МАЙско бебче, дай ми знак-ритни в коремчето ми с крак!

• 24 931
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Моля, който обува гащите, да ми турне едни розовки и на менееееее  Laughing Grinning Laughing
  newsm78 Чудех се тъкмо като гледах хубавата първа сраничка (много благодарности, за която Hug) защо отгоре бройката на мацките плюс пичовете е 22, а надолу има само 16 щъркелчета и ме осени мисълта, че и аз самата не съм си подала още заявката за гащите  Joy Joy Joy
Дано да ми утиват  Flushed
Аз до сега се изживявах като мъжка мама и сега ми е някак странно.  smile3506
Много се радвам и почвам да го асимилирам постепенно.  newsm03 newsm53 smile3521 newsm68
Пък да знаете нашия батко как се радвааа! Той от самото начало си подава заявката за сестричка милия, понеже вече има братче от бившия ми съпруг и сега е направо пълна идилийката! newsm44
По въпроса за бившите, да ви споделя, че аз пък безумно се радвах още като разбрах, че бившия ми мъж чакат бебе. Много им е сладичък милия, да им е жив и здрав! Бих казала, че през повечето време се изживявам като щастливо разведен човек. И двамата си намерихме чудесни половинки, с които да сме по- спокойни и щастливи надявам се и занапред!  newsm47

# 76
  • София
Starlight' задавала съм го този въпрос тук два пъти и никой не ми отговори. Май никой не знае  newsm78

Marina Bene  Hug малката принцеса е по поръчка на батко си. Сигурно е на 7-мото небе Simple Smile

# 77
...  Hug за да ви следя  Whistling

# 78
  • София
Reiny, нямат никакви претенции, за сега и слава богу – те са си баби и туй то (чак ми идва в повече бабосването на моменти). Аз лично мога да кажа „мамо” и „татко” само на мойте родители – свекървите по имена.
Мон,  браво! Радвам се, че такива хубави новини носиш и съвсем не-благородно ти завиждам за розовите гащи, пък!  smile3506
Лилия, дано нямате повече такива тревоги.
Архи, май не всички я получават. Мисля около 5-6 месец се започва (по спомен от миналата бременност).
Анум, да пратиш поздрави на Май2013 по повод темата и хибавото бебе на 1ва страница. Wink
Анализиращ се, а честити придобивки. Дет се вика със здраве да си ги ползвате  Hug
Бъфи, почивай и всичко да минава и заминава.
Стефи, Starlight, на мойте резултати пише само, че е част от медианата (0.94), няма референтни стойности.

Ето и новините от нас: 180 гр. 15 см. Всичко ок за сега – БХС също. Взеха ми и МБ най-накрая след мое настояване и както и предполагах – 100% сторка е син (Анум, като можеш като изтипосаш на 1вата страничка)  Hug

# 79
Starlight' задавала съм го този въпрос тук два пъти и никой не ми отговори. Май никой не знае  newsm78

Важното е, че има желание Wink
Аз писах във форума на нац. генетична лаборатория и ще чакам мнение Praynig

# 80
момичета на кого трябва да кажа за да бъда добавена в списъка на първа страница?

# 81
  • София
Здравейте,
Стори ми се, че в някоя от предните теми някой беше посочил референтни стойности за резултатите от БХС. Може ли да ги споделите отново?
Free bCG MoM ми е 0.35 и според доцентката по генетика е ниско Thinking
И моята стойност беше толкова PeaceСпоко,от лабораторията няма да ти отговорят нищо съществено,не се вкарвай във филми Hug

# 82
Добър вечер от мен Simple Smile От 3 часа ви чета и не мога да ви смогна Simple Smile Докато изгледах 2 филма и врътнах една баница и хоп-нова тема, а аз още старата не съм прочела... Mr. Green Ама вече я прочетох Simple Smile
Благодаря и аз за новата тема  Hug
schani на Анум трябва да кажеш Simple Smile
А да се изкажа и по темата за бабите, наричани мамо.... Абсолютно съм против! Пък и както се казва майката е една, а бащи много  Grinning
Честито и на мамите с хубави новини  Hug

