Медицински център в Тутракан -2

• 80 014
  • 827
  •   1
Отговори
# 585
здравеите момичета отдавна ви чета и искам да ви попитам на 22.01 ми правиха инсе в тутракан доктора ми изписа естрофем 2-1,аспирин протект 1,нош-па 3-1 фолиева киселина и утрогестан 2-2 вагинално.Имам разтроиство дали е от хапчетата каквото погална и ....... ако някои ги е пил нека сподели моля
От но-шпа, фолиева и утрогестан - надали; но както ти е писала и Дариа, най-добре звънни в клиниката - може да е от комбинация на храна с  медикамент
Успех!

# 586
Здравейте, момичета. Включвам се и аз сред чакащите за втори опит. Моя първи опит преключи през септември, като първо имах + тест, но не след дълго всичко приключи. От тогава имам проблеми и с цикъла. От септември ми дойде чак декември и то като го предизвикахме. Декември след цикъл правих лапароскопия за отстраняване на тръбите ииииии ново 20...аз пак предизвиквам цикъл. Мисля да посетя ендокринолог за да си видя пролактина, защото освен липса на цикъл имам ужасно главоболие на моменти, а имам правен ЯМР преди 10 месеца. Тогава нямах аденом, възможно ли е сега да се е появил? А сега ми предстоят ендометриална биопсия, имонологични и генетични изследвания. Но мисля докато не си регулирам цикъла да не ги правя....много съм объркана. Извинявам се за дългия пост.Незнам какво да правя, много съм объркана. Днес ми е десети ден след като спрях оргаметрила и цикъл все още няма. С това време не мога и до Тутракан да отида ........ще се побъркам.

# 587
Здравейте, момичета. Включвам се и аз сред чакащите за втори опит. Моя първи опит преключи през септември, като първо имах + тест, но не след дълго всичко приключи. От тогава имам проблеми и с цикъла. От септември ми дойде чак декември и то като го предизвикахме. Декември след цикъл правих лапароскопия за отстраняване на тръбите ииииии ново 20...аз пак предизвиквам цикъл. Мисля да посетя ендокринолог за да си видя пролактина, защото освен липса на цикъл имам ужасно главоболие на моменти, а имам правен ЯМР преди 10 месеца. Тогава нямах аденом, възможно ли е сега да се е появил? А сега ми предстоят ендометриална биопсия, имонологични и генетични изследвания. Но мисля докато не си регулирам цикъла да не ги правя....много съм объркана. Извинявам се за дългия пост.Незнам какво да правя, много съм объркана. Днес ми е десети ден след като спрях оргаметрила и цикъл все още няма. С това време не мога и до Тутракан да отида ........ще се побъркам.

Нелу,
с каквито и проблеми да се сблъскваш, ако имаш "план" или поне чувството че имаш план, ще ги преодолееш.
И при мен не се развиват блестящо нещата, ама си действам по "плана" и поне си създавам чувство че правя нещо.
Ако още не си ходила при ендокринолог, задължително отиди. Но от мен съвет - сподели че правиш ин витро - ако не откликне - сменяй го - докато не намериш ендокринолог с идея, що е то асистирана репредукция.
Аз явно съм много нахална, но при последното ходене в Тутракан изнудих док да ми напише на лист какво да изследвам (заради мисед) - и сега "планът" е - заплата-тестове; заплата-тестове  Mr. Green

# 588
Моят план влиза в действие от другата седмица. Имам час за ендокринолог и ще искам всички възможни хормони да изследвам. Относно цикъла понеже пътя е много лош, но това няма да ме спре да отида до Тутракан (аз съм от Добрич). В най-удобен момент отивам, ето днес ми 11 ден откакто спрях оргметрила а все още цикъл няма. И.... дай боже да се наредят нещата започвам с по сериозните изследвания . Благодаря ти Делюжън, дай Боже да се наредят нещата и при теб и при всички момичета. Hug

# 589
Споко Нели, до 2-3 казваха след спиране на оргаметрила, ще трябва да ти дойде.Аз така си живях около 5г и после се оперирах при доктор Бойчев в Тутракан, за да не пия цял живот тези лекарства(ставаше дума за миомни възли, но оргаметрила бе единственното решение).Успокой се стреса оказва също влияние и  разбира се това, че хормоните са доста разбъркани след един опит.
Желая ти успех!

# 590
Nelu,

и аз трябваше да съм на преглед в петък, но ще го отложа.
И моят цикъл трябва да дойде всеки момент (30 ден от абразиото) ... ако закъснее, ще търся тук във Варна някой док да ми изпише нещо  Confused
Успех  Hug

# 591
Благодаря, момичета. Кристи на мен ми казаха, че от 5 до 10 дни след спиране на Оргаметрила трябвало да ми дойде, ама днес ми е 12 ден и все още нямам цикъл. Но така или иначе ще изчакам, защото пътя е затворен и не мога сега да отида в Тутракан. И ще видя какво ще каже и ендокриноложката. Успех и на вас Hug

# 592
Благодаря! Аз съм от Русе, на 19 години, първа бременност ми е и си записах час при Л. Бойчев за 20.02 Simple Smile  Simple Smile

Някоя от вас може ли да ми каже актуални цени за процедурите при него? Аз се записах на платен видеозон, но колко платен ще е? Не, че ме бъркат паричките, но да си имам едно на ум  Peace За раждане също, ако имате инфо, благодариммм  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 20:16 от puffy2307

# 593
 puffy2307, малко по-назад в темата има много обяснение неща и за раждане и за прегледи. Simple Smile
Браво, че си успяла да си запишеш толкова рано час. Че вече дават за началото на април...

# 594
puffy2307, малко по-назад в темата има много обяснение неща и за раждане и за прегледи. Simple Smile
Браво, че си успяла да си запишеш толкова рано час. Че вече дават за началото на април...

И аз си мислех, че ще е за по-нататък, но уви! Simple Smile Благодаря ви Heart Eyes

# 595
здравей те ,искам да попитам колко струва секцио с избран екип в тутракан и колко дена след това изписват

# 596
300лв е секциото и, ако всичко е наред, изписват на 5-я ден. (Може и на 4-я)

# 597
  • ruse
здравеите днес имам бледа втора чертичка но не мога да сложа снимка за да ми кажете и вие виждате ли нещо или халюцинирам

# 598
Може да качите снимчицата в imageshuck примерно и да дадете линкче към нея в поста си.

Аз днес бях на преглед при Б. Бойчев... Абе честно казано, искам си Любомир.... Grinning

# 599
Цвете, така е,  Любомир не се заменя лесно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт