СЕДМИ клас - първи срок - 4 тема

• 30 724
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
виж в тези магазини dehman мисля се пише, има ги в моловете.

# 601
Май ще има повсемесно "бой по каската"

# 602
MAD, http://www.sls.bg/stores
Ако е с по-голям крак. Погледни и в продавалника.
Има и нов МОЛ на бул. България
.

# 603
  • Вече на светло в София
Благодаря ви! Той нали е по-дребничък е 39-ти номер, но харесва мъжките модели, а те са от 41 нагоре, та затова е проблем. В The mall дали има избор на обувки, че след школата да  минем оттам?

# 604
  • Варна
Аз пък си мисля, че за моето е по-добре, в момента да показва не съвсем прилични резултати. Защото в противен случай ще си каже "ааа, аз си знам", и няма да се напъва кой знае колко Wink.
Той и сега, понеже в училище се движи около 5.50 - 6, и си мисли, че аз много го тормозя, но другата седмица като отиде на първите си пробни, се надявам да се приземи Wink

MAD65, в deichmann можете да проверите също.

# 605
кам ъче - той си е поставил високи цели, не аз. Само, че не той ги гони. Гоня ги аз. Сякаш са поставени на мен, а не на него. Мъчно ми е , защото не искам да преживява разочарование - както след 4 клас като не успя с математическата. Никога няма да забравя как плака тогава. И как му обещах да съм му в помощ за да се справи нататък. И как стриктно и упорито се бореше на курсовете в академията. А днес прави поправка на контролно - всички задачи решени директно на чертежа. И нищо от това не е признато. Защото никъде не е обяснено как е стигнал до това решение. Сега тепърва се учим да разписваме, и то в добавка с уникално лош почерк.  И това е за математиката, дето ни е о'кей. За българския не ми се говори. Моля се госпожата да е достатъчно търпелива и да му помогне.
Май стигам до извода че не трябва да си мислим че като ходят на школа и учители ще е всичко ок.
Подкрепям Paleto. Трябва много работа и в къщи.
 Ама аз не съм компетентна по всички въпроси. Но тестовете имат и отговори нали.....Уф  чудо е.
Но се старая и да нахъсвм момчето си.И така похвала критика похвала критика много бавно пълзим на горе. Аз искам да летим ама ...
Naughty

# 606
  • Варна
Това с уроците и школите,че не са гаранция за нищо съм го разбрала още миналата година и си го припомням(и ми го припомнят де Mr. Green) много честичко! Tired

Чакам днес моя да ми донесе 1вия си пробен по БЕЛ. Rolling Eyes
По математика нещата са трагични.Вчера седна у нас да си направи 1вия модул за час,е блокира,и реши само 11 задачи от 25. Confused
След това го накарах да си прочете всички анализи за Немили-Недраги,които му е дала учителката.После му дадох 1вия тест от Литерайко с 20 въпроса,сгреши само 1 и каза,че му бил лесен.Е ,как няма да му е лесен,като преди това е чел като хората повече от час. Peace

Класното му по БЕЛ ще е в 2 часа и ще е като изпита-тест и преразказ.Дати още не знае обаче.Тази седмица ще се изяснят. Peace

# 607
  • Майничка
Някой пуснал ли е задачите от Салабашев за 7 клас? Ако не - да ги пусна?
Сега отивам да чета назад.

А, още един въпрос - класните по литература при вас ще бъдат ли с тест + преразказ/тема? При нас за тест нищо не е казано, но пък 2 часа само тема да пишат, много ми се види...

# 608
Наш`то отроче хич не е доволно, по-скоро е в шок, че фейсна грозната истина на пробния! Това не решил, онова не разбрал, за първия  модул не му стигнало времето, на една задача забравил да огради някакъв, какъвто и да е отговор... на всичко отгоре квесторката само приказвала на четвъртокласниците и заради тях изгубили време и се разсейвал... Уф, хем ми е кофти, хем си викам, че сега беше моментът да види, че самоувереността не решава задачи, и че има още много път да извърви и много задачи да изреши, преди да се доближи до високите оценки! По негова преценка, надява се да е хванал четворка и малко отгоре, но за четири и половина хич не си и помисля.

Завиждам ти! В сходна ситуация сме, но моят продължава да си  мисли, че е върха. Wink Независимо, че по думите му явно ще има около 75точки, младежът твърди, че се е представил супер. В прекрасно настроение е и  си замина директно на урок по Бел. Когато се върне, ще му видя задачите, които не е решил, та поне аз да имам реална представа от знанията му...

# 609
И нашия пробен по математика мина вчера(във Веди). Девойката се върна доволна ,но тя е малко самоуверена и няма много реална самооценка. Така ,че чакам с интерес резултатите. А да ви питам как качвате нещата в пощата ,понеже аз нямам скенер,а не знам дали ще стане,ако снимам с телефона и ги кача?

# 610
  • Вече на светло в София
И нашия пробен по математика мина вчера(във Веди). Девойката се върна доволна ,но тя е малко самоуверена и няма много реална самооценка. Така ,че чакам с интерес резултатите. А да ви питам как качвате нещата в пощата ,понеже аз нямам скенер,а не знам дали ще стане,ако снимам с телефона и ги кача?
Ще стане Peace
А по бел имахте ли?

# 611
Добре,после като се пребере ,ще снимам и ще кача в пощата .  Simple Smile
По БЕЛ ще бъде през януари.  Peace

# 612
И ние в кюпа на явилите се на пробен в СМГ.
И аз да попитам, казали ли са на децата нещо - кога ще са готови резултатите, нали трябва не само да видим точките, ами и да вземем самия пробен, да видим кое са оплескали.  newsm78

Някой качил ли е вече пробния на СМГ в пощата, та да се примолим на Ганис и Русалката за отговори?

# 613
Нова, мога ли да помоля да ми изпратиш задачите от пробния днес в СМГ. Аз толкова му се каних и накрая - за мой срам, просто го проспах.
А за Салабашев - очакваме 32 точки (от 60), което е убийствено нисък резултат, предвид максималните точки, които имаше миналата година.
Като гледам повечето постове на майките - децата са убедени че са велики и мноооого знаещи. Сигурна съм, че слабите резултати към момента могат само да ги убедят в противното (или поне така се надявам).

# 614
  • София
Дами, имам пробния от днес, но не мога да го кача. Ако някоя мама има изпита, да го качи,. Иначе мога да кача отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт