Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 14 (Черният петък продължава!)

• 46 927
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Всичко получих от амазон, днес се бях натоварила с поръчки от Еконт като Дядо Коледа. ))))
Всичко е страхотно - 2бебешки играчки, помпа на Томи Типи, органайзер за пелени, бебешки несесер на Томи Типи, колие с диамант.

Може ли снимка на колието? Praynig Много им се чудя на бижутата, които предлагат. Ти с колко карата злато си взе? Гледам, че масово са 9 карата.

# 691
hot tea, не е златно, сребро е, защото основно него нося. А и златото е с много нисък карат.
Утре ще снимам. )

# 692
hot tea, не е златно, сребро е, защото основно него нося. А и златото е с много нисък карат.
Утре ще снимам. )

Мерси! Hug Аз въобще не съм обърнала внимание, че има диамантени със сребро. Сега ще разгледам.

# 693
Между другото имам ваучер за 40паунда за селекция вина. Но....силно ме съмнява да пристигнат здрави до БГ.
Ако някоя желае да го ползва, да ми драсне.

# 694
Аз получих розовата Брита, чаках машинката за подстригване, а дойде Лего-то и влакчето Томас. Тях ги чаках в следващите, машинката я поръчах първа...
Може ли да ме насочите за каните къде да прочета...в упътването не видях колко време да държа първата и втората вода, след което третата вода може да се пие. Или на ЛС ако на някой му се занимава...ще бъда благодарна!  Hug

# 695
Цъфс, тя водата не се държи, просто я чакаш да изтече през филтъра и изхвърляш, или си поливаш цветята. )

# 696
Цъфс, тя водата не се държи, просто я чакаш да изтече през филтъра и изхвърляш, или си поливаш цветята. )
Ахааа...ясно...Уф, ма много сложно ми се струва, за първи път ще ползвам, рових, четох, но не ми стана ясно. Благодаря ти, Mirama!   bouquet

# 697
... дойде Лего-то и влакчето Томас. ..
Цъфси,дай отзиви,линкове,цени...Тенкю!

# 698
  • Пловдив
Аз днес си получих четката за зъби на Oral-B, но имам проблем с накрайника....не отговаря на щифтовете са му по раздалечени и по-къси, различен стандарт е. Не е като други ел.уреди за адаптер, а по скоро трябва да сменям целия накрайник май.... newsm78Дайте съвет.

# 699
Моя накрайник влиза в някои от контактите у дома и макар, че не успявам да го натикам до край си зарежда четката без проблем.

# 700
... дойде Лего-то и влакчето Томас. ..
Цъфси,дай отзиви,линкове,цени...Тенкю!
Ето давам:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005KISL6M/ref=oh_details_o03_s00_i00
Лего-то го взех за 30-на паунда, почти колкото е и сега  Peace Не успях бързо да го разгледам, но е голяма кутия. Тук струва между 175-185лв. Подарък за Коледа за баткото.
Томас е този:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005VQ75Z6/ref=oh_details_o03_s00_i01
Поръчах го за 10 паунда. Двете ми излязоха 40 паунда. Влакчето го имаме с няколко вагончета, същото е, но се надявам др. части да са интересни. Само не знам за кой да е подарък, защото пише от 3-6г. Mr. Green
Каната я измих и утре ще я тествам  Peace

# 701
  • Варна
Аз днес си получих четката за зъби на Oral-B, но имам проблем с накрайника....не отговаря на щифтовете са му по раздалечени и по-къси, различен стандарт е. Не е като други ел.уреди за адаптер, а по скоро трябва да сменям целия накрайник май.... newsm78Дайте съвет.
Има и за тях преходници. Аз използвам подобен на този : http://eshop.bg/eshop3/phps/imagepop.php?ordercode=EL-TRAVEL03&a … e/el-travel03.jpg

# 702
  • Пловдив
Благодаря, ще потърся такъв преходник! Peace

# 703
  • Luxemburg
От sportsdirect си поръчах такъв тип Адаптор http://www.sportsdirect.com/dunlop-transworld-adaptor-750299 като бяха по 1.99 и съм много доволна. Ако правите поръчка от спортсдирект вижте дали ги има и си поръчайте. В момента е изчерпан (линка е за uk-USA). На мен тук някой ми ги препоръча но беше на реалнста си цена а и само за него не ми се правеше поръчка, но се сетих за тях като правих следващата поръчка а и бвха ги намалили.

# 704
Каната я измих и утре ще я тествам  Peace
Моля, пусни линк и за нея и дай отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт