От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 8

• 59 211
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Сигурно е коментирано, но не намерих, какви размери пишете в описанието на пратките до уктобг? ,..а и на референтен номер, номера на фактурата или тракинг номера? всяка отделна пратка ли така се описва? досега ползвах друг превозвач, но заради редките курсове искам да го сменя thumbsup

# 166
 newsm78
Инфо от КД за раздаване да имате?
Видях, че тази вече са променили статуса на Обработва се, надявах се вчера да е така с обявения за пристигане курс, но цъ...
ПЛЗ, ако някой получи мейл и има инфо да сподели, за да зная утре дали да пращам мъжО да ходи да прибира стоката  Laughing

# 167
  • София
Ани, аз им писах мейл и веднага ми отговориха, че имам две пратки. Сигурно утре ще ми ги пуснат по Еконт, обаче аз не чакам раздаване, така че не знам за Асеновград Peace

# 168
  • софия
105 курс на УК ще се раздава днес и утре, други ден идва 106 Crazy

# 169
Сигурно е коментирано, но не намерих, какви размери пишете в описанието на пратките до уктобг? ,..а и на референтен номер, номера на фактурата или тракинг номера? всяка отделна пратка ли така се описва? досега ползвах друг превозвач, но заради редките курсове искам да го сменя thumbsup
На размер пиша горе-долу размера на пекета. т.е. ако са дънки пиша 40х30х15.
На референтер пиша, ако е от ebay номера на артикула, ако е от друг магазин пиша номера на поръчка или номер фактура.
Също важно е в описание да се пише какво има вътре, град от където пътува,име на продавача или име на магазина, за да могат още щом получат пакет от този град и име да знаят че е тоята пратка.

# 170
  • на 90 км от морето
От стената на СД във ФБ:
Здравейте,
Днес, 04/12/12 г. /ВТОРНИК/ ще има раздаване на пратки. Времето, в което можете да получите поръчките си е
от 11.00 до 17.00 часа.
Хубав и спокоен ден,
Екипът на Смарт Деливъри

# 171
  • София
Привет! За първи път пазарувам от Спорт директ , мисля да използвам превозвач  На страницата накрая ми изписва да избера вид доставка  Не трябваше ли въобще да се махне доставката? Кое да избера

# 172
Привет! За първи път пазарувам от Спорт директ , мисля да използвам превозвач  На страницата накрая ми изписва да избера вид доставка  Не трябваше ли въобще да се махне доставката? Кое да избера

Къде ти го изписва това,в сайта на Спортса ли?Ако си дала английския адрес и поръчката ти е над 75 лири,доставката е безплатна.Ако не си изпълнила тези условия,не е  Peace

# 173
  • София
Да ,изпълнила съм тези условия.Поръчката ми е за 235 евро и въпреки това не ми дава ,че е безплатна до адреса в Лондон.Изписва ми накрая в "Спортс Дайрект" да избера вид доставка:стандартна-4,79 ,бърза 7,89 и неделна 10,98 . Не трябва ли да е безплатна доставката до английския адрес?

# 174
  • София
А защо ти е в евро поръчката?

# 175
Момичета да попитам - за курса на КД, който се обработва в момента от 2, имате ли имейл, аз нямам, а чакам 2 пратки, едната беше доставена до пощенската им кутия, а другата до извън сградата, каквото и да значи:) По принцип не бих се притеснила, но с този Хермес ме хвана съмнението:)

# 176
Да ,изпълнила съм тези условия.Поръчката ми е за 235 евро и въпреки това не ми дава ,че е безплатна до адреса в Лондон.Изписва ми накрая в "Спортс Дайрект" да избера вид доставка:стандартна-4,79 ,бърза 7,89 и неделна 10,98 . Не трябва ли да е безплатна доставката до английския адрес?

Нищо не избирай! Отиди на Payment и ще ти даде в общата сума, че е 0 доставката. Само, ако желаеш бърза или неделна, тогава ще ти начисли доставка.

# 177
Получих мейл от КД, с който ме уведомяват, че последният им курс за тази година ще бъде на 16.12. През празниците щяло да има човек, който да приема пратките на адреса им в Англия.

# 178

А като отидеш на чекаута,не ти ли вади от сумата цената на доставката?

# 179
  • София
newsm78
Инфо от КД за раздаване да имате?
Видях, че тази вече са променили статуса на Обработва се, надявах се вчера да е така с обявения за пристигане курс, но цъ...
ПЛЗ, ако някой получи мейл и има инфо да сподели, за да зная утре дали да пращам мъжО да ходи да прибира стоката  Laughing

Раздаване офис Пловдив 05.12 от 17 до 20 часа.

Раздаване офис София  05.12 от 17 до 20часа
                                          06.12 от 9 до 12часа                        
Куриера за София ще разнася пратките на 06.12

Раздаване офис Варна 05.12 от 16 до 20 часа

Раздаване офис Бургас 05.12 от 15 до 19 часа

Раздаване офис Асеновград 05.11 от 15 до 19часа

Общи условия

Активация на акаунт