Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 44 028
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
  • Burgas

Гледай, по внимателно, може пък и да видиш някой неща.
Езика на момичето, не го отряза Хюрем а великите защитници на династията- много велико и честно, за да обвинят Хюрем.
Бебето на Хатидже, не почина от отровата а Хатидже си го уби.
Ама ако ще се чувстваш по-добре - нека Хюрем да е.

denisass, и да се съгласяваш," нека Хюрем да е ",   пак няма да са доволни  rotfImbo

# 466
Пашата умира март, значи първо трябва да дойде зима, та после пролет , сега е есента на 1535 година Laughing

Joy Joy Joy Joy
е не мина ли по време на разходка из гори и паркове на Хатидже 1.5 или дори две, от времето дето тръгнаха на поход...

То тази разходка тогава си беше за Похода..Сега трябва да мине през парковете и градините..Остават и 10 години до сватбата на Михримах и Рустем  doh

# 467
Писах,писах един ферман с подробен разбор на серията изписах и тъкмо да да го публикувам ми звънна една приятелка и ме зашемети!!!!!!!! Не знам какво натиснах,но си изтрих чаршафа! smile3511
Но новината,която ми каза ме втрещи! newsm45
Скрит текст:
Някъде пишело,че Фирузето ще остане до 78-80 серия!
направо съм потресена и днес не ми се пише вече!

# 468
Синчето е малко измислено Laughing Laughing Laughing
Само малко ли...  hahaha hahaha hahaha

Доста,доста hahaha

# 469
Писах,писах един ферман с подробен разбор на серията изписах и тъкмо да да го публикувам ми звънна една приятелка и ме зашемети!!!!!!!! Не знам какво натиснах,но си изтрих чаршафа! smile3511
Скрит текст:
Ох недей ,пепел ти на устата ! newsm61

# 470
  • Атлантис, Галактика Пегас
Имаше някъде подписка срещу Фирузето... дано да са я видели  Mr. Green

# 471
Е,хай сега и вие-то тези новини по телефона ли ги пускат smile3532

И какво му е на момичето-здраво,право, с бели роклички и чудесни диадемки.
Пък и подписка hahaha
Нека си живейка ,то е ясно кой ще се смее накрая smile3521

# 472
Скрит текст:
Ох недей ,пепел ти на устата ! newsm61

Ох, късате ми сърцето  newsm45

# 473
Момичета, бях решила да не пиша за Хюрем, защото всичко казано за нея от мен , Dore Mi или Елена вие го приемате като заяждане, но ми се иска след последната серия да се замислите и за нещо друго.

Аз няма да отрека, че Хюрем получи доста "добри уроци" и от Валиде, от Махидевран, Хатидже, дори и от Султана. Беше подложена на какво ли не, но все пак успя да оцелее и да се измъкне от всичко това. Моят проблем по отношение на Хюрем е, че тя не знае кога да спре. Дори сега!

Равносметка за направеното от нея само в еп.74:

1. Великият "дипломатически" ход, който Хюрем планира по отношение срещата си с Хъзър Реиз е да се опита да го вклини между Султана и Ибрахим и да им развали отношенията.
2. Още мисли по въпроса как да си изиграе коза Нигяр-Кадер.
3. Издаде недвусмислена заповед да бъде убита Фирузе.
4. Заплаши Махидевран, че ще свърши в чувал.
5. Заплаши Фатма, че ще я сполети участта на Гюлшах.
6. Раздаде "ценни" съвети на Елена, които наистина са ценни, но ако не криеха користни подбуди.
7. Опита се да напълни главата на Сюлейман със съмнения относно действията на Махидевран по отношение на Мустафа. За последния не посмя да каже нищо, заащото усети, че се поувлече.

Това са така горе-долу по хронологичен ред "делата" и в тази серия.
На това му викам аз "да надминеш учителите си"!

# 474
Сега като се замисля, Михримах се жени за Рустем през 1539 година.
Тя е на  17год. а той на 34 год. - чак толкова стар не е.
Сюлейман сега е на  42 години - пък Фирузето на колко мислите  е , а другите наложници?

Според мен такава разлика си е била напълно нормална.
Хюрем е с 12 години по млада от Сюлейман.

# 475
Е,хай сега и вие-то тези новини по телефона ли ги пускат smile3532

И какво му е на момичето-здраво,право, с бели роклички и чудесни диадемки.
Пък и подписка hahaha
Нека си живейка ,то е ясно кой ще се смее накрая smile3521
Абе не знам къде ги пускат, но ми се изпари цялото желание за разбор на серията! Както писа и фенката в серията станаха толкова много интересни завръзки, а накрая излиза,че една "фуста" ще ми се мандахерца безкрай и "съмнителни миризми ще спохождат носа ми"(цитат на един познат след изпълнение на вариететни танцувачки развяващи поли)

# 476
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ибрахим да не би да не мисли да вклини някой между СС и Хюррем? (че той никога не е спирал... чия беше идея да вкара Мария в леглото на СС???? Изабела? Джулия? )
Хюррем хем и се ще да даде детето на Нигяр, хем и се ще да използва по най добър начин детето. Думите аз и без това не исках да я задържа и Нигяр все някога трябва да узнае.
Заповедта да убие Фируза- е след като не се получи да се отърве безкръвно...
Махидевран не спря да кълве. По всякакъв начин- настанявайки в стая дето уж била щастлива и това и била първа нощ...
Фатма не искам дори да коментирам още се чудя как Хюррем не я запали и изгори?
съвета към Ленчето е добър.
Тя вижда нещата така- Мустафа на трона смърт за нея и децата- всички средства са позволени

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 20:49 от Kordelia

# 477
Корделия бих добавила ,че Хюрем много искаше да каже на Нигяр за детето ,но не го направи ,защото вече знаеше ,че Нигяр доносничи на Хатидже!  bouquet

# 478

Тя вижда нещата така- Мустафа на трона смърт за нея и децата- всички средства са позволени
Ами както някой писа тук преди време, Ибрахим се държи като  войник на войната си с Хюрем, целейки да й покаже , че не е единствена и незаменима. Останалото го свършва СС...Wink

Детето на Нигяр тя и без друго нямаше право да взема и да се намесва там! Нейните деца не бяха заплашени в този случай. Но.. Ах...тез деца значии..аман , аман... no

Дори да нарани един баща  набивайки му  , меко казано,  неистини в главата и така да го накара да убие детето си...?!? Значи не мисли за бащата..сиреч Султана, дето толкова много го обича и прави всичко заради него (цитат), знаейки, че той държи на Мустафа. Значи мисли повече за себе си, неуважавайки чувствата и любимите хора на обичания  мъж..?!

# 479
Корделия , няма да те повтарям  Laughing

На антихюремките пожелавам- здрави нерви.
Отсега  така ще е вече.
В началото нея я тормозеха, както и когато си искаха, сега нещата се обръщат- тя е силната на деня.
Започва да си оправя сметките с тези, които я биха, унижаваха, тормозеха, предаваха.
Досега само се бранеше и само понякога отвръщаше на удара, тепърва тя ще нанася удари.....
 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт