Нашите кухни - тема 47

• 98 907
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Видях плот, който представлява плоскост като ПДЧ, а отгоре е облепено с някакъв вид камък. Как се нарича този вид плот, търся в нета за цветове, но не мога да открия?

# 601
Видях плот, който представлява плоскост като ПДЧ, а отгоре е облепено с някакъв вид камък. Как се нарича този вид плот, търся в нета за цветове, но не мога да открия?

http://www.prodes.bg/index.php?option=com_content&task=view& … =56&Itemid=93
отвори PDF-файла

# 602
  • Mladost
запис

# 603
liubo3, благодаря ти. А какво ти е мнението за тези минерални плотове от гледна точка на поддръжка, повърхността оцветява ли се (напр. от вино?), надрасква ли се лесно? Каква е цената в сравнение с обикновен термоплот?

# 604
  • Раковски
Това което показа любо е нещо като кореана (ся те са го написали с друго име което може да е заради марката), цената на това чудо в продиз е около 1000 пари за 3600/700, обаче към него трябва да се купи лепило и нужните неща за обработка, хубаво е да се лепи на преса понеже ПДЧ-то може да е криво, хубавото тук е, че може мивката да е от същия цвят и да е едно цяло с плота.  Цените вероятно играят според произхода на материала.

# 605
Нямам мнение. Изглежда много добре но за убийствената му цена все още не съм срещнал желаещи да си поръчат или пък  да имат такава екстра.  Може да има промяна в цените но имайки в предвид колко беше скъпо тогава едва ли сега ще имат по прилична цена. Ако имаш време иди да го видиш на място. Имаха една мострена кухня......... и най малкото ще задоволиш любопитството си Simple Smile

# 606
Да се похваля с новата си кухня Simple Smile
Дълго чакана,защото е от масив и дълго се проточи боядисване и т.н.
Но важното е, че стана както я исках

http://zanna.snimka.bg/daily/dom.619659.29647125

# 607
Страхотна е! Коя е фирмата производител?

# 608
  • Варна
запис. Вечерта ще изнамеря снимки на нашата малка кухня още при поставянето и ще ги пусна.

# 609
mama 123 Суперррр
 Emmilly чакаме да я видим с голямо нетърпение

# 610
  • София
Искам да ви покажа един примерен проект на нашата кухня. Какво мислите по въпроса и мога ли някакси да използвам това пространство по-добре.
За съжаление колоната в средата са изводите за водата и комина. Размер от ляво на колоната 110см, отдясно - 150см, а самата колона е 40см. Разстоянието от стената до прозореца е 60см, а стената където съм сложила хладилника - 150см. Цялото помещение е малко над 22кв.м.

Съдомиялната е 45см, а стената между масата и кухнята имитира плот  Joy

# 611
На мен лично ми допада, нашата е същата и много харесвам точно този плот, който разделя хола от кухнята. Peace

# 612
Искам да ви покажа един примерен проект на нашата кухня. Какво мислите по въпроса и мога ли някакси да използвам това пространство по-добре.
За съжаление колоната в средата са изводите за водата и комина. Размер от ляво на колоната 110см, отдясно - 150см, а самата колона е 40см. Разстоянието от стената до прозореца е 60см, а стената където съм сложила хладилника - 150см. Цялото помещение е малко над 22кв.м.

Съдомиялната е 45см, а стената между масата и кухнята имитира плот  Joy

Инашата ще е горе-долу същата,но това лилавото ще са ни прозорците,а при теб шкафове ли са и къде са  прозорците newsm78

# 613
  • София
цветовете са само за визуално разграничение, нямат общо с крайните цветове. А прозорците или по-скоро горните шкафпве със стъклени врати, няма как да сложа,зашото програмата , с която ги правя няма такива.

# 614
Да да аз това го разбрах,имах във впредвид ,,това лилавото,,за да ме разбереш за кое говоря,аз знам ,че няма да е лилаво GrinningТа там на нас са ни прозорците,а къде са вашите

Общи условия

Активация на акаунт