК като пряк носитек на ДНК информациятата е информатор за екзпресията, но последвалите изследвания показаха, че това не е ТАКА, защото се установиха участъци от РНК, които могат да активират и / или супресират - подтискат включването й в синтеза на белтъците - нещата не са толкова елементарни както ги предстява Владимиров. Експресията на гените е много сложен процец и не може да се работи по " ПАТЕНТ"
МОЛЯ изпратете този " велик учен" на начална подготовка по генетика.
НИКОГА не ЗАБРАВЯЙТЕ експресията на гените е тясно свързана с онтогенетичното / индивидуалното/ развитие на организна. Т.Е. на различни етапи от развитието се включват различни гени, и дори да има РНК на ембриомални гени във възрастен организъм, то те не могат да синтезират да синтезират функционалните белтъци, защото са блокирани. Това за което писах по- горе.
Връзката в организма е - ДНК -РНК - Белтък / функционален/.
Респективно, когато не е възможно да се синтезира функционалния белтък, в повечето случаи медицината е създала заместители, и то с висок успех.

" Методът ERA е патентован и се прилага едва в няколко държави в Европа, сред които вече е и България. У нас е внедрен от д-р Явор Владимиров, утвърден специалист в областта на репродуктивната медицина, като единствено „Специализирана болница по акушерство, гинекология и репродуктивна медицина – София” е специализирана в прилагане на иновативната технология. Процедурата наподобява биопсия, а приблизителната й стойност е около 1000 лева. Обработването на резултатите отнема около 10 дни, а данните са валидни за период от година и половина.

Технологията е разработена с цел прецезиране на инвитро процедурата, като по този начин се спестят нови дълги, болезнени и скъпи опити. Освен това, тя е подходяща за жени, които биха искали да са наясно какви са шансовете им за успех и дали изобщо да се подлагат на ин витро процедура."
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20619403
Г-н Дончев, преди да промиваш мозъците на пациентките на д-р Владимиров, вземи да прочетеш малко информация по отношение на новите методи в областта на репродуктивната медицина. За пореден път виждам, че човек, който въвежда иновации се оказва оплют от псевдо специалисти и платени писарушки на конкуренцията му.
При следващи обиди и закани, ще уведомя администратор. И гледай да си въздържаш езика и в зачатие, нали?!

# 43
момичета, не ви ли омръзна.   

# 44
  • София
Аз ще информирам модераторите, за да не се повдига повече тази тема. И без това има последно предупреждение заради разисквания въпрос  Peace

Иванкака, мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт