Как да се справя?

• 15 752
  • 160
  •   1
Отговори
# 120
Знам колко е неприятно да си слугиня на чужд човек, който не само че не оценява труда ти ами и наглее. Пожелавам ти да успееш да задържиш малката победа която си извоювала.

# 121
  • София

alpha_beta , да му я разреждам, ако остава.Купува се шише и на същата вечер е в коша.Не се пази, да не изветрее  Mr. Green

Уффф, значи тоз наглец е и пияндурник на всичкото отгоре.... тц.тц. никаква аванта не му пускай, дръж го изкъсо и го хокай нон-стоп. И точилка от дебелите си купи.....  Laughing

# 122
  • северно море
Dano ne ti prozvychi grybo,zashto ne si potarsish rabota?
Decata tyk  sa po cial den na ychilishte?
Davam primer sas sebe si,jiveia sama s deteto si,imam
kashta po koiato vsichki razhodi plashtam sama.Ako
si namerish neshto makar i za 4 chasa na den e dobre doshlo i shte se otdelite

# 123
Е, момичето каза, че се опитва да започне работа и се надява това да стане скоро - не е като да седи със скръстени ръце.

# 124
Dano ne ti prozvychi grybo,zashto ne si potarsish rabota?
Decata tyk  sa po cial den na ychilishte?

На около 6-7 места съм си пуснала CV-то, от едното жената каза, че ще ми намери, но ще почакам малко по-дълго заради работното време, което искам, а именно-от 9 до 14.30ч.А такова искам, защото детето е от 8.30 до 15ч. на училище.Има опция да е цял ден, но трябва да плащам.Не, че ще е проблем да плащам, ако работя, но той е много мъничък(на 3), а в училището нито спят на обед, нито имат топла храна.А цял ден 3 годишно на сандвич, без сън, за мен е немислимо.Та затова си и чакам.

I.Hr
, благодаря ти!

alpha_beta , на това  Drunk , нищо не помага  Laughing

Е, момичето каза, че се опитва да започне работа и се надява това да стане скоро - не е като да седи със скръстени ръце.

bowuu

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 14:40 от I ♥

# 125
  • BG
...........а в училището нито спят на обед, нито имат топла храна.А цял ден 3 годишно на сандвич, без сън, за мен е немислимо.Та затова си и чакам.

Ще ме побъркаш с тази чужбина  Laughing.....Разбира се, че е абсолютно немислимо! И в нашия град има една градина по изкуствата, където децата не спят и вероятно дращят по цял ден с боичките или пеят, не знам. Но поне ги хранят. Чудя се и се мая!  Crazy

# 126
Ей значи, I ♥, един ботуш не му сготви на човека. Скръндза...!
Успех с търсенето на работа.

# 127

Ще ме побъркаш с тази чужбина  Laughing.....

Шест години съм тук и изобщо не свикнах на начина им на отглеждане на деца.Миналата година в яслата питам пижама и какво още да занеса, а те ме изгледаха, все едно питам дали са виждали НЛО.Спяха си с дрехите и пантофите, добре че поне ги хранеха.Сега пък тези смятат, че на 3 години вече са достатъчно големи и не се нуждаят от сън.Не искали да има и топла храна, защото яденето на сандвичи заедно в клас, правело толкова задушевна атмосферата... Thinking И като го кача в колата, той заспива на мига.

pronobis, ще му сготвя.Следващият път, в който си позволи да пипне, ще го получи  Grinning Благодаря за пожеланието!

# 128
Не мога да се въздържа, макар да не е точно по темата...Никога, при никакви обстоятелства – не бих причинила живот в подобни условия – на детето си, перманентната липса на баща му, лоши битови условия, дом с чужди хора плюс недостиг на пари...и всичко това, заради три езика, ненормална работа е това  ooooh!

# 129
viliko, и аз мисля като теб, но не се знае каква е алтернативата и, ако се завърне в България- може и по-зле да е там.

# 130
viliko, и аз мисля като теб, но не се знае каква е алтернативата и, ако се завърне в България- може и по-зле да е там.

Оо, аз написах горното, след като прочетох, че в Бг има апартамент и помощ от близките си.

# 131
viliko , аз вече не се повтарям, ами се постотвам, но явно не всеки чете всичко.
"Никога, при никакви обстоятелства", при мен не съществува като израз.Не се знае утре какво е подготвил живота за мен, за да ми покаже, че "Никога, при никакви обстоятелства", много бързо ще бъде заменено от "Разбира се, според обстоятелствата".
Никъде не съм написала, че битовите условия в нашите самостоятелни 2 стаи са лоши, дори напротив, писах, че са доста хубави и всичко е ново.Домът не е с чужди хора, а с един човек, с който деля кухня.Дом с чужди хора, разбирам като да живея в тези хора и да ги мяркам във всичките стаи.А недостигът на пари, за съжаление е по целият свят, не само у нас.Колкото до перманентната липса на баща му, това от мен не зависи.Опитвам се да заместя и него и детето да не се чувства ощетено от липса на внимание.И засега успявам.Малкият е едно много умно, усмихнато и отворено към света дете.Ще видим докога ще удържам фронта.На китките си имам два татуса- търпение и упоритост.Смятам, че имаш ли тези две качества, всичко рано или късно ще си дойде по местата.

# 132
Има неща - за които съм сигурна, точно защото гледам дете вече повече от 6 години и започвам ясно да си давам сметка кое има значение. Ти все още не си я даваш явно.
Написах горното - защото вие - сама казваш - не сте в безизходица, а имате къде повече плюсове тук, в Бг. Нито можеш бащата да заместиш, нито това е нормална среда за семейство, но пак да кажа - лично мнение изказвам. Нагледала съм се на такива напъни да станем чужденци, че там по-хубаво...е, по-мизерно от положението, в което сама си се поставила - не виждам  Tired

# 133
  • София
А това че детето ходи на детска градина без спане и ядене, просто ме уби...
Извинявам се, ама е.ала съм ги и трите езика, дето ще ги учи...
То се знае - в чужбина си е в чужбина, тежко е за възрастен, ама защо и децата да ги вкарваме в това?

# 134
А това че детето ходи на детска градина без спане и ядене, просто ме уби...
Извинявам се, ама е.ала съм ги и трите езика, дето ще ги учи...

И не само...зачетох се подробно в постовете и определено това ме провокира да напиша предните си постове, наистина такъв живот не бих избрала никога.

Общи условия

Активация на акаунт