МАЙско бебче, дай ми знак-ритни в коремчето ми с крак!

• 24 931
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
За течение - имам, но мисля, че е нормалното по време на бременност. Няма цвят, мирис и т.н. И аз съм с ежедневни превръзки и имам усещане за "подмокряне". И с моите кървави зацапвания доскоро, всеки път като го усетя съм в ужас да не е кръв отново  Crazy Mr. Green
Имах го и по време на първата бременност до края чак.
Оня ден на ФМ ми казаха, че околоплодните води са в норма, така че предполагам не са води  Praynig

Аз нямам пъпки /но аз по принцип съм със суха кожа и без подобни проблеми, може би при по-мазна кожа са повече тези оплаквания  Thinking/. И косата ми е суха и не се омазнява грам. В смисъл, не се хваля колко съм прекрасна  Joy, а просто се чудя правилно ли ми се развиват хормоните, че не са ме хванали тези "екстри" ...
Но като се замисля, и първия път май бях така, може би е до организъм ...
А и сега ви тормозят тези неща, но поне хубавото е, че процесът е обратим и временен, ако това е някакво успокоение.

# 361
за те4ението -и аз знам 4е е нормално по време на бременост,ама все пак като си споделяме е по-друго Wink
за  карти4ките и подаръ4етата-няма проблем,съгласна съм за сумата...само исках да попитам искате ли да се разбере кой на кой ще праща около 5 декември поне,защото аз както ще пращам оттук,да не би да не пристигне до Коледа,4е обикновено е лудница с коледните карти4ки и пратки по Коледа  Crazy

# 362
Анни, може и да ускорим процесът Simple Smile В тази връзка: напомням пак-  всички, които желаят да участват в размяната на подаръци, да ми пратят координати на л.с. тук или във фейсбук Simple Smile
 Пъпки и аз сега нямам, но предния път имах. Косата ми обаче е под всякаква критика, правя си домашна маска, ако пропусна веднъж, мога да открия маслобойна на главата си  Mr. Green

# 363
Анни, може и да ускорим процесът Simple Smile В тази връзка: напомням пак-  всички, които желаят да участват в размяната на подаръци, да ми пратят координати на л.с. тук или във фейсбук Simple Smile
 Пъпки и аз сега нямам, но предния път имах. Косата ми обаче е под всякаква критика, правя си домашна маска, ако пропусна веднъж, мога да открия маслобойна на главата си  Mr. Green
Трябва преди да раздадеш адресите да направиш списък във фейса кой участва, аз вече пратих адрес ама да не би някой да забравим...

# 364
относно те4ението,това е нормално,всеки го има.

# 365
Може ли да ме добавите за 07.05.2013,това ми е термина,мерси

# 366
Добро утро,момичета!Тази сутрин се събуждам със сърбеж на влагалището и се побърквам.Излязла ми е и някаква обемисто образувание на срамната устна,което няма връх не ме боли,но е като голямо бобено зърно.Извинявам се ,че съм толкова цветуща,но и аз не знам как да го обясня.Огледах се с едно огледало за да видя добре,сърбежа ми изглежда е от малки пъпчици,които най-вероятно са от бръснененото.Другата седмица съм на преглед и за взимане на влагалищен секрет.Дотогава припомнете ми каква промивка да си направя на влагалището със лайка ли беше или със смрадлика?От какво може да е това образувание като пъпка,няма връх,чудя се да не е нещо с гной и дали гинеколожката ще може да ми помогне?Оххх пак започват проблемите,хубав ден ви пожелвам на всички с по-малко неразположения.

# 367
Анализиращ се и аз имам течение и миналата седмица писах и в темата ,че си изкарах акъла ,точно както го описваш ти изведнъж ми шурва сякакаш съм се подмокрила и при мен не е цветисто и няма консистенция.Аз така се бях изплашила ,че веднага на другия ден бях на лекар,но ме успокоиха че всичко си е нормално,само на ехограф ме гледа ,но каза че водите са си нормално за тези месеци,а влагалищен секрет ми беше взиман но по рано някъде преди  2 седмици и тогава не спомена нищо за вземане пак на секрет.Не се притеснявай,но си се консултирай с доктор.Аз тази нощ хич не можах да спя сумати пъти пиках,и усещам в корема си едно опъване,разтягане,дискомфорт,не ме боли но някак си ми е дискомфортно.

