От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 8

• 59 211
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Гъбите откога имат курсове от Германия? Дайте малко немски сайтове да разгледам

# 181
Сега е първият планиран

# 182
Гъбите откога имат курсове от Германия? Дайте малко немски сайтове да разгледам
hahaha И аз преди малко получих мейл и се замислих..сега ще се наложи и немски да "уча" пак, както преди френския, покрай ЛР  Laughing
 Party Браво на Гъбите!

Нели, първо с амазонско може да се пробваме...ама немския ми е силен като... монголския  Joy

---
Влезнах по същество да кажа, че КД са ми пратили мейл, раздаване утре в "наше село".  Peace

# 183
Първият курс от немско на Габко вече е тръгнал.
Ех, защо не го пуснаха преди черния петък в амазон.де

# 184
  • София
На мен не са ми пратили мейл Crossing Arms, случайно погледнах днес, то тръгнал вече.
Ани, аз ползвам Хрома, той ми превежда всичко и не се мъча Party

# 185
Първият курс от немско на Габко вече е тръгнал.
Ех, защо не го пуснаха преди черния петък в амазон.де

Ами а де!

# 186
 цените на Габко за Немеция май са тайна  Whistling Никъде не ги намерих  newsm78

момичета, за 146 курс някой има ли описани в тяхната система пратки? Аз чакам няколко с този курс, но няма нищо. Обаче по това време нещо са правили по сайта и не знам - дали това се дължи на отсъствие на информация или нищо не е дошло

# 187
  • Бургас
А на КД като пише, че раздаването е от 15-19ч, спазват ли го или може и сега по обед да отида / за Бургас питам/

# 188
  • Пловдив
А на КД като пише, че раздаването е от 15-19ч, спазват ли го или може и сега по обед да отида / за Бургас питам/

Спазват го.

# 189
  • виртуално
цените на Габко за Немеция май са тайна  Whistling Никъде не ги намерих  newsm78

има ги на цени

2.  Транспорт на стоки от DE - BG -  4.00 лева/кг., за всеки започнат килограм, в рамките на един курс.

# 190
  • софия

Не са тайна. Има ги в сайт-а, но трябва да си логнат. Peace

# 191
 Ау, момичета  Hug Аз ли съм кьорава, но не ги видях  Mr. Green А уж 2 пъти вчера прочетох в сайта.

bouquet Благодаря ви Grinning

# 192
  • София

момичета, за 146 курс някой има ли описани в тяхната система пратки? Аз чакам няколко с този курс, но няма нищо. Обаче по това време нещо са правили по сайта и не знам - дали това се дължи на отсъствие на информация или нищо не е дошло
нямам описана пратка, а чакам една, в предишните два курса също нямах описани пратки, а получих 4, мисля че запразниха в Англия  Peace

# 193
  • на морето
Имам пристигнала пратка с Uktobg.Мейлът ,че е пристигнала в Бг ми е от понеделник.Да чакам ли друг мейл,че са я пуснали с Еконт,защото до сега нямам такъв или направо да ходя в офиса да проверя.Но пък и от Еконт нямам смс за пратка?

# 194
Момичета,чакам пратка от Амазон с КД, изобщо не знам кога трябва да пристигне(поръчах на 23,11,2012).От тук разбрах,че днес ще има раздаване.От КД ще ми пишат ли на имейла или трябва аз да се обадя ?

Общи условия

Активация на акаунт