Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 14 (Черният петък продължава!)

• 48 731
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
  • Стара Загора
Не е както казва голд.
На мен не ми стигаха парите, по обяд пуснах апарата.
в 2ч. примерно ми казаха, че са го подготвили са изпращане, но имат проблем с картата, внесох парите в 17ч, и го изпратиха. На намалена цена си го таксуват.

# 436
 Shocked щом казваш.. на мен ми излезе след това без отстъпката..може да е от политиката на продавача

# 437
  • Варна
Ще пиша как са се развили нещата. Сега няма какво да направя. Дано си остане на намалената цена...

Да кажа какво стана. Днес внесох пари по сметката и пратих по намалената цена. Нямаше проблем.

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 15:19 от dima76

# 438
  • Варна
Ако се финализира сделката в рамките на 15-те мин. цената си е намалена. До момента всичките ми покупки от черния петък и Cyber Monday са били с празна карта, проблем след захранването на сметката не съм имала, цените са си същите както в момента на поръчката.

# 439
и кво ся newsm78 аз съм единствения карък...  Cry

Дано утре има нещо интересно да си взема и да свършва, че и аз свърших картата си. Wink

Пък и си мисля, че няма да успея да получа доставките си до Коледа, ако купя нещо след утре.

# 440
  • София
taffi какво на мини и мики - плюшки ли ,къщички или нещо друго,насочи малко и ще помогнем.
За легото ,което си взехме,да -кутията е пълна наполовина.Ние имаме и мега блокс пак е така и събираме доста допълнителни или вмъквам нещо друго вътре. Mr. Green

taffi ако търсиш плюшени по-добре ги купи от тук  Peace иначе само като ги напишеш в търсачката ще ти излязат безброй варианти  Grinning

В момента още сме на каквото и да е скоро се влюби в тях.

anbibian - май трябва да побързам и да посетя Комсед,в момента имат цени даже, по-ниски от амазонските.

Днес цял ден се рових и сравнявах,надявах се да изпадне нещо по -изгодно от амазон,но този път явно ще инвестирам в бг икономиката.

# 441
taffi аз много не обикалям по тукашните магазини, а пък като ходя все ми се вижда по-скъпо от Амазон, но то много зависи какво търсиш или дали в Амазон е намалено, че и при тях се случва цените да са по-високи, просто намаленията им са по-големи  Grinning
На нас ни подариха Мини и аз мислех по-нататък да взема Мики, най-вероятно просто ще ида в магазина и ще я купя, но гледах ето тези http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.11527
Само че 20 см. ми се вижда малка, трябва да измеря Мини колко е голяма, че иначе булката ще е по-висока от младоженеца  hahaha

Дойдоха час от чернопетъчните ми покупки, отзиви мога да дам, след като ги изпробваме. ММ беше скептичен като разбра, че съм му взела машинка за подстригване, но сега изглеждаше ентусиазирам, надявам се че ще се науча бързо, но искрено се надявам да се научи да го прави сам  Party
Дойде и първият Scuttlebug, този който купих преди Черния петък.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006ZKXHFE/ref=oh_details_o06_s00_i00
Производство на Куик смарт, на него пише, че е the original Scuttlebug, би трябвало да е същият като в клипчето, което бях пуснала. Изглежда здрав и стабилен, супер е, много ми хареса, но ще изчакам да дойде другия преди да реша, кой да задържа  Grinning

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 22:11 от anbibian

# 442
  • София
anbibian -ето ги всички размери на Мики http://www.toy.store.bg/p65612/miki-maus-pliushena-igrachka.html .

Спирам да спамя с тези играчки.

Аз се надявам другата седмица да получа покупката си от амазон.

# 443
Не е както казва голд.
На мен не ми стигаха парите, по обяд пуснах апарата.
в 2ч. примерно ми казаха, че са го подготвили са изпращане, но имат проблем с картата, внесох парите в 17ч, и го изпратиха. На намалена цена си го таксуват.

така е!  Peace
не веднъж се писа в последните страници, че сумата с намалението излиза на последната стъпка  Wink

# 444
taffi  Hug за линка
Някой случайно да е ползвал този избелващ крем?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004OAZ24G/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A2BJ18203JLE5L

# 445
      Добро утро !
 В неделя поръчах таблет-фон от Амазон,като продавача ми е от Китай. Изпратен е тази вечер като ми е дал този номер за проследяване RB036685792CN аз обаче не знам в сайта на кои служби да го търся това проследяване,а те са доста :  http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=3330451  newsm78
Ако някоя от вас е запозната,нека ми пише  Praynig

# 446
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Здравейте,

Не можах да намеря координати на фирма- превозвач от Германия  newsm78
Може ли да ми помогнете- от София съм.

Предварително благодаря!

# 447
Дойде и първият Scuttlebug, този който купих преди Черния петък.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006ZKXHFE/ref=oh_details_o06_s00_i00
Производство на Куик смарт, на него пише, че е the original Scuttlebug, би трябвало да е същият като в клипчето, което бях пуснала. Изглежда здрав и стабилен, супер е, много ми хареса, но ще изчакам да дойде другия преди да реша, кой да задържа  Grinning

Тъкмо влизам да пиша, че и нашата буба (както я нарича малката) пристигна. На Куик смарт е, розовата. Peace Очаквах да е по-височко, но както и да е. Whistling
Ани ако намериш свястна и евтина куФня, свиркай, че и аз се чудя дали да не взема една за дребосъчка. Simple Smile

# 448
Здравейте, може ли да ми помогнете да се отърва от абонамента за Amazon Prime PraynigНаправила съм всички стъпки описани в началната страница, но все още ми седи надпис Prime,а и не получих имейл че ми е спрян абонамента.
Може ли малко помощ, че искам да пусна нещо, а се притеснявам да не ми изтеглят пари за абонамента. Praynig Praynig Praynig

# 449
Здравейте, може ли да ми помогнете да се отърва от абонамента за Amazon Prime PraynigНаправила съм всички стъпки описани в началната страница, но все още ми седи надпис Prime,а и не получих имейл че ми е спрян абонамента.
Може ли малко помощ, че искам да пусна нещо, а се притеснявам да не ми изтеглят пари за абонамента. Praynig Praynig Praynig
Не мога да помогна, но вместо да се мъчиш, защо просто не направиш друг акаунт?

Общи условия

Активация на акаунт