Момиченце на 1 годинка и 10 месеца- пребито в ясла във Варна

• 7 672
  • 125
  •   1
Отговори
# 30
Като цяло всичко ,цялата ситуация е абсурдна Crazy
Че се случват такива неща,
че никои видиш ли не бил забелязал Crazy (това не мога да го повярвам,всичко друго -да,но това Stop )
че майките не си възпитават децата и оставят цялата отговорност на ясли и градини,
а от там пък също вдигат ръце - ми то си е такова,ние няма какво да направим Tired
абее....всичко,всичко е ..... Sick не ми се пише,че се паля много аз.
 #Cussing outмамка му....

# 31
  • Mediterraneo
според мен не възможно малко дете да ухапе до кръв, но щом сте били лично свидетели на такова нещо, няма какво да кажа.

Напротив- има по- голяма логика точно малко дете да хапе по- зверски с чисто новите си остри зъби, отколкото аз

# 32
За съжаление проб;емът с агресивността на децата се корени много дълбоко. Вече има много нервни, неспокойни и агресивни деца. По наше време не помня да имаше такива. Но сега действителността е друга - изнервени родители, изхабени психически, злобен свят  Sad. Усмивката и добронамереността почти навсякъде се възприемат като несериозност. Какво очакваме тогава от децата? Просто сме на ниво физическо оцеляване. А неща като възпитание и отношения останаха не знам къде и в кой век.

# 33
Е, учителката ли да го е хапала? Не ставайте ... смешни.

# 34

Мен ако питаш няма следи от ухапано(поне на ттази снимка),по скоро това е удар Peace

# 35
И пак не вярвам учител/медицинска сестра така да го "украси". Разбира се, конспирации и сценарии на филми могат да се пишат.

# 36
  • Mediterraneo

Мен ако питаш няма следи от ухапано(поне на ттази снимка),по скоро това е удар Peace

Аз това имах предвид- че това са следи от удар, като протрито ми е на мен, ожулено...

# 37
Има агресивни деца, но в яслата има и сестри, и лелки. Това, което се е случило е недопустимо Naughty
Забелязвам, че самите възпитатели са доста агресивни. Почти всеки ден в яслата на сина ми чувам крясъци, викове. Децата са навиквани, заплашвани и обиждани. Надявам се , че не ги удрят. В конкретния случай не може да не са видели нищо. Или не са били там.  ooooh!

# 38
Според мен не е ухапано, а е ударено в нещо това дете.На два пъти лично аз съм била свидетел на такива цицини по лицето на щерката.Първият път се беше засила и ударила лицето на двора в стената, а втория път на пързалката, тъй че мога да ви уверя, че понякога лошите неща стават за секунди, дори когато предупреждаваме да внимава повече.

# 39
И пак не вярвам учител/медицинска сестра така да го "украси".

Силно се надявам,че това не са учителите,защото ако са - от упор заслужават да бъдат разстреляни Naughty А ако е от друго дете - някак си все още има надежда се изкорени агресията,АКО родителите се захванат Peace (за съжаление ,в което нещо се съмнявам Tired )

# 40
Според мен не е ухапано, а е ударено в нещо това дете.На два пъти лично аз съм била свидетел на такива цицини по лицето на щерката.Първият път се беше засила и ударила лицето в гардероба, а втория път на пързалката, тъй че мога да ви уверя, че понякога лошите неща стават за секунди, дори когато предупреждаваме да внимава повече.

И тогава какъв смисълът на темата?

# 41
Не казвам, че детенцето само се е ударило, но и това е вариант.Но все пак би казало на майка си, че е ударило, вместо да седи стреснато в ъгъла, нали?Аз си мисля, че детето е било уплашено от нещо, според мен може някоя от лелките да го е ударила.

# 42
Разбира се! IQ-то им е така занижено, че здравото млатене на подопечните им е ежедневно занимание.
Да, виковете, заплахите и обидите ги владеят до съвършенство.

Виж, да не речеш, че отричам, че разните му там сестри и лели за злобни, но просто такива побои са малко вероятни, а да раздухваш стари новини и отправяш хипотетични обвинения е кофти дейност. Макар да забелязвам, че естеството на темите ти е такова- сензационно-запълващо времето.

# 43
  • Mediterraneo
не вярвам такова откровено малтретиране. Едно е психическият тормоз, който е труднодоказуем при такива малки деца, друго- физически тормоз, с ясно изразени следи от него  Stop В крайна сметка в тези заведения работят хора, които се грижат за семейства и за които, вярвам, работата е необходима да осигурят насъщния( че с тези заплати друго едва ли правят)  Peace

# 44
  • София
Ох, много мъчно ми стана Sad Горкото малко мишле...Не е свикнала душичката да се пази и са я направили на нищо Cry
Апелирам родителите да не оставят нещата да се уталожат като "всяко чудо за три дни". Персоналът задължително трябва да бъде наказан. Не може такова млатене да остане незабелязано, абсурд Naughty Знам, че са претоварени и гледането на двайсет деца е нещо много, много трудно, но това са деца, човечета, не можеш да ги оставиш да се избият и да не се притечеш на помощ...Аз лично бих наказала и директорката, за неосъществен контрол. Неин ангажимент е подборът на кадри и контролът върху изпълнението на задълженията им. Повече хора трябва да го отнесат, за да се покаже непримиримост с това безумие.
Дано хората имат сили и нерви да се борят със системата. Това е недопустимо!

Общи условия

Активация на акаунт