Нашите кухни - тема 47

• 98 859
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Няма да споря Simple Smile
"Старите технологии" винаги си имат достатъчно приложение.
Дори и нещо да сложиш да се отцежда в гевгир или каквото и да е там, отколкото директно на плота.

За неизяждане на плот - имам предвид нещо такова - т.е. отцедника на никой не пречи.
Скрит текст:

P.S. докато търсех картинка попаднах на това :
Скрит текст:
   Simple Smile

# 136
  • Раковски
Това второто е голяма чалга.

# 137
  • Някъде на път....
Абсолютно!  Peace
Тъкмо се чудех дали да го напиша и ти ме изпревари..... ooooh!

# 138
Абсолютно!  Peace
Тъкмо се чудех дали да го напиша и ти ме изпревари..... ooooh!

Ама пишете Wink То си има усмивката под снимката Simple Smile Затова и го постнах - как може да изглеждат някои идеи  Sunglasses

# 139

Скрит текст:
   Simple Smile

rotfImao  ......не можах да се въздържа......извинете

# 140
  • София
Не знам дали са вземи предвид и дръжките които настърчат 2-3 см.
Не само дръжките на чекмеджетата ще са проблемни.
А помисли, че си сложила едно пиле да се пече и народа иска и десерт за вечеря.
Правиш им някакво кремче,ориз с мляко или каквото и да е което си иска бъркане на котлона.
Заставаш и почваш да бъркаш, а печката ти духа жега в гърба, котлона те пече отпред и направо
става малък ад.

Ееее, ама каква е тая печка дето ще духа топло , нали студени врати, ала бала......Тази гледна точка хич не ми е минавала през ум, но това ще е . Ако е толкова неудобно на отсрещната стена ще е хладилника и след време може там да иде фурната.

Все паак сменихме проекта с размяна на бутилника и шкафа под котлоните и остава така. За мивка ще си харесвам тепърва, но тя си е артикул, който би могъл да се смени сравнително лесно.

Използвам си поста и да попитам Мара Подробната за батерията с маркуча. Гледам ги в ибей за по 30паунда. Твоята каква е и от къде?

Под мивката искам да имам кош, какъв е най-удачен-с издърпване или такъв с капака на вратичката , колко голям ?

# 141
Трифи,и моята е ибейска,но от немския.Ето я http://www.ebay.de/itm/180947660295?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … .m1439.l2649#shId .Имат и доставка до България,като всеки следващ артикул,закупен от тях е безплатен Laughing

# 142
  • на Мелмак
Трифи,и моята е ибейска,но от немския.Ето я http://www.ebay.de/itm/180947660295?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … .m1439.l2649#shId .Имат и доставка до България,като всеки следващ артикул,закупен от тях е безплатен Laughing

аз имам подобна-е няма по удобно нещо Grinning

# 143
Момичета, още съм далечко от поръчката на кухнята, но правя планове и проекти - мечти. Имам нужда от мнение и съвет. Иска ми се умивалникът да е с 2 корита - малко и голямо за шкаф 60 см. Може ли на малкото корито да се монтира мелница за отпадъци или е невъзможно? Моля ви, ако някой има представа да ми отговори, за да си направя коректно плановете.  newsm78 Мерси предварително.

# 144
  • Раковски
Малките корита са различават в дълбочина и това може да е проблем, трябва да избереш мелница, ще разбереш колко и е диаметъра и тогава може да дириш мивки. В нета има много каталози с мивки с размери и няма да ти се налага да обикаляш по магазините за да проверяваш.

# 145
Здравейте отново!
Имам нужда от малко помощ.Нашата кухня до 10-ина дни надявам се ще е вече съвсем готова /имам си вече шкафове и уреди, но пода, стените и плотовете на кухнята са до никъде  Rolling Eyes/
Нуждая се от идея как да завършим горния ред шкафове. Всички са еднакво високи разположени на буквата Г. Кухнята е правоъгълна с пътечка от едната страна. Срещу вратата е барплот висок 110 см, после е пътечка и от дясно друг барплот с височина 85 см. На другите 2 страни са стандартни горен и долен ред шкафове. До тавана ми остават 56 см от горния ред шкафове. Преди 5-6 години като правих нова кухня отгоре сложихме козирки с лунички. Тогава беше Ок, защото врата се падаше отстрани на единия ред шкафове и кухнята изглеждаше като разполжение така . Сега кухнята се пада точно срещу вратата и като влизаш горните шкафове точно срещу теб и над тях празно  newsm78 Дали няма да е грозно ако пак са козирки ИЛИ да поръчвам втори ред шкафове докато е още време ИЛИ да сложа нещо като това от снимката с бялата кухня, но да не стане схлупено? А и от какво е направено newsm78 И какво е това нещо по средата на таванчето огледало ло?
Моля ви помагайте! Аз вчера цял ден се рових в интернет да гледам снимки и нямам решение Praynig

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 11:03 от drago_2008

# 146
Ето да онагледя формата, НО врата е срещу барплота показан тук и на мястото на стената с ключовете за осветление при нас има ВТОРИ барплот, който е с височината на шкафовете - 85 см.

# 147
Някой знае ли от какъв материал са направени вратичките на едновремешните бели соц сакашета?

В момента се чудим от какъв материал да са шкафовете в антрето - при всички положения ще са бели. Гледахме обикновено бяло пдч на егер и много пластмасово стои. МДФ лак е скъпо и нерационално за антрето. Почти сме се спрели на ПДЧ гланц, хубаво стои, доста лъскаво, но и цената пак е доста. И си спомням за тези соц сакашета, които бяха много гладки и с фин завършек и лек блясък, не чак такъв блясък колкото на ПДЧ гланца, който гледаме в момента...

# 148
  • на Мелмак
Някой знае ли от какъв материал са направени вратичките на едновремешните бели соц сакашета?

В момента се чудим от какъв материал да са шкафовете в антрето - при всички положения ще са бели. Гледахме обикновено бяло пдч на егер и много пластмасово стои. МДФ лак е скъпо и нерационално за антрето. Почти сме се спрели на ПДЧ гланц, хубаво стои, доста лъскаво, но и цената пак е доста. И си спомням за тези соц сакашета, които бяха много гладки и с фин завършек и лек блясък, не чак такъв блясък колкото на ПДЧ гланца, който гледаме в момента...

аз имам ПДЧ-гланц,което е на цената на обикновенното си ПДЧ,принципно няма разлика,купувала съм го от вносител,а друг е въпросът,че фирмите си го оскъпяват изкуствено,защото било гланц Wink

# 149

аз имам ПДЧ-гланц,което е на цената на обикновенното си ПДЧ,принципно няма разлика,купувала съм го от вносител,а друг е въпросът,че фирмите си го оскъпяват изкуствено,защото било гланц Wink
Добре звучи но дали е така ако може вносител и цени за да се убедим и сега има ПДЧ бяло гланц и еоколо 18.00 лв м2

Общи условия

Активация на акаунт