Тwilight/Здрач - тема 82 - Forever. ♥

• 30 800
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна

Финалните надписи най-много ме разчувстваха, все едно нещо много голямо си отива и ми казва 'довиждане, беше хубаво'.

newsm26

Запазила съм си гиф с причината на моя микроинфаркт, предшестван от най-стряскащата гледка във филма, и за кеф един отмъстителен гиф.  

# 16
Ох и ах, филмът беше .........прекрасен  Heart Eyes Много се вълнувах, нямах големи очаквания, но много добре го бяха направили  Heart Eyes А Битката, господи, стоях замаяна, изтръпнала от чист  ужас, полудях и само си повтарях - това е шега, няма как да са омазали така филма....и след битката избухнах в див смях....Ей, хареса ми бе, добре го бяха направили, толкова вълнуващо.......охххх

И още не мога да повярвам, че това е финалът. Когато се прибрах пак грабнах книгата да препрочета края  Heart Eyes

Намерих нови фотосесии на Келън, Ашли и Роб  Mr. Green

# 17
  • Buffyworld
 Hug запис ! И аз чакам субтитри.  Sad

Дорчестър, гифът с Алис е много як. Страхотна ядосана Алис.  #2gunfire

# 18
  • Cambridge, UK
охххх филмът беше страхотен  Crazy
прекрасен прекрасен край
не бих го гледала от замунда или арена, качеството сигурно е ужасно и ще ми развали кефа
агитирам няколко приятелки да го гледам и с тях

а мога ли да попитам как завършва историята в книгите? т.е. каква е разликата спрямо филма, че Мъжът ми се поинтерисува  Peace

# 19
usmifchica:
Скрит текст:
Няма битка, Алис пристигна с момчето и то си разказа историята. Филмът е покъртителен, битката ме шокира, смъртта на нашите хора и т.н. В книгата тези неща изобщо ги няма  Peace

# 20
О,не и смърт ли има ...

# 21
  • Cambridge, UK
Люси, благодаря!
Аз ще се повторя - филмът е покъртителен! Прекрасен! Уникален!

# 22
  • Варна
usmifchica:
Скрит текст:
Няма битка, Алис пристигна с момчето и то си разказа историята. Филмът е покъртителен, битката ме шокира, смъртта на нашите хора и т.н. В книгата тези неща изобщо ги няма  Peace

И аз бях потресена от финала, само повтарях на мъжа ми - "Това го няма в книгата, това го няма в книгата!!!" Финалът беше много по-добър от този в книгата, признавам си! Heart Eyes

# 23
  • София
Аз пък плаках като показаха, че всичко това е виждане на Алис и на още едно място, като показаха последната страница от книгата, ето и сега избиват сълзи като се сетя  Cry

# 24
  • Враца
Нова снимка на Роб и Кристен на летището в Лондон

# 25
  • о`майна лунна нощ е
Изтръпнах в момента, в който Кълън и Аро се сблъскаха и главата на татко Кълън остана във вампирската ръка. И аз като вас започнах да викам, че това го няма в книгата. Невъзможно беше бащата на клана да загине така и тогава отцепих, че това е видение на Алис. Другото, което потвърди това, беше и че Аро НЕ СЕ  бие - никога! В цялата книга на сто места показват, че волтури действат чрез свитата си. Не се цапат. А и Аро е страхливец по природа въпреки положението му.

# 26
Чудесна тема   bouquet   

Ще ни налегне тъга, няма как. Аз се броя за здрачно независима от известно време и въпреки това, усещането ми е минорно.  Ще повторя филма тези дни с приятелки и ще отделя повече внимание на Едуард  Grinning Кокошото гледане ми донесе забавление, но и кокоша слепота  Joy  Някои моменти направо ми се губят на фона на някои други  Grinning 

# 27
  • София
Добър вечер, отнесени от Здрача, дами!  Grinning  Липсвате ми през седмицата, когато не мога да се включвам... Hug

Кратък запис в новата прекрасна тема /Цвети, страхотна тема!!! Heart Eyes Heart Eyes/ с малко сутрешни вълнуващи съновидения:

Цялото му тяло излъчва топлина и светлина. Винаги се чувствам спокойна и сигурна, когато е до мен...Силната му ръка е опряна в стената зад мен, буквално ме е приклещил, а плътните му, красиви устни са само на сантиметри от лицето ми.
Той иска да ме целуне. Аз искам да ме целуне.
Знам, че сънувам, но явно съвестта ми е будна.
Чувам се да казвам: ''Тейлър, нали знаеш, че мога да ти бъда майка?"
Той не трепва, приближава се още по-близо, усмихва се леко и сладострастно, и прошепва:
"Не, не можеш! Никога не съм мислил за майка си нещата, които си мисля за теб!"
И си получавам най-горещата целувка евър!

Mr. Green

Така започна петъчната ми сутрин. И цял ден мъркам като доволна котка.
Прибрах се и веднага се метнах на етажната собственост на Дорчето за малко лимонада с Вик, че имах да наваксвам! Ей, едни вълни ме обляха Laughing Blush (да си призная в такива сценки само един свръхествествен персонаж ми се привижда несъзнателно - висок, мускулест, дългокос, гол Сам Уинчестър без душа hahaha, сори, Люс, аз май днес посегнах на всички ''ваши'' Crazy)

# 28
О,най-накрая субтитри,засядам да гледам,че като Ви чета и ...  newsm44

# 29
  • Варна
О,най-накрая субтитри,засядам да гледам,че като Ви чета и ...  newsm44

Направо си е престъпление да се гледа с такова лошо качество... Заради едното сбогуване бих отишла да го гледам и трети път на кино, но си представям инфаркти у нас. Днес щеше да се задави мъжът у нас след като разбра колко струва Здрач менюто и какво включва  Joy Само повтаряше... 6 лв за пуканки, а аз подгласях и за кола и тъпа гумена гривна, исках ключодържател  hahaha Горкият човек, беше дълго време в шок и ми прибра водката

Общи условия

Активация на акаунт