От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 8

• 59 210
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Благодаря   bouquet

# 391
Как се разбира, дали курса на КД е пристигнал и се обработва? Имам предвид този от 12-ти.

И аз го чакам него, на сайта им пише, че пристига на 20-ти. Мойта пратка е пристигнала на адреса им на 11-ти и много се надявам да ми я докарат с този курс, защото следващия от 16-ти според мен няма шанс да стигне преди Коледа.

# 392
  • София
Пак да питам, този от 16-ти защо стои без развитие newsm78

# 393
Пак да питам, този от 16-ти защо стои без развитие newsm78

Сега се обадих на КД. Момичето беше много любезно. Курсът от 12-ти за София ще се раздава най-вероятно в събота/неделя. Курсът от 16-ти пътува и се предполага, че ще пристигне на 25-ти/26-ти заради усложнената пътна обстановка и опашката от тирове в Румъния.

# 394
  • София
Имам мейл за изпратена от КД пратка по Еконт Party.

# 395
  • Пловдив

И аз  Mr. Green

# 396
  • София
това какво значи - че като нямам мейл, нямам и пратки ли? Питам, защото не ползвам КД често, а пратката ми е доставена на 11-ти Outbuilding... от хермес .... аз съм заявила получаване с Рапидо

# 397
  • Бургас

И аз  Mr. Green

Горгонка, ти пък защо?  Rolling Eyes
Аз нямам ни мейл, ни нищо още, а би трябвало да имам пратки. Някои чакам с голямо нетърпение.

Явно преди Коледа ще раздават курса, пристигнал днес. А онзи, тръгнал на 16-и, след Коледа.  Thinking

# 398
  • Пловдив

И аз  Mr. Green

Горгонка, ти пък защо?  Rolling Eyes
Аз нямам ни мейл, ни нищо още, а би трябвало да имам пратки. Някои чакам с голямо нетърпение.

Явно преди Коледа ще раздават курса, пристигнал днес. А онзи, тръгнал на 16-и, след Коледа.  Thinking

Ми.. щото кварталния офис на Еконт ми е под носа, пращат ми с пощенската на и ми е много по-удобно отколкото да се мъкна до Изгрев,особено пък сега в това време.За 5 лева гледам да се улесня  Wink
Ще имаш мейл по-късно сигурно, нали знаеш понякога идват след 22 -22.30.

# 399
  • София
това какво значи - че като нямам мейл, нямам и пратки ли? Питам, защото не ползвам КД често, а пратката ми е доставена на 11-ти Outbuilding... от хермес .... аз съм заявила получаване с Рапидо
А, изобщо не е задължително. Аз съм имала случай да имам пратка, а да са пропуснали да ме уведомят...Даже напоследък понеже нещо ми бавят уведомителните мейли, ако смятам, че имам пратка в курса направо им пиша.

# 400
  • Варна.....
Варна и Бургас едва ли днес ще получим мейл за пристигнали пратки!

# 401
И аз така си мисля - евентуално утре.

# 402
Искам да изкажа възмущението си от 'професионализма' на фирма габиели или uktobg. Обадих се на посочения телефон,като помолих просто да не ми пускат пакета по куриер,понеже утре пътувам и искам да си го получа преди това. Един супер нелюбезен господин отговори на обаждането ми с - Да!!!! (няма добър ден,здравейте,фирма еди-коя-си,нищо). Като му обясних съвсем учтиво за какво става въпрос, имаше наглостта да ми повиши тон! Не можело било,вече са пуснали заявка за куриери, даже и са минали куриерите, какво е това нещо. Викам ок, ще пристигне ли в рамките на деня (все пак е просто до друг квартал)? Отговор,почти цитирам: Моляяяя?!?!?! Чи кък ще пристигне като днес чакаме куриера(който уж вече беше минал). НАЛИ ВИ ОБЯСНИХ!!!!...( и т.н. в същия дух) - прекъснах го, благодарих му,получих едно "МОЛЯ!!!" което звучеше по-скоро като "ма*ната ти" и няколко секунди се блещих на затворения телефон, чудейки се в кой век живее този господин и за какъв се е взел. Убедена съм,че ако бях задала още един въпрос,щеше и да ме напсува  Laughing

# 403
Summer3, може би си се обадила късно и наистина куриерите вече са били минали. Във всеки мейл си пише, че за промяна в адреси и др. подобни до кога човек да се обади и да предупреди.
Аз пък съм изключително доволна от техните услуги, до сега проблем не съм имала.

# 404
  • София
Не е въпросът дали са минали или не, а гадното отношение, за което бях писала и аз  Peace

Общи условия

Активация на акаунт