Нашите кухни - тема 47

• 98 832
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Марче, нали знаеш поговорката да не ти влиза майстор в къщата?  Wink Просто когато в началото се настроиш правилно, че ще трябва да имаш с по едни 30% отгоре за търпение, време и бюджет, нещата някак не изглеждат толкова ужасни. Важното е хората да са живи и здрави. другото после се забравя.

рони много точно си го написала. И при нас в момента е строителна площадка, наложи се слагане на гипсокартон, шпакловане, промяна на местата на контакти и тръби. Може и да се простя с идеята за индукционни котлони и принт стъкло, но важното е да сме здрави. Надявам се до седмица кухнята да е готова и да показвам снимки.
рони, Karola да са ви честити кухните и да си ги ползвате със здраве   bouquet

# 76
Успех на всички, които в момента ремонтират в кухнята. Fever, твоята я чакам с особено нетърпение.

# 77
  • Варна
Да раздвижа темичката пускам някои предварителни снимки на готовата ми кухня. Има неща за довършване, имам и забележки, но след много нерви се получава това което искам.
http://fever78.snimka.bg/other/kuhnya.283747.29181168
http://fever78.snimka.bg/other/kuhnya.283747.29181169
http://fever78.snimka.bg/other/kuhnya.283747.29181170
По късно ще пускам и други снимки.

# 78
fever, честита ти нова кухня, много добре се е получила   bouquet със здраве и кеф да си се вихриш в нея  Grinning

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 13:58 от huliganka

# 79
Имам двама приятели, които си правят кухни в момента. Единият за нов апартамент, а другият сменя само кухня. И от доста време слушам само за кухни, фирми, декори, шкафчета и т.н.  Та накрая и двамата се спряха на плотове Кроношпан. Купиха си материалите сами от тук:
http://www.gsstroimarket.bg/category/178/all.html
и после дърводелец ще им ги сглоби и монтира, за да им излезе по-евтино.
Голям смях падна докато всички задружно стигнахме до консенсус за цветовете Simple Smile сега чакам да видя какъв ще е крайният ефект. Става въпрос за Варна.

# 80
  • София
fever, честита кухничка   bouquet Харесва ми много как се получава Party И цветовете, и разположението. Най-много ми допада, че котлонът ти е на една ръка от фурната, а в същото време между тях има малък плот. И хем е обособен в свое ъгълче, хем имаш място да се развихряш и да не си буташ ръката в стената. Чудесно решение, според мен  Peace Предполагам, че след време ще слагаш вградена МВ, нали?
Скрит текст:
П.п Имаме еднакви перални  Grinning

# 81
  • Sofiq
Fever Цвета на долния ред е убийствен! Страшно много ми харесва!

# 82
 Hug Записвам се и аз. На пролет ще правя ремонт.

# 83
Фийвър,много свежо се е полу4ило!Комбинацията от цветовете много ми допада! Като знам,колко много я мислеше и премисляше,смятам,4е е станало оптимално.Със здраве да си я ползваш  bouquet

И аз имам сглобена кухня ве4е,ама помнете ли тези мои думи

Моята то4но в момента ми я доставят,но някакси хи4 не мога да се зарадвам.Кой знай,какви изненади са ни приготвили майсторите,просто тръпнем!Този ремонт ни взе здравенцето-каквото и да подхванем,все нещо не беше наред,все нещо трябваше да се поправя,докупува,доизмайсторява,еее нерви не ни останаха.Оплаках ви се Crossing Arms
Ами това пред4увствието е ,какво да ви кажа:
С две думи-кухнята,ама хи4,хи4 не е за показване-имам страшно много забележки,доста неща изобщо не ми се връзват,ще се преправя със сигурност,а бе с две думи-не съм доволна.Отделно ни докараха и неработещи котлони,та циркът беше пълен.Май трябва да се прекръстя на Каръкова ooooh!

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 00:05 от Мара Подробната

# 84
Fever Браво! Чудесна кухня! И ние сме почти на финалната права. Ще кача някоя друга снимка съвсем скоро.

# 85
  • Sofiq
Фийвър,много свежо се е полу4ило!Комбинацията от цветовете много ми допада! Като знам,колко много я мислеше и премисляше,смятам,4е е станало оптимално.Със здраве да си я ползваш  bouquet

И аз имам сглобена кухня ве4е,ама помнете ли тези мои думи

Моята то4но в момента ми я доставят,но някакси хи4 не мога да се зарадвам.Кой знай,какви изненади са ни приготвили майсторите,просто тръпнем!Този ремонт ни взе здравенцето-каквото и да подхванем,все нещо не беше наред,все нещо трябваше да се поправя,докупува,доизмайсторява,еее нерви не ни останаха.Оплаках ви се Crossing Arms
Ами това пред4увствието е ,какво да ви кажа:
С две думи-кухнята,ама хи4,хи4 не е за показване-имам страшно много забележки,доста неща изобщо не ми се връзват,ще се преправя със сигурност,а бе с две думи-не съм доволна.Отделно ни докараха и неработещи котлони,та циркът беше пълен.Май трябва да се прекръстя на Каръкова ooooh!

Спокойно, може да си правим компания. При мен не стига, че поради независещи от мен обстоятелства всичко се забави с месеци ами и отгоре на всичко онзи ден влизам в апартамента и какво да видя  #Crazy Sick Четири пръста вода в целия апартамент!!! Спукана тръба. Текло е в продължение на часове с пълно налягане.  Тъкмо беше нареден паркета и бяхме сложили мебелите в спалнята и част от хола. Направо ми се ревеше. Водата се стичаше чак по фасадата на сградата. 12 кофи с вода изхвърлих само от всекидневната.  Всичко се разду и сега познайте - ремонта и мъките почват наново насред зима  newsm45

# 86
Е,добре!Стискаме си ръцете-пе4елиш първо място Confused
Моите искрени съболезнования Hug Това наистина си е жив ужас вашето ooooh! Имате ли някаква застраховка?Колко големи са щетите?
Много сили и здрави нерви ти желая Hug

# 87
Shadowman ще разчистиш ли малко кутията си за ЛС  Grinning

# 88
  • Sofiq
Мара Подробната благодаря много! Написах го, за да те успокоя малко и да видиш, че не са толкова черни нещата. Ще се оправите ама нерви се искат. Мойте са към края си ама както и да е  Mr. Green Ето както на мен ми казаха - радвай се, че беше наводнение а не пожар. Застраховано е жилището - да! Чакаме застрахователите да оценят щетите. Като цяло трябва да се сменят подовите настилки в къщи, цоклите на някой мебели + ремонт на съседите долу. Добре, че не бяхме стигнали да сме направили и кухнята, че щях да се  #2gunfire

# 89
  • Раковски
Поразчистих я.

Общи условия

Активация на акаунт