Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 127

• 80 009
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, имам въпрос. РД на сина ми е в събота. Днес ще направя тортата, утре мисля да я покрия с фондан и украся. Има ли опасност да стане нещо на тортата до събота, фондановото покритие да се развали или да се втвърди много? Как е най-добре да съхранявам тортата до събота?
Няма проблем,преди рязане я остави за 10-15 мин на стайна ако е много стегнала.Но можеш и да си я сложиш във кутия и така във хладилника.

ditsan, благодаря за отговора  bouquet

# 106
Благодаря ви момичета за милите думи - Бери наистина е една малка калинки Цолова , разхожда се и скача от клон на клон, вече не стига че се предвижва ами и до перваза на камината стига, добре че не се използва  Crazy Луда калинка Бери Simple Smile

*MILADY*  аз не виждам никаква дупка , а един страхотен сладур - да ти е жива и здрава Бианка Simple Smile и много палаво пиратче  Hug

Очарована съм от Пепи Simple Smile страшни торти и толкова много   bouquet а на мен една за другата седмица ме мързи да правя  ooooh!

Only you съжалявам за спънките, но тортата изглежда особено добре. Зарадвала си още едни влюбени душички Simple Smile

jiorjita имам го този комплект и всичките ми харесват особено червеното и черното  Grinning

Дитсан Надявах се на Албенка, но май теб ще зоря за този шоколад - страхотна торта  Heart Eyes

Ани д ще се възползвам от рецептата тези дни  Hug Страхотна цигулка

аз малко се затруднявам да ви следя с тези деца и уча за изпити чак за Май месец са, но тегава история- Януари пак ставам студент- т.е продължавам си обучението си в Велико Търново и главата не ми побира как ще стане всичко това - ще изпадна аз в дупка след Коледните празници  Sick  ох повръща ми се хахаххахаххаха

та исках да ви кажа да ме извините че не мога да прекарвам повече време в сладки разговори с вас момичета   bouquet Hug

до скоро  Heart Eyes

# 107
Хейй,мацки да ви се похваля.Купих си от магазина за 1 лев,един малък пош със адаптер и ако щете вярвайте ама успях да направя борд и да скрия ръба от това прозиращото.Най-интересното е че и шприцованото стегна пИрфектно.Малееее много съм доволна,и съм влюбена във тоя вариант.Хем лесно,хем не ме болят ръцете от месене,и ще мога да си украся със китките.Ама съм направила много цветя и дано не се улея от мерак да ги наквацам всичките.

# 108
  • Vaudreuil Canada
Ама съм направила много цветя и дано не се улея от мерак да ги наквацам всичките.

Това е една от най-трудните части - да се удържиш да не си покажеш всичко направено  Mr. Green  Винаги е много рисково особено ако ги имаш готови цветята.

# 109
A като се има във предвид че аз си имам тая склонност Mr. Green става страшно

# 110
хех, да ти има проблема, Дитсанче ... аз цветята ги правя винаги в последния момент, после едвам-едвам незасъхнали ги крепя по тортата... и все не ми стигат  Crazy За утре вечер глася някви рози, уж, ама сега реших че не ме кефят, други ще са, и накрая пак утре посред нощ ще направя едно и ще си кажа - стига толкоз!
Бай дъ уей - Мога ли да сложа малко мартини в шоколадов ганаш (черен)? Аз че мога - мога, ама ще става ли на работа после???  newsm78

# 111
ditsan, нямам търпение да видя резултата  Peace.

# 112
Ами айде да ви покажа до тук как я докарах.Светлината не е хубава и цветовете не са точно тези,ама имам нужда от съвет какъв цвят да е надписа и къде.Аз си мисля да е отстрани на борда ,ама ако имате друга идея казвайте.Това ми е най-трудно винаги,не мисля предварително за надписа и после блокирам.

Жълтото на самата торта не е толкова наситено,много малко се различава от розите.Контраста не е толкова голям.Маргаритките съм ги дъствала ама не се вижда.

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 19:45 от ditsan

# 113
  • ВАРНА морето сините вълни
ами като гледам ти нямаш избор освен да е на борда -горе при цветята ще стане много претрупано-надписа според мен в лилавия нюанс за контраст
и сега и аз с въпросче- маскарпонето може ли да се замразява -да не стане някое тричаво после и да не мога да го използвам-четох по кутията но не пише нищо

# 114
  • София
Ванилия Мадагаскарска   мартини, бадемов ликьор, ром, все става  Grinning

# 115

и сега и аз с въпросче- маскарпонето може ли да се замразява -да не стане някое тричаво после и да не мога да го използвам-четох по кутията но не пише нищо
Не, не и не! Аз съм замразявала маскарпоне и става тричаво!  Naughty

# 116
  • ВАРНА морето сините вълни
 svetlane  -  благодаря ти много

# 117
  • Sofia

Замразявала съм крем с филаделфия, шоколад, масло и заквасена сметана, абсолютно нищо му нямаше след като го размразих.

# 118

Замразявала съм крем с филаделфия, шоколад, масло и заквасена сметана, абсолютно нищо му нямаше след като го размразих.

Аз разбирам, че тя пита, дали директно може да замрази кутия с маскарпоне. Аз съм замразявала няколко кутии с маскарпоне  и всичките бяха тричави и за абсолютно нищо не ставаха след размразяването им.

# 119
  • Sofia
Тя сега ще мине и ще каже какво е искала да пита.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт