Бебеправене тема 20 - В зимните студени дни, действаме усилено за две черти!

• 18 949
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Виви!!!
Пипвам те за късмет! Много се радвам! Обичам хубави новини!!!
Да сте живи и здрави и ти, и тупкащото сърчице... Simple Smile

# 721
principessa_m, много гадно!!! Дано скоро се оправиш!

Ох благодаря, дано чее такова чудо не ми се е случвало скоро. И аз съм си за бой - с моите напразни надежди, че може и да съм забременяла и сакър да не пия хапчета докато не разбера, което ще стане на 4ти декември. Та стисках стисках цяла седмица иии ето до къде се докарах пак съм на АБ, съобразен разбира се и с тази възможност, но можеше да си спестя това усложнение. Дано да ми мине тия дни, ако не в понеделник по-сериозно на доктор.

# 722
  • София
Виви, страотни новини. В новата темичка вече ще те има. Леко бременеене!
Принчипеса, пази се много. Тази бъбречна криза е отвратителна.

# 723
Благодаря Весе, амаа аз не съм се опазила - много ми е дебела главата амаа ей така е то от глупост човек се насажда на пачи яйца. Поне днес ще си полежа и ще си пиша с вас на спокойствие

# 724
Виви,много се радвам за теб! Hug Дано всичко е наред,и лека бременност! Поръси ни с малко прашец,да ни е на късмет. Simple Smile

Принчипеса,надявам се да се оправиш бързо! Сега само си лежи и почивай. Hug

# 725
  • София
Здравейте душички  Hug Как сте? Не съм ви чела, че ако тръгна да ви чета, няма да ми стигне целия ден  Laughing  Hug Влизам да се отчета, ако все още някой го интересува - днес бях на преглед и си имаме тупкащо сърчице  Two Hearts отговаря на 8г.с и 6дни и е 1,92см голямо  Grinning Пожелавам тази радост на всички - искам ви надъхани и окуражени  Hug babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Виждам, че Блу се е взела в ръце - браво, мила  Hug много се радвам, надявам се че съм ти повлияла малко или много и дано ви донеса късмет на всички! Хубав ден   bouquet

# 726

Принчипеса,надявам се да се оправиш бързо! Сега само си лежи и почивай. Hug

Много благодаря  Hug ама като си лежа така ииии ме гложди едно любопитство ии в главата ми само глупости и си викам дали да не направя един тест. То е рано още, аз не очаквам първия месец да е станало, със сигурност няма да покаже още обачеее седя и си мисля само глупости

# 727
Принчипеса, тая гадост и аз съм минала. Преди години точно по това време преди празниците. Голям отврат е! Аз много изведнъж вдигах висока температура. Дано на теб да не ти се случва!  Praynig Милото тогава в чудо се видя... не смееше да заспи дълбоко нощем, за да ми следи температурата.
Стискам ти палчета да се изправиш скоро на крака и лошото да е само спомен!  Hug
Виви, сладка радост е да чуеш тупкащо до твоето малко сърчице! Дано скоро всички тука го усетим!  Praynig Леко бременеене и умната по празниците!!!  Hug

# 728
Princessa SS - аз понеже знам каква паника е милото за това го изпъдих да си ходи на работа и без това не може да ми помогне.

Илюжънче - много се радвам за теб и се нареждам под прашеца  newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28

# 729
Илюжънче  Hug Hug страхотни новини! Задължително ще си събера малко прашец  newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28

# 730
  • София
Илюжънче, казала съм всичко, каквото искам. Няма да крия, че се сещам винаги, че и аз трябваше сега да съм на същото положение, но вярвам, че и моето време ще дойде!
Прегръщам те силно и знам, че всичко ще е наред и занапред!  Hug Hug Hug

newsm28 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm79

# 731
Илюжън  Hug Hug Hug
Чудесно е че наминаваш! Значи живинката в тебе е около 2 сантиметра. Браво! Нека да си расте жива и здрава! Аз да се надишам с вълшебен прах и много хъс!  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 732
Здравейте скъпи бъдещи мами  Hug
Виви, Илюжънче браво страхотни новини радвам се за вас  и леко бременеене и за напред
 newsm28 newsm79 newsm75 и аз да си събера  Mr. Green
principessa_m много лошо с тая криза дано бързо се оправиш
Лек и спорен ден момичета мен ме зове работа и ви оставям

# 733
  • Варна
Илюжън, браво!
Днес имаме две тупкащи сърчица, което се надявам да е "заразно"...

# 734
Мирабела, виждам те!  Hug Напши нещо.......
Аз съм в очакване на новата темичка!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт