))
Лекинко ти завиждам за това ,че си си в къщи и се гледате. Знам за еднообразието ,но да ти кажа от сегашното ми положение го предпочитам. Липсва ми определено

В къщи няма такова нещо, явно при нея е от притеснение. То по принцип акото й не е от най - твърдите, та не знам те какво разбират под рядко. Обадих се веднага на доки и тя потвърди моите съмнения, че всичко е на нервна почва. Госпожата ми каза, че ако все така продължавало, трябвало да мислим нещо, да я държим на диета, когато е в къщи

Тя токова сухи закуски не е яла никога досега.
.
.
. Иска ми се да изместим купешкия хляб. Аз си правя редовно домашен, но ми се иска да преминем изцяло на квасен. Ще видим до кога ще ми е мерак.
. Лека и успешна да им е.
)
И дето казваш еднообразие ама явно липсва в един момент.Аз сега откривам колко е приятно да се грижа за нея,всъщност първите две години си бяха доста тегави.Но сега гледам да й се радвам и да не мисля за скуката,която ме наляга понякога.Ако имах една сгодна баба да я оставям за няколко часа, щеше да е идеално.Но и така става вече:)Но пък и другото си има плюсове,детето лека полека става самостоятелно,ти имаш някакъв свой живот.А ние ще сме скачени съдове сигурно още минимум година.Тя не дава никакъв признак да иска да се отдели дори за малко,дори навън.Всичко заедно да правим иска.Постоянно ме гушка,целува,към баща си чак сега започва да е малко по-мила:)
Аз искам да вземем една машина и да си печем домашен хляб,ама още не сме.Ядох у еднк приятели на Нова година..ми само с това се наядох..уникален беше:)
,ама иначе редовно си печа хлебчета със сода във мъфин формата и стават супер. Особено ръжените така ухаят .....Но квасът ми е мечта........Научих ,че Квас от хмел бил най-истинският и здравословен . Ти сама ли си правиш кваса или го купуваш готов?
Аз лично не мога да правя такива неща. Братовчед ми сам си прави кваса и направата на един хляб отнема 3-4 дни , но пък са много доволни. В къщи само ММ яде хляб и на децата ако намажа някоя филия. Така че едва ли бих се хванала , но тия дни ще сме на гости и ще опитам. Мога да питам и за технологията и ще разкажа
)
... само каква гордост, а
То малко смешно звучи ама си е друго нещо сега .
.
. Моите са както аз ги определям "стават за ядене", но си е факт че с 1 филийка се наяждаш, иначе от купения половин хляб и не ми стига.
) та предполагам вкуса му е вроден. Квасения хляб му е все още по-твърд от предпочитанията но ще се пробвам да го направя по- мекичък следващия път.
.
хляба правя, за да не е с консерванти разни!
Кога мина това време.

Препоръчани теми