Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 2

• 138 448
  • 765
  •   1
Отговори
# 225
Честито на успелите! Дано има повече такива.
За съжаление аз се причислявам към другия отбор. Миналия месец правихме ИКСИ, имах положителен резултат за ЧХГ, втория тест бе с удвояване на стойността, но на третия кръвен тест стойностите вече започнаха да падат. Доктора каза да спирам лекарствата(колкото и странно да звучи ми бе трудно да спра  Cry) и да чакам да ми дойде и след това да отида при него. За съжаление от емоциите, които ме бяха връхлетели не бях много в час и не разбрах - да отида като ми свърши цикъла или още като ми дойде(вече 3 ден обаче не ми идва)? Може ли да е на следващ цикъл?

# 226
  • София
съжалявам за неуспешният ти опит atsan. След моето неуспешно ИКСИ и спирането на лекарствата минаха 5 дни и тогава ми дойде цикъла. Изчакай, предполагам, че ще ти дойде скоро. След като свърши тази първа менструация отидох на преглед. Мисля че ако искаш да си спокойна и сигурна кога да отидеш, може да се обадиш по телефона на д-р Владимиров. Успех следващият път!

# 227
И аз съм от тези, на които д-р Владимиров каза: "Ще успеем!" и наистина успяхме, никога не забравих тези думи и усмивката му Simple Smile Мечтите се сбъдват, борете се, момичета!
БАНЧЕ, за второ златце ли ще действате Hug Аз нямам смелост за още едно Mr. Green
Ооо, Цеци  Mr. Green  Heart Eyes  Абе, уж ще се опитваме нещо, ама на мен доста ми се влошиха показателите и не знам какво и дали....
Вие вече сте с две, по-напред сте от нас  Mr. Green

# 228
  • Пловдив
Да Wink Вие опитайте, док си знае работата Hug

# 229
  • Пловдив
Дами,в клиниката мога ли да си следя бременността?

# 230
  • София

можеш, да.

http://www.ivf.bg/dom/index.php/prnatalni-griji

# 231
  • Пловдив
jam ,благодаря ти!  Hug Знаеш ли кой доктор води консултациите?

# 232
  • София
jam ,благодаря ти!  Hug Знаеш ли кой доктор води консултациите?

д-р Белчева

# 233

можеш, да.

Да, но в клиниката не водят раждания. Така, че ще трябва да раждаш в друга клиника. На мен Белчева още в 12 та седмица ми препоръча да си намеря добър специалиаст в моя град newsm78 Даже за БХС и ФМ ме насочи към други лекари.

# 234
Здравейте момичета  Simple Smile аз също съм пациентка на доктор Владимиров, доволна съм от него и от доктор Белчева , имам 4 инсета неуспешни ,но това не ме кара да се съмнявам в тях .На 11.07. отивам е да си вземем заповедта ,за първи опит ин витро ,пожелавам на себе си и на всички  ви успех  Simple Smile

# 235
  • София

можеш, да.

Да, но в клиниката не водят раждания. Така, че ще трябва да раждаш в друга клиника. На мен Белчева още в 12 та седмица ми препоръча да си намеря добър специалиаст в моя град newsm78 Даже за БХС и ФМ ме насочи към други лекари.

така е, не водят раждания. пренаталните грижи са различно нещо, както знаеш. и аз съм ходила за ФМ  и БХС при съответните тесни специалисти по въпроса, за раждане съм ходила при специалист по раждания, особено секцио. но следене на бременността си съм правила в клиниката - защото така исках и защото имах доверие на екипа.

# 236
  • Пловдив
Благодаря за информацията момичета Hug
Имам безкрайно доверие на доктора и екипа му и бих искала ако може да проследя бременността си при тях Hug
Знам,че в клиниката няма родилно отделение- много жалко за което,ако имаше и даде Господ с най голямо удоволствие бих родила там Hug

# 237
А как мислите - дали може да си забременееш при Влад, а да си следиш бременността и после да раждаш при Сигридов (много го хвалят тоя доктор ,бе)? То сигурно можеш де, никой няма да те спре, но как според вас ще погледнат на това от едната и от другата клиника?
Не, че съм забременяла вече, де....   Rolling Eyes

# 238
  • София
BAN, аз не виждам никакъв проблем в това.

# 239
  • Пловдив
Можеш да следиш бременността си където искаш Peace Все пак клиниката е специализирана в борба със стерилитет Peace

Общи условия

Активация на акаунт