Бебеправене тема 20 - В зимните студени дни, действаме усилено за две черти!

• 18 954
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Веси, благодаря  Hug
Вярвам, че при теб е станало! Стискам палци всичко да се развие добре и след 9 месеца да гушкаш сладко бебче, като това от профила ти Wink

# 706
  • София
Ами аз да ти кажа, много ми се иска да е станало, обаче знам, че не е. Просто вътрешно го усещам. Но не се отчайвам, защото ми е ясно, че на организма му трябва време да влезне в релси.

# 707
Момиченца сладки, благодаря ви за подкрепата и куража, ама няма шанс да не ми дойде!
Секси, благодаря за палчетата... ама дали ти се стискат до другия месец?  Hug Ти кога не чакаш? Страшен аватар!  newsm10
Веси, и твоето чуденце с коледна шапка ще стане! Ще видиш... Вярвам в теб повече, отколкото на себе си! Hug

# 708
  • София
Веси, и твоето чуденце с коледна шапка ще стане! Ще видиш... Вярвам в теб повече, отколкото на себе си! Hug
Не те познавам, но думите ти винаги ми действат силно. Понякога чак се чудя как човек, който не ме познава, може да вярва толкова силно в мен! Толкова, колкото и аз не вярвам!
Понякога очите ми се пълнят със сълзи, понякога се усмихвам...Но винаги се буди емоция... Hug
Благодаря!

# 709
Момиченца сладки, благодаря ви за подкрепата и куража, ама няма шанс да не ми дойде!
Секси, благодаря за палчетата... ама дали ти се стискат до другия месец?  Hug Ти кога не чакаш? Страшен аватар!  newsm10

Принцеска,ако трябва и до другия месец ще стискам палчета! Hug Ако знам,че ще помогне. Иначе на мен скоро ми свърши,и чак към края на декември не чакам гаднярката.

# 710
Момичета някоя от вас чувала ли е нещо за доц. д-р Светлозар Стойков - Плевен. Мисля да потърся второ мнение от него.

# 711
Веси, Секси, това че не ви познавам въобще не ми пречи да ви обичам!  Hug Много сте мили...и ми пълните очите  Cry.......
Секси, оная смахната няма да дойде при теб и ще си имаш новогодишна изненада!  Praynig
Веси, за теб най-много съм плакала - и от щастие, и от мъка! Ти си ми голяма опора и пример за боец!  Hug Затова много искам скоро да прегърнеш своето мъничко щастие /около 3 кг.  Wink/ и да бъдеш най-богатия човек на света!  Hug
Скрит текст:
Веси, вчера си мислех, че по необясними причини те виждам в съзнанието си, като майка на момченце. В тази връзка попаднах на нещо, което много ти отива /направо все едно за тебе е казано/... но вчера не му дойде момента да ти го кажа, а ето че днес вече е неизбежно! Ето го!....
Майката със най-голямото сърце
за дар небесен получава синове,
да вижда слънцето във техните очички,
да я прегръщат мънички ръчички,
да карат колело и кули да строят
и бавно от детето мъж да съградят.
И вечер във притихналия мрак
когато всички други спят,
тя чака да се хлопне пак вратата,
че нейното момче й води дъщерята,
с която да запълни най-голямото сърце,
в което място има и за чуждото дете.

Пожелавам ти го от сърце!!!

# 712
  • София
Не знам какво да кажа и наистина се разплаках...
Ама е от щастие и благодарност, че все още съществуват такива хора.
Принцеске, благодаря ти. Направи денят ми красив. И аз те обичам!

Между другото, и аз винаги съм се виждала мъжка майка!

# 713
 Hug И аз съм щастлива, когато правя хората щастливи!  Hug

# 714
  • Варна
Ех, тази Принцеса...
Какво съкровище само!!! Simple Smile

# 715
Принцеска,Веси, и за всички останали момичета  Hug Hug Hug Hug Hug аз също не ви познавам,но не пречи да съм привързана към вас,и да се чувствам отлично във вашата компания.
Колкото до пола на детето,и аз винаги съм вярвала,че ще имам момче. Дори съм го сънувала. Просто имам някакво такова чувство,но наистина няма значение за мен. Момче,момиче,важното е да е живо и здраво и да идва по-бързо. Praynig

# 716
Ех, тази Принцеса...
Какво съкровище само!!! Simple Smile

Ха-ха-ха.... питай моя мъж каква нумизматична стойност имам  Joy
Диамант, ама много говори бе... то не се издържало  Joy

# 717
Здравейте и от мен, ей го на какво си докарах до главата от един цистит сега съм вкъщи на легло с  бъбречна криза. Започнах да пия АБ, но трябваше да го започна още преди 3-4 дни амааа аз не та не ще стискам и ще пия чайчета. Нека ми сега, едвам се прибрах от работа рева от болка и съм се гушнала под одеялото. Навън е прекрасно време а аз съм надула климатика ии едвам дишам от болки. Пих 3 нош-па, ще ми се да изпия още 2-3, но не знам дали няма да ми стане повечко. Ако обаче болката не поотмине ще пия още. Та днес ще ви чета и пиша. Милото излезе от работа и се прибра, ама аз го изгоних и го пратих да си върши работата и без това не може да ми помогне като седи да ми държи ръката, а ако имам нужда ще му звънна. Надявам се с АБ да  ми поотмине, но до тогава ще си страдам.

# 718
Момичета, отбивам се да ви поздравя, да ви кажа, че продължавам да съм със вас, и  че продължавам да ви стискам палци. Не съм влизала във форума, откакто видях  EFP 
Не посмях дори да се регистрирам в отчетни, докато не видя сърчицето на бебето, заради миседа, който преживях преди да забременея с първото си детенце.
И днес това се случи-видях малкото тупкащо сърчице, и съм много, много щастлива, просто поисках да споделя това с вас и да пожелая на всяка една от вас съвсем скоро да изпита моето щастие Hug
Всички сте страхотни, и силно вярвам, че най-хубавото ще ви се случи скоро!

p.s. Може да ме сложите в списъчето на 1стр. с положително тестче, надявам се то да расте все повече с всеки изминал ден!  Praynig

# 719
  • Варна
principessa_m, много гадно!!! Дано скоро се оправиш!

Общи условия

Активация на акаунт