МАЙско бебче, дай ми знак-ритни в коремчето ми с крак!

• 24 727
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
syllvi , знам какво е, прекрасно те разбирам и за параноята - аз от 9г.с. доскоро имах един обилен кръвоизлив и безброй зацапвания. И до днес отивам да пишкам обзета от ужас да не видя пак нещо подобно. Голям кошмар е  Hug
Аз така и не се съгласих да вляза в болница. Моята плацента също беше ниско, беше и отлепена на едно място. Но щом бебето е добре, значи ще се оправят нещата. Какви лекарства ти изписаха? Вкъщи има ли кой да ти слага системите?
Лежи си, гледай хубави и смешни филми, чети приятни книги, бъди спокойна, пий си лекарствата и ще се оправят нещата  Hug

За хемоглобина - на мен ми казаха сок от цвекло, но аз така и не го направих.
Феро- фолгамма е добър препарат, щом хемоглобинът е под 100, лично аз, не бих разчитала само на храната. Няма да ви навреди 1 месец хапчета, но ще го вдигне със сигурност.
Иначе всякакви зелени неща са полезни, месо и т.н., знаете си.

# 631
охх само се моля всичко да е наред с бебето. Аз след първото кървене бях в болница и ми казаха да лежа повече, и аз лежах не съм се натоварвала изобщо. Нямах нито болки нищо.. И изведнъж направо кръвоизлив не кървене, толкова беше силно че на пода стана локва кръв, много се уплаших още не мога да се успокоя. Дано да няма повече такива неща и да си износя бебето.

# 632
Мон изписаха ми конска доза нош-па и магнерот и папаверин който ми беше и в системите сега ще го започна на хапчета

# 633
  • Бургас
Не знам вече има ли смисъл от прогестерон, вече две лекарки ми казват, че след 16г.с. няма смисъл от Утрогестан/Дуфастон. В същото време, аз чета съвсем различни неща.
Нещо такова не са ти изписали, така ли?
Тазикоятовеченесеанализира / Buena esperanza Grinning Hug, ти имаш ли идея защо ми развиват такива теории, че няма смисъл от Утрогестан /имам предвид да се пие, не да се слага вагинално/?

# 634
Аз дуфастон пиех от 8 до 12 седмица и ми го спряха. Лекарят в болницата ми обясни че не го харесва защото е с женски хормони а ние още незнаем какво ще е бебето а за др незнам не съм ги пила.

# 635
Аз спрях Утрогестана някъде 14-15 седмица .
Силви, не се тревожи мила.Почивай, мисли позитивно и прави всичко, което са ти казали.Надявам се всичко да се оправи  Hug и да няма повече такива гадости.

# 636
  • София

Силви  Shocked Shocked Shocked Какво общо има това, какво е бебето с женските хормони (естроген и прогестерон) в Дуфастона? Те са за теб не са за бебето и изобщо не му/й се отразяват.
И аз знам от лекарите ми, че Дуфастон няма смисъл след 16 г.с., защото оттам това всичко е от плацентата. Магнезии трябва да се пие за плацентата.

Опа Мон.. и аз не се анализирам, ама от това съм се интересувала.. дано ти е полезна информацията  Hug

# 637
  • Бургас
Лекарят в болницата ми обясни че не го харесва защото е с женски хормони а ние още незнаем какво ще е бебето

Crazy Crazy Crazy

Е такова чудо не бях чувала Mr. Green Ти от кой град си, в България ли се случва това?

Прогестеронът се води "пазител" на бременността, независимо от пола на бебето и при проблем се пие до определена седмица, коя точно не знам, повечето лекари ми казаха до 16г.с.

Но явно колкото лекари, толкова и теории Mr. Green
Карай, важното е ти да си добре, всичко ще се оправи  Hug

# 638
Ами от София съм даже и ми го каза лекар в Св Анна
Офф вече незнам всеки лекар различно казва Те не учат ли едно и също в универстетите незнам!?!
Дано бебето ми да е добре ще си лежа и това е дано да е наред всичко от тук нататък

# 639
Ох, и на мен ми направи впечатление това за пола...ама викам си- толкова неща не разбирамц може пък и да има такова нещо.
Реално и да не взимаш прогестерон, ти си го имаш и всякакви други хормони и те преминават чрез лръвта и в детето, но не му влияят в смисъл да му сменят пола  Joy   Въпреки, че един познат ми каза, че има теории, че ако не достигат някакви вещества,  някакъв център я мозъка не се формира правилно и това е предпоставка за хомосексуализъм.

# 640
  • София

Силви, миличка, това за прогестерона е просто меко казано смешно! Тази лекарка е добре да не я посещаваш вече.. възможно ли е просто да не си я разбрала...

# 641
syllvi, само положителни мисли както са ти писали момичетата и спокойствие.Ще лежиш щом трябва и ще си спазваш режима,който ти е поставил лекаря.И всичко ще бъде наред!!!
Аз също имах прокървяване при първата ми бременост и тогава ми биха инжекции "Прегнил" и нощ-па.
А сега да ви се оплача днес разбрах,че малката ми сестра ще се омъжва и датата за сватбата е 07.04.2013 три седмици преди датата на термина ми...и като знам че първият път родих две седмици по-рано...направо ще ми е само да сватба!Освен това ще съм като самосвал и какъв тоалет ще облека!?Ужас!Уж се съобразили с моя термин....дрън-дрън.Ох!

# 642
Здравейте момичета  Hug как се чувствате? Аз като тежкотоварна  hahaha още от сега рано рано вече никакви дънки и панталони не ми стават ужас направо  ooooh! даже и по вторите употреби не мога да си намеря нищо, а декември съм на сватба и не знам какво да облека  Tired и искам да ви попитам според вас безопасно ли е да играя на сватбата? Е не да се тръшкам но все пак да уважа булката поне която и тя е бременна  newsm78

# 643
Silviii,успокой се и си по4ивай максимално!Не си единствена ,която си стои вкъщи и пази леглото предимно  Hug Важно е вси4ко да е наред!!
Аз също се у4удих това за прогестерона ??На мен в4ера ми изписаха въпросните свещи4ки,за които питах дали някои е ползвал ,и трябва да си ги слагам до 32 седм(Живот и здраве!!!!!)те са на базата на прогестерон.Аз също не знам пола на бебето  Laughing ..както и да е... Лежи си ,успокой се,мисли позитивно,колкото и да те е страх!!!Аз те разбирам също защото и аз си имам своите притеснения  ooooh! Praynig

# 644
Борил,не си прави сега такива сметки,лесна работа,нека наближи пролетта,ще си избереш тоалет ,ще кротуваш пове4е и пак ще изкараш сватбата  Hug това са хубави неща!не се ядосвай предварително! Hug
росалинда,мисля 4е ще можеш да танцуваш,няма да се вихриш много много на дългите хора,ще наблягаш пове4е на баладите WinkА и не мисле 4е някой има право да ти се сърди  Peaceвсе пак ако ти е добре ще танцуващ,ако не,ще си по4иваш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт