Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 5

• 183 717
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Да и аз го забелязах този абсурд кремовете с хидрохинон по английските сайтове са в порядъка на 60 паунда/вероятно от марката и производителя /  , а от Турция да ти излезе максимум 10лв newsm78 /предполагам са  от т.н генерични лекарства
Като активно ползваща Турските искам да кажа че са перфектни/за пръв път ползвам крем с хидрохинон от който не ми се появяват пъпки/ и не са мазни
Препоръчвам с две ръце  Hug

а и от хидрохинона няма как да ти се бели кожата
може да се бели от ретеноиди или от АХА

# 61
  • Пловдив
Не е с рецепта взет крема. Едно приятелка живее там, но го взема свободно от аптеката, беше взела 3 бр и за 2 други приятелки.

# 62
  • GYM
Как точно си казва крема, за който говорите и може ли линк към него? Praynig

# 63
# 64
  • GYM
Благодаря ти много, поръчах го, когато го получа, ще споделя  bouquet

# 65
  • София
А как го поръча? Може ли малко помощ  Hug

# 66
  • GYM
А как го поръча? Може ли малко помощ  Hug
О, имам приятелка от там, която учи тук, тя ще ми го донесе Peace Съжалявам, ако съм подвела Embarassed

# 67
  • София
Няма проблем  Peace
Ако някой знае как да поръчам този крем, нека пише  Hug

# 68
  • Пловдив
Аз също го поръчвам по приятелка. Може би трябва да разпиташ познатите си, ако някой ходи до там да ти го купи.

# 69
ето една статия за хидрохинона ако на някой му е интересно .

аз ползвам този крем ,от около месец вече,бях много скептична ,но от една седмица виждам,че имам подобрение и че петната вече се тушират,не са така отчетливи и натрапчиви както бяха преди това.

п.п. заради непозволена реклама няма да можете да отворите директно линка,може да намерите статията чрез гугъл,изпишете -  Опасните дванайсет част Х - Хидрохинон и избелващи кремове

# 70
Здравейте, момичета, и Чесита Нова година!

Някой ползвал ли е крема NEOTONE на ISIS PHARMA?

Много ми го похвалиха в аптеката, но искам първо с вас да се консултирам.
Не знам дали е коментирано вече.

# 71
  • Пловдив
ето една статия за хидрохинона ако на някой му е интересно .

п.п. заради непозволена реклама няма да можете да отворите директно линка,може да намерите статията чрез гугъл,изпишете -  Опасните дванайсет част Х - Хидрохинон и избелващи кремове

Майка ми години на ред е ползвала крем на Ален Мак с Хидрохинон , казваше се Ахромин мисля , сега пак го има но без забранената вече съставка , мога да кажа че не съм забелязала да има синьо черни петна или други възможни странични действия по нея си
Относно Агенцията по Храните и Лекарствата на САЩ (FDA), мисля че всички вече знаят че целта на тази организация са печалбите , а не ползите ..........
но да всеки да чете и да си решава сам - това все още не е забранено под предлог , че ни мислят доброто...........

# 72
аз ползвам този крем ,от около месец вече,бях много скептична ,но от една седмица виждам,че имам подобрение и че петната вече се тушират,не са така отчетливи и натрапчиви както бяха преди това.
Не го знам,но си го записвам за като ми свършат кремовете,с които съм се заредила.Чувала съм да хвалят тази марка,но нищо нейно не съм ползвала.Стари ли са ти петната и имаш ли идея от какво може да са?
Що се отнася до хидрохинона,човек вече не знае каква е истината.Истината се сменя всеки ден,според това на коя организация служи.Проблемът е,че много често хиперпигментацията се връща.При мен се върна и беше по-тъмна от преди крема,затова не планирам засега да го ползвам.

# 73
Мама Галя,ако знаеш колко крем Ахромин съм продала,когато се занимавах с това преди доста години,наистина беше супер хит сред дамите,а и това разнообразие от кремове и препарати,което има в момента го нямаше.
Аз само ви предложих да прочетете,кой какво и как сам ще си реши. Peace

Лила,и аз за първи път си взимам продукт на Биодерма,абсолютно нямах надежди да има някакъв ефект,обаче ето и тази сутрин си гледах лицето отблизо и вече петната са съвсем бледи,а преди бяха много ясно изразени,тъмни,над горната устна,под долната и по бузите.Нямам идея от какво са точно,от 2-3 години започнаха да ми се появяват,особено лятно време стават ужасно натрапчиви и грозни.Ползвам 50-ти фактор на Галеник и няма никаква полза.Сега слагам Галеник финално над този крем на Биодерма,макар той също да има фактор.Понякога мажа от избелващия и вечер. Peace

# 74
Аз пък се сдобих с крема от охлюви. Пише, че е за белези, за петна та да видим Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт