Нашите кухни - тема 47

• 98 861
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
ето че и аз трябва да помисля за ново оборудване в кухнята, дайте съвети вие как комбинирате цветовите гами, пердета ,шкафове, под, ако имате снимки още по-добре, иска ми се да почерпя по-свежи идеи.

# 91
  • София
здравейте  Hugкак успявате да подредите всички уреди в кухня която е на усвоен балкон Rolling Eyes

# 92
  • на Мелмак
здравейте  Hugкак успявате да подредите всички уреди в кухня която е на усвоен балкон Rolling Eyes
според мен на кухня с усвоен голям балкон може да има-мивка,печка ,хладилник и котлони/това от опит/
с малък балкон-печка с котлон и хладилник или мивка,но не и двете

# 93
  • Раковски
Нещата зависят от размера на балкона.

# 94
fever, честита кухня. Страхотно се е получило, съчетанието на цветовете е много атрактивно, не знам кой ти е дизайнера но крайния резултат е супер. Поздравления със здраве да си я ползваш Laughing

# 95
  • Пловдив
Fever,честитоооооо!От кога те дебна и за малко да те изпусна.
Много ми харесва новата ти кухня!Хем е шик,хем не е скучна и цветовете се съчетават толкова добре...
Цветът на долнят ред е от тези ,към които няма как да останеш безразличен  Heart Eyes.Харесва ми и решението ти за двоен ред горни шкафове.
Сигурна съм ,че не съжаляваш ,че не можа да реализираш принт стъклото,защото и така кухнята си е супер.
Сега, има да връткаш манджи по цял ден.. Grinning

# 96
  • Варна
...... Предполагам, че след време ще слагаш вградена МВ, нали?
...
em4eto шкафа над фурната смятам да го ползвам за хранителни продукти, засега не съм мислила за вградена МВ. Настоящата мислехме да я сложим на някаква стойка върху колоната (комина), но май няма да е удачно и все още й търсим място.

Fever Цвета на долния ред е убийствен! Страшно много ми харесва!
val_s аз полудях по този цвят. Обиколих всевъзможни складове за плоскости във Варна, докато го открия.
Изключително неприятно се е получило с това наводение, незнам как са ти останали нерви. Моите неволи покрай ремонта като забавяне от 2-3 месеца докато майстора ми направи проект, 1 месец докато направи кухнята, продал си колата и всеки ден закъсняваше и идваше с друга, ходеше междувременно на огледи и на лекар и някакви процедури, защото уж се бил ударил някъде ......и т.н. са бели кахъри. Дано да ви изплатят хубава застраховка и скоро да се радваш на нова кухня.

fever, честита кухня. Страхотно се е получило, съчетанието на цветовете е много атрактивно, не знам кой ти е дизайнера но крайния резултат е супер. Поздравления със здраве да си я ползваш Laughing
dessitka13 аз съм си дизайнер, с помощта на всички от форума, които се включиха да помагат със съвети и идеи. А идеята за цветовете съм взела от тук http://mebelilazur.bg/bg/product/2527.html

Fever,честитоооооо!От кога те дебна и за малко да те изпусна.
Много ми харесва новата ти кухня!Хем е шик,хем не е скучна и цветовете се съчетават толкова добре
........................
Сигурна съм ,че не съжаляваш ,че не можа да реализираш принт стъклото,защото и така кухнята си е супер..................
nelina много се радвам, че ти харесва кухнята. Ще направя и още снимки като махна фолиото и като сложим подходящо осветеление (най-вероятно лед лента). Все още не съм се отказала от принт стъклото, затова оставихме гърба зад мивката изчистен от контакти. Но плоскостта на кухненския гърб беше доста крива, майстора не е монтирал досега стъкло и го достраша да поеме ангажимента да слага.

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 22:41 от fever

# 97
Fever, я виж ти какво хубаво кухненце си направила.  Grinning Толкова я чаках твоята кухня, толкова мислене падна покрай нея, но май доста добре се е получило, а? Цветовете са много хубави, с удоволствие да готвиш в нея. При наличното пространство, кухнята е направо чудесна!   bouquet
Какви забележки имаш?

# 98
Аз продължавам да си хваля Мебелна къща Classa, защото ми направиха всичко-кухнята е с осветление, с механизми, а и не ми взеха много пари Simple Smile

# 99
  • Някъде на път....
fever, честита кухничка и от мен!  Peace

# 100
Фивче, и от мен честито! Многодочре се е получило въпреки големите чуденици.
Марче, душата, предметите не са непоправими. Нали ги правим, за да ни служат, а не да ни надживяват. Всичко ще стане под конец в крайна сметка. Hug

# 101
  • Варна
Fever, я виж ти какво хубаво кухненце си направила.  Grinning Толкова я чаках твоята кухня, толкова мислене падна покрай нея, но май доста добре се е получило, а? Цветовете са много хубави, с удоволствие да готвиш в нея. При наличното пространство, кухнята е направо чудесна!   bouquet
Какви забележки имаш?

Teresa като визия и функционално разпределение на шкафовете и уредите за това малко пространство съм много доволна от резултата. Получи се това, което искам, по-широко е, има повече светлина. Забележките ми са свързани с монтажа, кошницата за подправки се изтегля малко трудно и понякога трябва да я прибера с побутване. Чекмеджетата също не винаги се затварят от първия път, а според майстора механизмите още не са се разработили. Плотът е ударен при пренасянето и леко олющен откъм кантирането. Уж гледам да не издребнявам, но в същото време се дразня на някои непрецизно извършени неща.

# 102
Fever и аз да се включа с едно кухнята ти е супер.  Точно нещо такова искам и аз обаче съм толкова непостоянна и си мисля че ще ми омръне бързо този цвят въпреки че е супер. Гледам кухни с тоя цвят още преди да купим апартамента и наистина си е супер. Мисля варианта да рискувам а като ми омръзне колко му е да си сменим вратичките стига да имаме възможност (няма да струват колкото цяла кухня я). Другия вариант който си мисля е да е цялата кремав лак. Мисля и друг вариант долу да е тъмно венге някакво а горе само лак, че долу ще се драска много лака вероятно. Абе чуденки много си имам...
Val_s  представям си какво ти е. Родите ли ми лятото тъкмо поприключиха с вилата и баща ми веднага след това замина и една седмица преди да се върне такова наводнение беше станало, точно както при вас с пълно налягане 3 дни поне беше текло, цялия двор заедно със съседския всичко беше полято и вътре да не говорим. Всичко се изхвърли и наново. Много е неприятно но както са ти казали могат и доста по-лоши неща да са случат. Но в първи момент си е голям шок да видиш как всичко е заминало.

# 103
  • В море от любов
Здравейте,
Загледах се в темичката, т.к. и моята кухня е на финала, големи красоти видях тук. Нека да са ви честити!   bouquet
Моята кухня не е голяма, но като я сляхме с балкона се получиха нещата долу-горе.
Не се сетих по-рано, но би било добре да се правят снимки преди и след, за да се вижда разликата.

# 104
Моята кухня съм я снимала преди, повреме и след като е сложена новата...Другата седмица привършваме с всичко в нея и ще ви я покажа в целият ѝ блясък Simple Smile Нямам търпение вече  smile3508 smile3508

Общи условия

Активация на акаунт