Медицински център в Тутракан -2

• 79 790
  • 827
  •   1
Отговори
# 60
Момичета малко съм притеснена Cry.Вчера получих кървене съвсем слабо и веднага се обадих на доктора .Той каза да пия дуфастон и но шпа.Днес бях при него на преглед и ми каза че няма отлепване на сакчето.Утре пак ме вика за по обстоен преглед.Ако някоя от вас е имала подобен проблем би ли споделила много ли е опасно това кървене-по скоро като зацапване. Много съм уплашена.

# 61
Миме,не се притеснявай толкова,нали си видяла сакчето  Peaceпочивай си повече.Клиниката работи ли,или само док?

# 62
el8004 аз тук в Добрич ходих при доктора,а иначе в Тутракан мисля другият месец да отида да мине малко време.Ти как си,ходи ли  вече на видеозон.

# 63
el8004 аз тук в Добрич ходих при доктора,а иначе в Тутракан мисля другият месец да отида да мине малко време.Ти как си,ходи ли  вече на видеозон.
аз все още не съм си записала час,но мисля тази или най-късно другата седмица да отидем да видим колко плодни сакчета са.трявва ли да носим направление за ЖК?аз от време на време имам болки ниско долу,но пия ношпа и полягвам Hug

# 64
Здравейте момичета,
вчера сутринта се събудих от много силна болка ниско долу в корема, наподобяваща контракции Sad беше ужасно, просто не мажех да си намеря място..... Не знам какво се е случило и мисля да отида на преглед при д-р Бойчев, но не знам дали ще ме приеме толкова скоро. Съмнявам се, че може е киста, макар,че никога не съм имала подобен проблем. Моля ако някоя от вас е имала подобен случай да пише... благодаря  Hug

# 65
Мисля че ако имаше киста и се е спукала щеше да имаш силно кръвотечение, надявам се да се оправиш.

# 66
бамби,мисля че като кажеш какъв ти е проблема,веднага ще те приемат.Дано се оправиш бързо Hug Peace

# 67
да, спешни веднага приемат.
стискам палци за добър развой!
имала съм подобна остра болка от възпалена миома...

# 68
bambi-24 обаждай се на доктора ,мисля че ще те приеме веднага.Надявам се всичко да е наред Praynig
el8004 не знам за направление дали е необходимо най-добре е да питаш.А иначе и аз от време на време пия но шпа,но болките стават все по слаби и май ще го спирам. Ти  колко сакчета  искаш да видиш-май ти се искат повече от едно Grinning.Късмет на прегледа.

# 69
миме,не спирай ношпа докато не каже док,то действа против контракции.Аз се надявам да видим само едно,но поради факта че ми върнаха по-вечко Joyутреще се разбере Grinning

# 70
el 8004 пиши като разбереш резултата.Аз тук съм чак другата седмица на преглед но съм радостна че съм му чула вече сърцето  Heart.

# 71
току що се прибрахме от прегледа,видяхме едно хубаво плодно сакче и чухме сърчицето.... Laughingна прегледа другия месец ще ми направят картон Hug

# 72
Честито Ел! Радвам се за теб.Лека и безпроблемна бременност !  preggo    Аз в понеделник съм на ФМ при Б.Бойчев.Дано всичко е наред с бебо,че от два дена имам болки ниско долу в корема.

# 73
Честито Ел, newsm51,дано всичко да е наред и занапред,много се радвам.Много силно му се чува сърцето нали Two Hearts.
мimivali дано и при теб не е нищо сериозно,желая ти успех на прегледа,пиши дали всичко е наред и при теб

# 74
Честито Ел! Радвам се за теб.Лека и безпроблемна бременност !  preggo    Аз в понеделник съм на ФМ при Б.Бойчев.Дано всичко е наред с бебо,че от два дена имам болки ниско долу в корема.
благодаря,мила! HugТи в коя седмица си,защо се налага това изследване,само заради едни болки ли?Ние сми с теб и ти стискаме Peace Peace Peace Peace Peace Peaceдано всичко е наред!Milena_ леко бременеене  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт