Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 5

• 183 761
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, здравейте! Някоя от вас ще си прави ли химичен пилинг тази есен/зима специално за петната?

# 706
  • в джунглата
Аз смятам да правя, но да си призная доста ме е страх да не се влоши положението. А и не мога да си представя толкова дни да не излизам / докато се излющя/.

# 707
Аз смятам да правя, но да си призная доста ме е страх да не се влоши положението. А и не мога да си представя толкова дни да не излизам / докато се излющя/.
+ 1. На моите години не съм за пилинг, но ми предстои важно събитие и да... Аз също се страхувам , имам единично петно, големичко, но останалата част от лицето ми е перфектна, бяла и чувствителна. Та не знам възможно ли е да се третира само петното...

# 708
  • София
Паяче, препоръчвам и моя крем, който е 50+, и формулата му е много приятна, на La Biosthetic.  Peace

На химичен пилинг ме е шубе и не бих се подложила.  Confused

# 709
Аз ходих на процедури с лазер миналата година.....Много пари за нищо! Ходих на 4 процедури, търпях излющване ( то е по скоро изгаряне и после коричка) и като се излющи, пак петно отдолу....

Кажете хубави витамини за кожа?

# 710
И аз като повечето мами тук след като родих ми излязоха петна но моите мама му стара ми излязоха над горната устна и сега все едно сам с мустаци.Не са толкова тъмни но като се загледа човек се виждат..и милия ми мъж един ден като ме зяпнал и ми вика АМА ТИ МУСТАЦИ ЛИ ПУСНА #2gunfire,,а аз се засрамих мн..Моля ви предложете ми някакво мазило че срам ме е да излизам дори newsm78 Благодаря предварително

# 711
Аз ходих на процедури с лазер миналата година.....Много пари за нищо! Ходих на 4 процедури, търпях излющване ( то е по скоро изгаряне и после коричка) и като се излющи, пак петно отдолу....

лазерът не се препоръчва за лечение на хиперпигментация ...

# 712
Само дето дерматолозите често го препоръчват  #2gunfire
Иначе и аз мисля като eau.

# 713
  • в огледалото на живота
И тогава на какво да се надяваме за да ги премахнем:на добра козметика,висок фактор слънцезащита и хранителни добавки ли само.... Rolling Eyes

# 714
... нищо. Аз вече започвам да залагам на друга грижа /добра хидратация, анти-ейдж/, а пък за петната - ФДТ. Покрай тези избелващи ще си съсипем кожата  ooooh!

# 715
Момичета, някой ползвал ли е крема на CLINIQUE Dark spot corrector? Търся си нов избелващ крем, който да има ефект... Този го гледам от известно време, но нещо скъпичък ми се вижда и ако няма ефект.... #2gunfire
Иначе до сега ползвах един избелващ крем на Clinians + Skin doctors с киселините... Има ефект някакъв, не пълен и бърз обаче...
Другото което съм загледала е крема за избелване на VICHY.... Kой от двата да си купя? Дайте мнения... Мерси

# 716
Тези дни почвам избелващия крем на Христина. Ще пиша след време отзиви.

# 717
  • в джунглата
При мен положението е много зле, освен като мустак имам и под едното око, като размазан грим. Вече и ФДТ не помага.  Избелващи продукти не съм ползвала освен един стик Тиоспот ,2мес не видях ефект освен, че година след това петната станаха много по видими и големи Sad.
Толкова съм отчаяна и най-вероятно тази есен ще се подложа на химичен пилинг.

# 718
  • в огледалото на живота
Тези дни почвам избелващия крем на Христина. Ще пиша след време отзиви.
Приготвя се в аптека ли?
Ако може повече инфо?
п.п :Този ли е :

# 719
Най-добре е да се обърнете към специалист или в някое студио за красота, където предлагат такива процедури. Някой ако знае може да пише.

Общи условия

Активация на акаунт