Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 127

• 79 949
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Хайде и аз да се запиша. Peace

# 46
  • Пловдив
Момичета, много ви благодаря за пожеланията. Тортата не я снимах самостоятелно, че беше много семпла. Вита торта с домашен лимонов крем и залята с шоколадова глазура. У нас украсени торти никой не яде Simple Smile

По-късно ако имам време ще пусна последните си торти.

Ето за сега 3 торти от средата на октомври... по някаква случайност съм ги качила в мултито:

и без светкавица:

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 07:55 от _Пепи_

# 47
Ах, Мина, не ме карай да се омъжвам пак....Ако ти преди време ме посъветва да се ориентирам към 3D тортите, то сега е мой ред да те насоча към сватбените! Момиче, има много сватбена романтика в ръцете ти!

Марулич, Мадагарскар е у-н-и-к-у-м!!!!

Лукс, честити ви ходещи крачета! Много добри кецки! И аз се спрях на тях за нашите  Wink

Цолова, рошав мечо е много готин!!! Абсурдно е колко лесно изглежда, а колко е трудно да се декорира реално така това мече! Впечатлена съм колко добре ти се е получило  Peace

Аз имам една лишена от вдъхновение грозотА да показвам, но по- късно....

# 48
Я да се намърдам аз преди Милейдито, че като ѝ видите грозотата ....
marulka_s, този Мадагаскар е жесток, ама ти лошо нямаш, какво да кажа. Единичката ми е страшно мила Simple Smile
ani_d, тази с боичките е супер Simple Smile Много е чиста като за художник  Mr. Green По микитата е имало какво да поработиш, но пък дрешляците им са супер Simple Smile
kikiridka, въпреки тривиалността на този тип торти, ще ти кажа, че рядко ми се случва да видя съразмерна на тялото рокля, така че за това имаш моите поздравления!
мегало, според мен си намерила много добро решение. С времето, когато малко посвикнеш с фондана и видиш, че не хапе, съм сигурна, че ще виждам доста идейни неща от теб
colova, този мечок ме накара да се усмихна широоооко! Толкова е сладък, точно като плюшен!
lux, хайде, честити ти ходещи крачета! Обожавам коледната ти инициатива и я следя с огромен итерес! Кецките са супер добре пипнати, въпреки че знам, че ти сама би могла да им измислиш собствен дизайн Simple Smile
_Пепи_, от всички, рибата ми е фаворит!

Ето от мен едни сърдити пилци, рецептата по-нататък в блога Simple Smile Имаше крем сирене, мноооого шоколад и бита сметана, ама толкоз казвам засега  Mr. Green

Има някои неща, за които много ме е яд, че не успях да завърша, ама толкова ми се иска да имам време да си допипам, но уви - в 2 през нощта - толкоз Simple Smile

# 49
И аз да се запиша, два дни не съм влизала и хоп нова тема Simple Smile
Видях невероятни неща, но няма да коментирам за да не изпусна някой   bouquet  bouquet  bouquet а и аз едва ли някога ще успея да направя нещо което дори малко да се доближава до тях  Embarassed Embarassed Embarassed

colova, с какъв крем си украсявала за да не се топи фондана?

# 50
Мишоче, тази торта с ядосаните Фтички е страхотна!

Нари, честити ходещи крачета. Да е жива и здрава, малката Бери Simple Smile

Да се запиша и аз с един истински провал, толкова препятствия преживя тази торта, не знам как стигна жива. Беше подарък от нашите за кумците им по случай 30 годишнина. Ноооо няма да се оправдавам повече - ето я и нея.

# 51
  • София
Only_you , какво толкова се провали  Thinking Обичам червеничко и розите много ми харесват  Heart Eyes
Mishoka и тук да си кажа, страхотна е! Тъкмо се бях засилила да питам защо не е снимана цялата  Grinning само една преспа можеше да лепнеш на онзи процеп между двата етажа  Peace
lux честити ходещи крачета, какви изпипани обувки  newsm10
_Пепи_ рибата се получила интересна с преливащите цветове.
colova много добре се е получило мечето, пробвах и аз веднъж тази техника, но такова мазало стана, както казва *MILADY*  само изглежда лесно.
От мен отвратителни  снимки на серия Мечо Пух

# 52
Имам питанка??? Направих Руска мастика II стана гладко тестото,уж хубаво,спазих абсолютно точно рецептата,ама като започна да точа и в краищата започва да се пука тестото,сякаш не е достатъчно еластично,така ли трябва да е по принцип?Или проблема е при мен?

# 53
Здравейте момичета!Видях прекрасни торти които ме оставиха без дъх.Поздравления!!!Да се запиша и аз с торта за фенка на Мики Маус , която имаше имен ден в събота.Има доста кусури ,фондана не се залепяше за тортата и т.н.Освен всичко отнесох и доста критика от получателката - защо цвета на лицето не е същия като на играчката ми и следващия път искам всички герои да ми направиш!!!Деца!

Моля за вашите мнения и препоръки.Иначе като съдържание най -вкусната шоколадова торта на Ирина Купенска.Поне за това имаше похвали.Ето и разрез

Това от мен за сега.Надявам се да имам повече свободно време за торти.Не знам как успявате със всичко работа ,деца,домакинство и торти.Шапка ви свалям за това!!!При мен все нещо е недовършено.Но стига съм ви занимавала със себе си.Желая ви приятен ден и много усмивки!

# 54
  • Luxemburg
да спомена че днес в amazon.de ще има в 13ч. този миксер намален http://www.amazon.de/gp/product/B0079V00K8/ref=gb1h_img_c-1_6807 … pf_rd_p=346666807 и този в 14ч. http://www.amazon.de/gp/product/B000G0D1RS/ref=gb1h_img_c-1_6807 … pf_rd_p=346666807
Показвам ги понеже говорихме преди няколко дни че искате хубави с купи. Този кенууд мисляче е добър. Аз се чудя по-скоро за другия. Ако го намалят много дали да се изкуша или да запазя самообладание и да си взема боша 450W с купа. Имам още час да мисля  Laughing

# 55
благодаря на всички за подкрепата и съветите

а вашите 'провали' ми се струват прекрасни. аз нямам такова въображение, само желание Simple Smile

colova, има ли къде да видя онлайн как изглеждат тези плаки, че да ги търся тук, където живея за по-натам (или да си ги поръчам през нета)

# 56

Искам да попитам какъв крем се използва зза украсяване със шприц върху фондан?
Пак да попитам... Thinking

# 57
Джорджита,прекалила си мъничко с пудрата захар намажи си ръцете с глицерин и измеси така тестото,ако е необходимо мазни си няколко пъти ръцете с глицерина .Става идеално пластично

# 58

Маслен или шоколадов /ганаш по възможност/.

# 59
  • Vaudreuil Canada

Ако е нещо малко само масло със захар ако ще е повече може да пробваш варения маслен крем на пина от библиотеката. Аз само веднъж съм го правила но е малко капризен.

Общи условия

Активация на акаунт