От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 8

• 59 207
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • Къде ли не
Мдааа, и аз така правя, но сега с тези два поредни курса малко е под въпрос кога е тръгнала. Еми ще мина пък дано има нещо за мен.
Благодаря за бързия отговор, Звънче!

# 76
  • Варна
Досега не съм поръчвала нищо от чужбина, гледах сайтовете и съоветно си мислех да правя сама поръчка, но с дотавката наистина не излиза нормална цена, така че с превозвач си е най-добре май. Доколкото прегледах тази тема, да разбирам,че повечето от васползват УКтоБГ и КД и сте доволни? Извинявам се за глупавия въпрос, но четох, четох из разни сайтове и съвсем се обърках накрая  #Crazy
Аз използвам КД, защото съм във Варна. Доволна съм от тях, но ако живеех във София щях да избера UKtoBG, най-вече заради ниската цена, честите курсове и раздавания.

# 77
Как разбирате в кой номер курс ви е пратката с уктобг? Аз нещо не виждам това да го пише някъде из мейлите или в системата им?
Никъде не го пишат. Трябва да си тренираш логическото мислене - написали са ти кога ти изпращат нещата, ти влизаш, гледаш кой курс тръгва тогава и си знаеш номера на курса Wink Не трябва много да ни глезят Mr. Green

Уж го пишело, но аз не съм го виждала в имейлите, които получавам.
Непрекъснато им напомням и ме уверяват, че работят по отстраняването на проблема, който бил само за тези от нас, които са с имейл в yahoo.  Peace

Та и аз гледам дата на имейл, сравнявам с график и така..... Понякога им се обаждам за да ми потвърдят дали да се разхождам за пратка Simple Smile

# 78
  • софия
Как разбирате в кой номер курс ви е пратката с уктобг? Аз нещо не виждам това да го пише някъде из мейлите или в системата им?
Никъде не го пишат. Трябва да си тренираш логическото мислене - написали са ти кога ти изпращат нещата, ти влизаш, гледаш кой курс тръгва тогава и си знаеш номера на курса Wink Не трябва много да ни глезят Mr. Green

уж го пишело, но аз не съм го виждала в имейлите, които получавам.
Непрекъснато им напомням и ме уверяват че работят по отстраняването на проблема. Проблема бил само за тези от нас, които са с имейл в yahoo.  Peace
Глупости. Курсът никога те го е пишел. Правят се на умрели лисици. Моят мейл не е yahoo Mr. Green

# 79
...Глупости. Курсът никога те го е пишел. Правят се на умрели лисици. Моят мейл не е yahoo Mr. Green
подозирах, че е така!  Mr. Green
Както писах тия дни, това да им е кусура!  Peace

# 80
  • в 1001-та нощ
Мерси за новата тема, влязох да се огледам дали сте коментирали защо не тръгва 147 курс нан Габко, беше обявен за неделя, вече трети ден чака - събира пратки ли или не опресняват инфото  Rolling Eyes newsm78

# 81
  • София
момичета, uktobg коя фирма използват за пращане до софийски адрес, защото ми е далече офиса, за да преценя дали ще ми е изгодна смяната на превозвача. Омръзна  ми Габко да ми теглят пакетите отделно и да си закръгляват, тоо златни ми излезнаха нещата.

# 82
момичета, uktobg коя фирма използват за пращане до софийски адрес, защото ми е далече офиса, за да преценя дали ще ми е изгодна смяната на превозвача. Омръзна  ми Габко да ми теглят пакетите отделно и да си закръгляват, тоо златни ми излезнаха нещата.
И мен ме интересува това....но повече ме интересува колко излиза пратката до офис на Еконт(в София),че така съм я пуснала моята

# 83
  • София
моля те, сподели после, защото най-вероятно и аз така ще процедирам.

# 84
Мерси за новата тема, влязох да се огледам дали сте коментирали защо не тръгва 147 курс нан Габко, беше обявен за неделя, вече трети ден чака - събира пратки ли или не опресняват инфото  Rolling Eyes newsm78
предполагам, че не опресняват, защото обявените за раздаване в понеделник(вчера) ги получих още в събота

# 85
Дами, някоя от вас има ли skype на KD?

# 86
моля те, сподели после, защото най-вероятно и аз така ще процедирам.
Да, разбира се....само че след 10тина дни,че вчера я поръчах...ако има някой, който опит вече да каже, ще е супер

# 87
Момичета, някой беше коментирал кога е последния курс на Габко за тази година.
Може ли опреснителна информация.

# 88
  • Пловдив
Днес си взех пратка от uktobg -
поръчвам за първи път с превозвач, много съм доволна - за 10 дни ми дойдоха нещата от Фрагран-са.
Uktobg - имат проблем с  известяването на мейл, че доставката е пристигнала и добре преглеждам сайта им, за да видя че вече е тук и раздават курса.

# 89
  • софия
Днес си взех пратка от uktobg -
поръчвам за първи път с превозвач, много съм доволна - за 10 дни ми дойдоха нещата от Фрагран-са.
Uktobg - имат проблем с  известяването на мейл, че доставката е пристигнала и добре преглеждам сайта им, за да видя че вече е тук и раздават курса.

Нищо лично. Ти поръчваш с тях за първи път. Аз ги ползвам от 4тият им курс. Винаги е имало проблем с комуникацията с тях. Но, за сметка на честите курсове и приемлива цена, това да е проблемът. Peace Истината е, че, когато имаш повече пратки не е за пренабрегване. Аз в момента имам 10, всички описани и пак ми е трудно да им хвана края.

Общи условия

Активация на акаунт