Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 43 943
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • Burgas
имам едно питане, на някой направи ли му впе4атление въздействието в/у мустафа сънят ,който разказа мехмет? какво има в този сън ,което толкова е странно?

Намек ,че Сюлейман предпочина Мехмед за престолонаследник.
Самия Сюлейман каза ,че всеки от принцовене има вероятност да седне на трона.

освен това, мисля че наскоро беше казал на Мехмед, че му е любимец. Дано да не съм сънувала, но такова нещо ми е останало в главата ...дали не беше, когато му говореше за братоубийстото  newsm78

# 406
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз не почуствах желание да каже на Нигяр в Ибрахим.  Crossing Arms
Ама хич даже, той реши че това е само негово дете.  ooooh! Naughty

# 407
  • Burgas
Аз не почуствах желание да каже на Нигяр в Ибрахим.  Crossing Arms
Ама хич даже, той реши че това е само негово дете.  ooooh! Naughty

думите на Ибрахим пред Матракчъ са

- Нейната майка се ожени, Матракчъ, иначе аз знаех какво да направя.

Ако детето живееше с нея, аз щях да съм по- спокоен...

(тук си мисля, че Ибрахим няма нищо против детето да е с Нигяр, тоест тя трябва да знае за него, но ...проблемът е че е омъжена  )

# 408
Е да- за него е по важно Нигяр да остане омъжена за Рустем, отколко да се събере с детето си.

# 409
  • Burgas
Е да- за него е по важно Нигяр да остане омъжена за Рустем, отколко да се събере с детето си.

може и това да му се е въртяло в главата , не мога да кажа от този разговор.
Ще видим в другия епизод ,ако остане изненадан, че Матракчъ `и е казал...значи си права. Но у мен остана убеждението, че едва ли не искаше Нигяр да научи ..

# 410

може и това да му се е въртяло в главата , не мога да кажа от този разговор.
Ще видим в другия епизод ,ако остане изненадан, че Матракчъ `и е казал...значи си права. Но у мен остана убеждението, че едва ли не искаше Нигяр да научи ..

PIPINA127, ето още един повод да се съглася с теб  Wink
Много често между приятели не са необходими думи. Не беше нужно Ибрахим да казва в прав текст какво мисли и какво иска - Матракчъ го разбра и го направи. А и Ибрахим много добре знае, че не може да отиде направо при Нигяр и не само заради това, че е омъжена. Това се вижда и от нейните думи към Матракчъ - "На теб имам доверие, ефенди. Знам, обаче, че те праща пашата, а на него не вярвам вече" ...цитирам по памет. Бездната между двамата е огромна, но мисля, че е дошло времето да се изяснят. Неминуемо детето ще поразтопи ледовете. Не казвам, че между тях може отново да има връзка, както се опасява Хатидже,  но ще ги сближи по някакъв начин.
Не знам как ще се развият нещата между Ибрахим и Хатидже, защото тя се разкайва до един момент, докато отново не му напомни за тази прословута Династия. Ибо е категоричен, че детето ще носи неговото име и не знам дали Хатидже ще намери сили да "потъпче" честта си и да го приеме. Що се отнася до собственическото чувство на Ибо към детето, то е напълно нормално и се отнася за неговата не принадлежност към Династията, а не че не принадлежи и на майка си.
Не е чак такъв подлец  Peace

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 17:36 от fenkata1968

# 411
  • Burgas

Що се отнася до собственическото чувство на Ибо към детето, то е напълно нормално и се отнася за неговата не принадлежност към Династията, а не че не принадлежи и на майка си.
Не е чак такъв подлец  Peace

и аз точно така го почувствах ,  не принадлежност към Династията, а не че не принадлежи и на майка си.

