Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 14 (Черният петък продължава!)

• 46 887
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
chockolina, благодаря за труда и времето, които отделяш  bouquet

Днес не съм се изкушила с нищо. Надявах се да имам втори шанс с часовника на лего-Уди, но уви Tired

# 61
И аз при вас  да следя за нещо интересно:peace:Вчера се записах с една четка за зъби на Браун, но днес видях, че пак са пуснали онзи модел който препоръчаха в темата така че малко ме е яд, но какво да се прави Hug
................

Би трябвало да можеш да се откажеш от по поръчката си, едва ли са ти я изпратили ....

# 62
  • София
Вчера изтървах влакчетата брио и мноого ме е яд на мене ми, чудих се чудих и докато се начудя, часовника в кошницата изтече.
Дано ги пуснат пак  Praynig

# 63
Царицата-майка   bouquet и аз го мислих, но тази в офертите след 2 ч е с други четки, не с кръглите, а аз и 4бр. допълнителни поръчах, пък и не съм сигурна сега дали ще се вредя пак Hug

# 64
По повод на изчезналите вчерашни сделки ето какво ми казаха от Амазон.
Имали са технически проблеми и затова не са успели да стартират сделките (да ме извинява, който твърдеше, че слушалките му били активни  Stop).
Утре в 20 часа тяхно време ще стартират същите слушалки, аз ще си ги дебна, за другите неща не знам дали ще ги пуснат.

Да ме прощаваш ама вярвам на очите си и познанията си как съпорта работи и замазва очи, както и на познанията си по ИТ, както и менажирането на съпорт първи левел който се обучава да казва най-лесния вариант за да не ги занимават. Слушалките бяха 6 поунда и нещо да видим утре в 20ч колко паунда ще са?

За търсещите хеликоптери: http://www.ebay.co.uk/itm/400316636655?item=400316636655

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 20:21 от pastir

# 65
  • Бургас
а откъде виждате утрешните оферти?

# 66
pastir и аз вярвам на очите си, на моите... всички видяхме, че са 6.49 паунда

# 67
pastir и аз вярвам на очите си, на моите... всички видяхме, че са 6.49 паунда

Леко си противоречите вече, хем изчезнало преди да е активна хем пък сте видяли цена брех сега кое е вярното?  В немския амазон има едно леново което е в такова състояние ама нито цена нито нищи ?!?  Може би факта че и ползвате всестранни браузъри? Или знам ли ви вече, но това, че вие сте имали проблем не го прави генерален! Отделно съпорта си те гъбарка така че да не ги занимаваш повече а ти стой и си им вярвай.
А 18 лв за тези не си заслужава според мен, но не са и много. За тези пари в ибей ще се купят доста по читави, но това си е лично мое мнение след като не харесвам звука от премиум тапите на сони.

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 20:43 от pastir

# 68
 О, има, има проблем в амазон с това, че едни виждат едно, други - друго, едни имат активна сделка, други - не. Днешния пример - с айс часовника. При напълно клеймната оферта, със запълнен уейт лист, появява се "join waitlist". При кликване на него часовникът отива директно в количката и има активна сделка, можеш да го купиш  Mr. Green тези, които били са в уейтлиста преди това - всичките така  си стоят и чакат. Часовникът между друго спокойно се изкупува от тези, които са искали просто да застанат на опашка

# 69
И при мен вчера с кликването Join waitlist директно Wii-то отиде в кошницата. Не знам какъв беше този бъг. Не го поръчах накрая, чакам изгоден таблет.

# 70
pastir ако се беше върнал само няколко страници по-назад в старата тема, щеше да видиш снимката точно как изглеждаше вчера сделката и тези безсмислени постове, с които пълним темата щяха да са излишни
Ето ти снимката, че да не ровиш назад

Да сделките стояха известно време, но липсваше бутона, с който можеш да ги добавиш в кошницата.

# 71
  • Варна
Току що стана така и с дигиталната рамка - като избереш join waitlist и ти дава директно да я платиш.

# 72
  • София
anbibian, не си заслужава да се ядосваш за някакви си слушалки. Препоръчвам ти Зенхайзер ( Sennheiser). Няма Китай! Само в Германия и Ирландия се произвеждат, а звукът е един път!
От сделките хванах тази, която поисках. Бях в списъка с чакащи, въпреки че скочих на бутона, щом се появи, изскочи след 15 мин прозорче, че имам няколко секунди да мушна нещото в кошницата и така. За мъжа си бях харесала тример на филипс, ама се вкл. 3 мин по-късно и като 500+ в списъка  директно ми изписа лош шанс. Всичко си е до късмет и бързи пръсти.

# 73
Някой да знае нещо за този уок, Керхер ли е това всъшност?

# 74
запис и от мен да следя за нещо интересно

Общи условия

Активация на акаунт