Нашите кухни - тема 47

• 99 016
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • Някъде на път....
Не съм обмисляла такъв вариянт, но по-скоро не, защото си спомням, че цвета го правиха по поръчка и трябваше да се пече по някакъв начин.Всъщност, тя е лак, а не гланц.
Rolling Eyes и моята е така.
Те и преди майсторите носеха поне 2 пъти вратичките за боядисване (че не ми харесваше цвета) , така , че все си мислех , че винаги мога да ги занеса някъде ( ама къде) за да ги пребоядисат.
Ами във всяка фирма, която предлага боядисан МДФ предполагам, че ще могат да ти свършат тази услуга.  Peace

# 241
  • София
И аз се разтърсих за отцедници. Тук има подобен на Лили http://athome.bg/products/50030471/umbra-330591-505 ,  има и по-евтин http://athome.bg/products/50030452/umbra-330590-806.
Това е също интересно, но не съм намерила къде се продава

# 242
  • Варна
shadowman, моля за помощ!
Искам гърба на кухнята да е като цвета /дървесен/ на долните шкафове, но ненамирам никъде такъв десен гръб. Е ли възможно да се сложи за гръб пдч като шкафовете или гърба е друга плоскост и колко удачно е това?

# 243
  • Раковски
При ПДЧ-то за гръб май е опасно само зад котлоните (и то ако има газови), рядко съм правил това нещо, но пък и няма оплаквания.

# 244
  • Sofiq
Моя близка има за гръб ПДЧ и там където са котлоните прегоря хем е със стъклокерамични котлони. Просто като ползва примерно някой по-голян тиган той пак си нагрява и отстрани и за това се прецака. Сега ще го сменя с някакакъв термоустойчив гръб.

# 245
  • Варна
При ПДЧ-то за гръб май е опасно само зад котлоните (и то ако има газови), рядко съм правил това нещо, но пък и няма оплаквания.

Мда, явно ще търся друг вариант или ще направя гърба като плота, колкото и да не ми се иска. Sad Благодаря все пак!

# 246
Помисли и за гръб от стъкло. Аз сложих такъв с идеята, че кухнята почти няма да се ползва, но в последствие се оказа много удобна и често се завъртам в нея. Котлоните са разположени в ъгъл от стъкло и няма никакви поражения, а поддръжката е песен в сравнение с термогърба.

# 247
  • Варна
Помисли и за гръб от стъкло. Аз сложих такъв с идеята, че кухнята почти няма да се ползва, но в последствие се оказа много удобна и често се завъртам в нея. Котлоните са разположени в ъгъл от стъкло и няма никакви поражения, а поддръжката е песен в сравнение с термогърба.

Термостъклото не е ли като цена в пъти повече от термогръб?  Rolling Eyes

# 248
Преди две години стъклото излезе с около 150 лв по-скъпо от гърба за около 3м гръб.

# 249
  • Раковски
Друг вариант е гръб ПДЧ и зад котлоните гръб от метал (неръждавейка).

# 250
  • Варна
Друг вариант е гръб ПДЧ и зад котлоните гръб от метал (неръждавейка).

Обмислих и този вариант, но ненамирам никъде нещо подобно да видя как би изглеждало.

# 251
  • Раковски
Виж тук.

# 252
  • Варна
Това изглежда добре, но аз предвиждам светъл плот и гръб /ако се спра на вариант да са еднакви/ и това ще застане като петно, може би в моя случей ще изглежда по естетично парче термо стъкло на това място, например бежаво/бяло....имам няколко дена да реша  ooooh!

# 253
  • Бургас
От 10 години имам гръб от обикновено ПДЧ. Нищо му няма, само се чисти малко по-трудно, защото е релефно. Печката ми е точно в ъгъла и няма поражения.

# 254
Според мен със стъклото ще е най- добре. Ако имате възможност дори и целия гръб да е стъкло ще  е може би най-добре. Ние в предната ни  кухня бяхме също с гръб обикновено ПДЧ, но побеля (от парата вероятно) и не бих сложила пак, сега новата мисля също стъкло да сложим, а плота много ми се искаше да е камък, но май-няма да се вместим в бюджета.

Общи условия

Активация на акаунт