Ибо казва, Ако детето живееше с нея, аз щях да съм по- спокоен...тези думи точно това доказват, ама ще видим по- нататъка дали няма да се намеси факторът Рустем ага  newsm78

# 412
Много ми хареса серияла.
Ибрахим не ми е любимец,но милто му  държание
с дъщеричката и думите му,че тя е само негова ,на рибаря Ибрахим,
а не на династията, ме трогнаха.Пролича отново болката му от
думите на Хатидже,че присъствието на детето в дяхния дом ще навреди
на династията.Браво на Окан!Играе прекрасно!
Най-сетне ще видиме щастливото лице на Нигяр,поемайки в обятията рожбата си.
Ще бъде мила сцена!
Фирузето се върна за ужас на Хюрем и на много от пишещтите в темата.На мен не ми пречи,
само искам напускането и да ме удволетвори.Думите на Афифе хатун много я впечатлиха
и хитрушата направи такова любовно излияние на султана,че го остави без дъх.
Сигорно я е метнал веднага в леглото. hahahaДали това ще бъде последното обяснение
в любов предстои да видиме.Предполагам,че може да признае,че е дошла с мисия,но
впоследствие се е влюбила и сега султана  за нея е всичко.В интерес на истината погледа и в
фрагмана беше на отчаяно влюбена жена,която разбира ,че губи любимия си.Разбрах обаче
че има вероятност още три серии да е в серияла.Може би ще разнищват дълго нейната  мисия.
Може би и Рейс ще се включи със своите съмнения/"Коя си ти жено?" /
Въжето около врата на Ибрахим вече се затяга.Със сигорност султана ще разбере за сравнението
което прави с лъва.Изцепките на неговия пръв везир ще прелят чашата на търпението на Сюлейман.
Чакам с нетърпение да видя Нигяр и реакцията на султана за Фирузе.

Наде , по -добре не мога да го кажа.Освен великолипни колажи правиш и невероятон точни анализи.
И на мен ми домиля от отношението на Ибрахим към Кадер.Пък колко сладичко дете са намерили.Прави ли ви впечатление ,че всичките детски роли са много добре изиграни.Невероятни са.

# 413

и аз точно така го почувствах ,  не принадлежност към Династията, а не че не принадлежи и на майка си.

Ибо казва, Ако детето живееше с нея, аз щях да съм по- спокоен...тези думи точно това доказват.

Абсолютно, обяснението ми беше по-скоро към Корделия, защото цитирах и двете ви.
Тези силни чувства на Ибрахим и този разтапящ поглед към детето, тези думи за красавицата му, чипоноската му, единствената му дъщеричка....не може да не напомнят за майката. То е нейно копие и не случайно - Ибрахим сам си го пожела!

# 414
Как ще е единствената му дъщеричка?? newsm78
Не знам. Аз не вярвам да иска Нигяр да разбере.
Е такава съм не му вярвам на Ибрахим. В любовта му не вярвам.  Mr. Green

# 415
  • Burgas

Фирузе може да признае,че е дошла с мисия,но
впоследствие се е влюбила и сега султана  за нея е всичко.В интерес на истината погледа и в
фрагмана беше на отчаяно влюбена жена,която разбира ,че губи любимия си.

ЕХ, тоз Сюлейман !!!
Те всичките зарязаха мисиите си и се побъркаха по него...цъ,цъ,цъ... Thinking
На къде се е втурнал тоз женски свят с мисии...и колко бързо ги забравят ...даже и Садъка му се натъркаля в леглото пък после, уж се търкаше в банята да си умие срама .
 И като му допря камата в гърлото, какво чакаше ...пак се двуумеше май, да го убие или не ? Или да я търколи Сюлейман на земята за последно  Party

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 17:23 от PIPINA127

# 416
Как ще е единствената му дъщеричка?? newsm78
Не знам. Аз не вярвам да иска Нигяр да разбере.
Е такава съм не му вярвам на Ибрахим. В любовта му не вярвам.  Mr. Green

Знам Корделия, това е проблема - и аз не вярвам в една друга любов, но това си е субективно мнение. Peace

Разбира се, че Ибрахим има и друга дъщеря, но тя е на Династията и на Ибрахим паша.
Кадер е единствената дъщеря и съдбата на Тео, синът на рибаря от Парга.

# 417
Как да вярвам в любов на мъжа който дава любимата си на друг? И то на този дето го мрази...  newsm78

# 418
Как да вярвам в любов на мъжа който дава любимата си на друг? И то на този дето го мрази...  newsm78
И аз не вярвам на любовта на Ибрахим към Нигяр  Naughty до 74 епизод смятах ,че единствено обича себе си ! След вчерашния епизод съм убедена ,че след себе си обича малката Кадер ,защото я смята 100% негова собственост Simple Smile

# 419
И аз си зарязах мисията заради султана.
Загорих си манджата.

Общи условия

Активация на акаунт