# 368
горките ние с тия течения  ooooh! Ако няма мирис или ако не е с примеси от кръв е съвсем нормално. Това е цервикалната слуз, която се отделя повече по време на овулация, а сега е предназначена да направи така наречената "тапа", която предпазва пътя към бебето от всякакви гъбки, бактерии и гадинки.
emilia_koleva, сърбежа може да е гъбички ако не е от бръсненето, а подутината може и нищо да не е , но е добре да се види. Иначе може да си вариш смрадлика и да се миеш с прецедената вода...със сигурност ще те облекчи поне от сърбежа  Peace

# 369
Здравейте!
И аз все още не знам пола на второто си бебе,а съм с термин 01.05.Последният път пъпната връв му беше точно между крачетата и нищо не се видя.Надявам се на 20.12 на ФМ да разберем всички подробности,най-много от пола се вълнува баткото ни естествено.За нас е без значение,важно да е живо и здраво детенцето.
И сега де ви се оплача: започнах да пия витамини "Пренатал" и винаги след като ги пия ми става адски зле и дори повръщам, това нормално ли е?
На 03.12 съм на преглед и ще питам и доки.А въпреки приема на магнезийй,не мога да ви опиша как ми се схваща снощи левият крак...и то може би 5-6 пъти последователно...опищях света.
На всички нови мами,добре дошли и лека и безпроблемна бременост до края.
На мамите,които успешно са взели изпитите си - честито и все така с лекота да се справят!
За течение нямам засега в началото имах някакво,но се оказа нормалното и нищо сериозно.
А за тези със сърбежи и пъпки да вземат мерки!!!
Хайде толкова от мен, пожелавам ви лек ден!

# 370
  • София
emilia_koleva, това дали не е растящ навътре косъм? Както го описваш на това прилича. Косъмът набира отвътре гной, и постепенно започва и да боли, освен да сърби. В такива случаи съм си слагала лепенка с едно кремче от аптеката - малка кутийка, кремът е тъмнокафяв на цвят и "издърпва" косъма и инфектираното място заздравява:
http://static1.framar.bg/product/ihtiol-15-gr.jpg
Ако е това де  Thinking

Друг вариант е херпес, но на това място не съм имала. За това обаче говорят малките пъпчици.

Или просто раздразнение от бръсненето.
Стискам палци да е нещо безобидно и да мине бързо.

# 371
Здравейте мами  Hug Hug За течението и аз си имам и всеки път като усетя подмокряне и се плаша да не е нещо друго, но вече свикнах.Аз вчера така се изкашлях , защото се задавих, че направо с нож все едно ме прерязаха много ниско долу, ама слава богу само веднъж и ми мина .
Емилия, и аз съм имала нещо подобно като топченце, но си минава само при мен за ден два, може би е от бръсненето, но за всеки случай, ако искаш иди да те погледнат Hug
Архи, честито дипломиране.
Лек полет на момичетата, които ще летят Praynig Hug

# 372
Добро утро момичета.
Относно теченията и при мен положението не е по-различно.Имам сине е като да си нямам.
Еми това да не са гъбички,аз също имах преди около месец,неприятна история.
Ох момичета тази сутрин моето момче доста плака като го оставихме в яслата и сега все го мисля.Докато е там(той стои до 12,30) нито пишка,нито вода пие,нито яде.Толкова ми е чувствително момченцето,че сигурно му е много трудно.Дано да посвикне и най-вече дано да е здрав та да ходи. Praynig

# 373
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Кристалита, честити ритничета  Hug

Nike family, започнаха повече сини гащури, почти нямаше розови, а сега вече обърнахме резултата, че и поведохме   Twisted Evil

Мон... за първи път през живота ми, косата ми е суха и се нуждае от маска за силно овлажняване. Винаги съм била с нормална към мазна коса..  Thinking

Архи, ха честита диплома. Това е супер. Ти къде пак ще скитосваш?  Whistling

Белле, що ти е нервно. И ние ще бъдем далеч от София? Всяко едно излизане извън София ми се отразява много положително  Peace

emilia_koleva, съжалявам не мога да помогна, ама дано се оправиш скоро  Hug

Момичета, вие имате ли картон от ЖК? Моя стои при лекаря.. предполагам, че ако го поискам ще ми даде.. ама не знам защо ми е за сега  Rolling Eyes
Много трудно с цигарите, усещам абстиненцията... лелеееееееееее....

# 374
добро утро мамчета
за течението и аз имам понякога доста силно ,но както казахте по горе това е тапа ,която предотвратява навлизане  на микроби към бебо
за пъпката и а за мен това е обърнат косъм навътре ако боли,ако не боли е мастна пъпка нищо страшно,пробвай се да я стиснеш
на мамите които си взеха изпитите едно голямо браво
аз съм днес на ЖК и ще си видя бебо ,стискайте палци всичко да е наред
витамините-кажете ми кои препоръчвате,пиех Мамавит и Мамапротект ,но сега си почивам малко/color]
лек ден  txtloves

Общи условия

Активация на акаунт