Медицински център в Тутракан -2

• 79 802
  • 827
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм родена в Шумен, но живея в Разград:(  тук лекарите са под всякаква критика, да не говорим, че лежиш в болницата на системи заради контракции и като ти пишат документите, си искат 30лв за да ти дадат 30дни болничен, ако не дадеш 4 дни ти дават Simple Smile)) да не говорим, че са пълни некадърници!!! 
Аз съм при д-р Любомир Бойчев, този чонек ми вдъхва такова спокойствие каквото никога не съм изпитвала, дори не го слушам какво ми говори, а просто го слушам, да не говорим, че и татито ни е омагьосан от доктора Simple Smile))) дори той ме накара да се изместя при него:)) преди това бях при един от Русе, който идва в Разград, но горкя много зле, чак не ми се пише   bouquet

# 691
Маги, разбирам те за какво говориш. И аз съм пациентка на Любомир Бойчев. Случи се обаче, че раждах и при двамата. Брат му дойде при мен посред нощ и стоя до сутринта. Беше супер внимателен. Той ми сваля серклажа.
При Любомир имам правени два кюртажа и един серклаж, освен раждането. И при трите операции съм била супер спокойна. Дължа живота на дъщеря си на целия екип в болницата. Тук в Русе няма такова отношение, няма такива хора, или поне аз не попадах на такива.

# 692
Деска, благодаря ти много, наистина ме успокои   bouquet

# 693
  • гр. Тутракан
Здравейте и от мен! На 16.06. 2014г влизам в 9-ти месец.  Grinning Термина ми е за 21-ви юли но д-р Б. Бойчев ми каза последно за 6-ти юли че най вероятно че ще родя. Имам въпрос ... кога говорихте с доктора за избор на екип. На преглед съм наа 24-ти юни. Поздрави на всички и успеххи  Simple Smile

# 694
Здравейте и от мен! На 16.06. 2014г влизам в 9-ти месец.  Grinning Термина ми е за 21-ви юли но д-р Б. Бойчев ми каза последно за 6-ти юли че най вероятно че ще родя. Имам въпрос ... кога говорихте с доктора за избор на екип. На преглед съм наа 24-ти юни. Поздрави на всички и успеххи  Simple Smile

здравей, аз в началото на осмия месец, казах на доктора, че искам при него да раждам:) той си записа номера ми и термина! Даде си и
Неговия номер! Моя термин е 29.06  преди две седмици бебчето го измериха 4кг а аз съм 156см висока:( казах му че не искам нормално раждане , но той като че ли не ми обърна внимание, малко се разочаровах:( твоя Бойчев поне ти е казал някаква дата , а на мене нищо , просто си сложи въпросителен за секцио Sad

# 695
Уговорката с доктора направих още в 7 месец- естествено раждане, но държах да е със спинална или епидурална упойка! Също ме беше страх за норманло раждане, но док. каза, че това е по- добрия вариант, бебето тежеше 3.850.

# 696
Упойката е епидурална. Спинална се слага само на тези, кото ще раждат секцио. Simple Smile Уговорката може да си я направите и дори още при първия преглед, може и на последния. Simple Smile

# 697
Здравейте. Някой правил ли си е коремна операция през лятото. Чувала съм че не би пршпоръчитшлно, но л бойчев ми п насочи. Предполагам че нищо нпма да стане   

# 698
Здравейте. Някой правил ли си е коремна операция през лятото. Чувала съм че не би пршпоръчитшлно, но л бойчев ми п насочи. Предполагам че нищо нпма да стане   
аз имам две лапароскопии едната е юни другата септември, но и при двете времето беше много горещо! Няма страшно изобщо няма значение сезона!

# 699
Влагодаря Simple Smile

# 700
Здравейте,
интересувам се от мнение относно лапароскопия за отстраняване на ендометриозна киста при д-р Богомил Бойчев.
Благодаря предварително!

# 701
Здравейте,

и аз до сега не съм питала в тази тема, но ми се налага и на мен.

На някоя от вас правена ли ви е лапароскопия? Диагностична или каквато и да е. И как се чувствахте след нея? За съжаление моите болки в корема продължават..... док каза, че ако няма подобрение с Противозачатъчните, ми препоръчва диагностична лапарскопия, но адски много ме е страх.
Не знам вече и аз... Първата си такава болка ( която не минава от никакви медикаменти) усетих 2 дни след направено абразио. Сега пак след раждането, с разликата, че тогава мина, а сега не. Стана много време и много започнах да се притеснявам. Обиколила съм варна, софия, русе, плевен, бургас... къде ли не. Всички казват, че ми няма нищо. Започнах и АД - пак нищо. Върнах се при този лекр, където раждах и той каза, че можело да е ендометриоза, другото, което е при нормалното раждане можело да се получи .... забравих точната дума и да причинява после такава болка. И двете неща се лекуват или с ПХ ( мин 6 месеца), ед-но с лапароскопия можело да се установи на 100%.
Много ме е страх, много....  Sad Sad

# 702
 Правена ми е лапароскопия преди повече от седем години,но в София.Започна като диагностична и премина в оперативна.Оказа се,че имам ендометриални кисти и в двата яйчника.Аз лично ти препоръчвам да се консултираш с д-р Бойчев(който и да е от двамата),ако все още не си и заедно да решите какво да правите.От лапароскопията няма какво да те е страх.Прави се с пълна упойка,после ти дават обезболяващи,само раздвижването е малко трудно ,но няма нищо страшно.Ако те интересува нещо конкретно -питай  Hug

# 703
  • Русе
Правена ми е лапароскопия преди повече от седем години,но в София.Започна като диагностична и премина в оперативна.Оказа се,че имам ендометриални кисти и в двата яйчника.Аз лично ти препоръчвам да се консултираш с д-р Бойчев(който и да е от двамата),ако все още не си и заедно да решите какво да правите.От лапароскопията няма какво да те е страх.Прави се с пълна упойка,после ти дават обезболяващи,само раздвижването е малко трудно ,но няма нищо страшно.Ако те интересува нещо конкретно -питай  Hug

"Аз лично ти препоръчвам да се консултираш с д-р Бойчев(който и да е от двамата),ако все още не си и заедно да решите какво да правите."   Peace И аз препоръчвам консултация с тях!

# 704
Точно при Любомир Бойчев съм раждала, за това съм се консултирала с него и пиша в таи тема. Simple Smile

Той ми каза всичко това, което написах...

Общи условия

Активация на акаунт