Бебеправене тема 20 - В зимните студени дни, действаме усилено за две черти!

• 18 995
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Веси, аз съм в позиция : днес ще ми дойде! Няма нужда от стиснати палчета, защото е сигурно, че ще си ми дойде! Този месец тестове за О не съм правила. Предполагаемата ми О около 14-ти ден... бяхме активни преди нея и затова нямам никакви надежди. Пак ми е мъчно... но ние сме си виновни /по-точно моят мъж/ ама каквото-такова! Сега поне си знам - чакам си М...

# 691
  • Варна
Здравейте, момичета!!!
Аз отдавна съм станала, но на работа ме затрупаха и все не мога да ви изчета от вчера насам какво сте писали и да постна и аз нещо...
Снощи бях на АГ-преглед. Любимия и той дойде с мен, за което му бях много благодарна...
Слава Богу всичко ми е наред и няма причина за притеснение... Разбира се резултата от цитонамазката ще е готов до седмица... днес дадох стъклото на патоанатома.
Изписаха ми Неофолик мета, а на въпроса ми за Ову-тестовете АГ-то ми каза, че не им вярва и ми препоръча да се доверявам само на БТ. Днес купих Неофолик-а и нов термометър и започвам...
 newsm03

Относно алкохола, който коментирахте по-напред, трябва да ви кажа, че ние, с любимия всяка вечер пием по една малка ракийка или уискенце...
 Drunk

# 692
Весе, с пишкането се справям, ама с водата не мога, пия но малко. Незнам, ама не стига че се измачвам да си завирам термометър, несъзнателно правим секс по график, ми и да не пия вода и да не пикая......малко в повече ми идва, а уж съм дисциплинирана!
Май и другия месец ще ги прилагам тия инквизиционни методи и ако пак ме объркват ще ги спирам и каквото стане, пък!

# 693
  • Пловдив
Весе, не знам от кой ден да броя, защото на 19 имаше само кафеникаво зацапване, но беше точно 28 -я ден, на който ми идва по принцип. Аз за всеки случай ги броя от 19-и, значи днес ми е 12 ден. Имам леки болки в яйчниците. Меря БТ, но имам много неспокоен сън, дали оказва влияние  newsm78. Очаквам О тези дни  smile3508 и ще имаме повече време за  luvbed.  Иначе няма да чакам на 16-17 декември.

Принцес  Hug Hug Hug. Мила, горе главата.

# 694
  • София
Принцеске мила, нищо не се знае. Току виж ни изненадаш!  Hug
Ева, по каква причина ще пиеш мета версията?
Пивалче, почвайте да действате тия дни.
Бибо, и аз не знам какво да ти кажа. Тотално се обърках. Не знам да се притеснявам ли или не...

# 695
  • Варна
Весе, не знаех, че има различни видове....
Това пише на рецептата ми... каква е разликата?

# 696
Здравейте и от мен!

Ивелинче,честита нова кола! Hug Да си я караш със здраве!

Принцеска,аз въпреки това ще ти стисна едно палче,за всеки случай. fingerscrossed

# 697
  • София
АМи този е различно състояние, така да се каже, на фолиевата киселина. По-лесно усвоимо от организма, но обикновено го изписват при трудна усвояемост, което се доказва с изследвания, или при вече настъпила бременност.
Може да е практика на лекаря. Не че има проблем, просто ми стана любопитно.

# 698
 Ева Б. , някои казват, че не вярват на БТ, други на тестовете... не знам. Аз вече се обърках. А по ЦС не може ли да се предвиди до някъде? Аз съм си взела тестовете на Оview, но то не ми идва М., че да чакам О. за да ги ползвам  Sad
В тази връзка vese, аз съм на 43-ти ден цикъл. Пия Дуфастона и чакам. Какво точно... не знам  ooooh!
Ние обаче с ММ си действаме. Не искам нито да го притискам да променяме интимния си живот, нито да го притеснявам с моите въпросителни. Единственото, което сме променили е, че не се пазим. Иначе правим секс през ден, през два, понякога всеки ден и се радвам, че след 9 годишна връзка сме съумели да съхраним интимните ласки. Надявам се с бебеправенето това да не се промени . Имаме и по- дълги дни без С., но това е нормално. Мисля около О. да позачестим кекса, но няма да му споделям за тестовете. Мъжете са по- чувствителни на тази тема и аз си мисля, че трябва да ги съхраняваме.
Ох... пак се отнесох, съжалявам.
Иве, честита придобивка, с пожелание скоро да се сдобиеш с още нещо ново  Wink
Хубав и слънчев ден сладурки  Hug

# 699
  • София
Този Дуфастон по каква схема и за колко дни го пиеш. То докато го пиеш е трудно да ти дойде.

# 700
  • Варна
Тоничка, аз също мисля като теб за честотата на "обичането"... Това, което ще променим е това, че няма да купуваме презервативи...
Ние и двамата сме доста ангажирани, както повечето от вас, предполагам и го правим през 2, през 3 дни... не искам да го притеснявам...

# 701
 Весе, звънях вчера на доки. и и обясних, че миналия месец ми е бил на 44 дни цикъла, този го няма вече 43, секс на 33-тия, тест- отрицателен. Каза, че не е невъзможно да съм бременна при положение, че миналия месец ми е бил такъв дълъг цикъла, но да взема Дуфастон за 5 дни по 2 да предизвикаме М., и след като ми свърши да отида на преглед. Ако не ми дойде... така и така ще се наложи да се видим с нея  Simple Smile

# 702
Здравейте момичета!  HugДнес е прекрасен ден! Все едно утре не е 1 декември. Какво ли ни готви лютата зима ?!?! Снощи и днес ме мъчи едно главоболие...Симптоми нямам никакви освен напрегнати гърди, но това си е редовно преди М.Остават ми 6 дни, но ще си ги живея с надеждата, че може и да съм бременна, вместо да си скофтя настроението преди уикенда с някой отрицателен тест  Mr. Green
Пожелавам ви страхооооооотен петък и още по -страхотен уикенд!  Hug

# 703
Добро, утро, момичета!
Тук времето е страхотно и след малко ще излизам на слънчице и малко работа да свърша.
Блу, страхотно чайче, аз съм му голяма почитателка и в момента си пийвам Simple Smile
Ивке, честита кола, безаварийно шофиране и след девет месеца още едно превозно средство за бутане Wink  1stroller
Принцеске, какво е това настройване. Никави такива мисли Naughty докато не ти дойде нищо не  е известно. Все пак доста бремелинки имат ПМС преди да извадят тестчето с две чертички, така че горе главата  Hug
Лемон, и аз като теб не чакам на 4/5 декември. Днес имах леки болки за кратко като преди М, гърдите ми са подпухнали от два дена, но днес са и болезнени. Предните два пъти все си правех тестче преди деня на М, но този път съм си казала, че ще чакам закъснение Simple Smile Дори нямам желание и не се изкушавам да си правя тестче, като предните пъти  Mr. Green
Весе, чакам с нетърпение новата темичка  Hug
По-горе обсъждахте винцето, а аз съм му почитателка Wink пийваме си от време на време по една чаша.

# 704
  • София
Кристи, Лимонче, стискам силно палци!

Мен пък точно това ме притеснява, че нямам болки в гърдите. Та не знам дали съм имала О. изобщо. Сега ще се разровя в старите теми, да видя какво съм описвала миналия месец преди + теста.

Общи условия

Активация на акаунт