# 83
Момичета, рано или не..вече си имаме количка от Хиполенд. Количката е 3 в 1  Hauck.

# 84
 Аз съм човека за записване и за сторкове  Wink Пък после ще предам на Май 2013 и ще й пиша двойка по математика  Mr. Green
 Явно са зачезнали някои сторкове, мамите да хвърлят едно око на 1 стр. и да свиркат  Whistling
 Старлайт, аз така и не направих БХС ( май  newsm78 , от толкова изследвания в болницата съвсем забаравих какво точно съм правила и какво не). Дано всичко е наред, мисля че при БХС по принцип няма референтни стойности. Това ми напомня един случай, разказан ми от док: при раждане една акушерка, поемайки бебето, възкликнала "Ей, че дребосъче". И майката така се впечатлила, че не спирала да се опитва да храни насила, защото все й се струвало, че детето е ненормално дребно  Rolling Eyes Така, че момичета не се впечатлявайте от подхвърлени коментари, важното е какво ще каже специалиста, на който имате доверие  Hug

Blush

Докарах ли го до изражение на свенлива мома  Joy

Представих си те   Mr. Green
siska_ta , да ти е честита придобивката  Hug
Анализиращ се и на теб да са ти честити   bouquet Какво купи ако не е тайна  Blush
Сега ще ви нахлузя гащите    bouquet

# 85
  • София
Siska,браво за количката,мен как ме сърбят ръцете да си купим избраната Mr. GreenНе знам как ще изчакам Crazy

Анум,аз съм казал без бой какво съм купила Mr. GreenКомплект шишета на Авент за хранене http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7047&cat=39 и комплект на Чико четка с естетвен косъм,гребенче и нокторезачка Heart EyesИ две много сладички залагалки.И допреди малко си разглеждах придобивките Blush

# 86
бързо пишете,но аз смогнах да ви изчета до край...
та да отгожоря с няколко думи потемите
казвам на свекърва ми ... майко,но детето ми ще я нарича бабо,въпреки,че по тяхния краи е прието мамо...но няма да стане
мн ми се иска и аз да купя нещо за бебето,но в момента сме мн заети...ще се местиме в нова квартира...по-голяма,по-удобна...

# 87
Marina Bene  Hug малката принцеса е по поръчка на батко си. Сигурно е на 7-мото небе Simple Smile

Ооооо щастлив и още каааак!  Grinning точно ей така се радва милия:  newsm44

# 88
Здравейте,моми4ета  пак  Hug
върнах се малко назад да ви из4ета Wink Виждам 4е имановини от Мон и Марина-бене.4естити розови гащета  Hug Laughing
аз като гледам доста от вас ве4е знаят пола  Peace аз още с 4акам средата на декември  Laughing
стефи Д Hug напълно съм съгласна  с теб  Hug
марина Бене ,много е хубаво 4е сте запазили такива добри  взаимоотношенияс бившият ти съпруг ! Hug Наистина е голяма рядкост това!Евала за отношенията ,които сте успяли да постигнете ,за разбраността  и най-хубавото е,4е всеки сега е щастлив по своят път! Hug Peace
сиска,4естита придобивка  Hug
По повод коментари разни на хората,наистина е много гадно ,когато някои се изказват неподготвени  ooooh! понеже дъщеря ми се роди мъни4ка,и много 4есто хората казваха ''лелее,колко е мъни4ка'' и т.н.,което мн ме дразнеше !ее,не може вси4ки бебета да се раждат по 4 кила  Laughing после осъзнах ,4е хоората не са влагали истински смисъл,ама за момента мног се дразнех  Peace
сега ви оставям,лека ве4ер  Heart Eyes

# 89
Здравейте Мами,запис и от мен newsm47 Радвам се за хубавите новини...както всеки път казвам "Все така да сме" . newsm74

Общи условия

Активация на акаунт