Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 127

• 80 016
  • 743
  •   2
Отговори
# 135
Абе аз се чудя защо никой не пише в темата....то защото аз не съм се записала... ooooh!

# 136
ditsan, хубаво си я измазала тортата, харесва ми и аз ще се пробвам да измажа някоя! За цветята са ти казали Simple Smile
Тая египетска торта... не съм я правила досега, ама много вкусна изглеждаааа....  Mr. Green mimi0585, лесно ли се прави?
Ето я и мойта торта с цветя... аз пък май толкоз съм спестила от китки и джинджифлюшки, че то... празно  Mr. Green
В моя защита да кажа, че тортата е една шепа, не е голяма, затова не посмях да слагам много неща. Онуй завъртяното отгоре... сега като го гледам и се чудя що съм го лепнала там  ooooh! ама повтаря панделата уж. Исках и с айсинг да направя джвъчките, ама не ми остана време, и понеже айсингът ми е непознат, реших да не рискувам. Туй то. А, и розите са ми дъствани зле  Mr. Green
Валерия, туй масло много вкусно бееее!!!! Другия път пак ме брой  Mr. Green

# 137
Имало нова тема, пък аз да не разбера,...нищо разписвам се и тук за да следя. Торти нямам, защото не правя сега, но ще ми е интересно.

# 138
Май само аз не съм разбрала какво е това масло на Валерия?

# 139
Здравейте момичета,
влизам в темата да ви почета и разгледам тортите, всяка година като наближи рожден ден на децата. Blush
Така и тази година.
Мисля да направя курабийки, които да украся с фондан. Въпроса ми е с какво да залепя фондана за курабийките? Мога ли с малко шоколад от буркан?
Исках и да попита от каква маса правите кейк попс?

# 140
  • Sofia
Мадагаскарска, нямаш си друга работа ми се струва.  Mr. Green

И наръчник имам - 10 лесни стъпки за избиване на масло в домашни условия, но само по срещите споделям такива тънкости.  Laughing

Lolita007, какви са тези сложности, мажи си бисквитките с четка и малко вода и фондана сам си залепва.

# 141
  • София
Мадагаскарска, нямаш си друга работа ми се струва.  Mr. Green

И наръчник имам - 10 лесни стъпки за избиване на масло в домашни условия, но само по срещите споделям такива тънкости.  Laughing
Че ние не сме ли на среща? Виртуална?  Mr. Green

# 142
Дитсан,хубава ти е тортата,претрупана е да ,излишни според мен са само тези на тел набучените стърчаши неща -звездички и т.н.

ВанилияМадагаскарска,много ми хареса тортичката ти!Точно такава ще пробвам да правя на 9.12 за св.Ана за подарък на моята добра приятелка!Само ,че жълта с три бели цветя !Моля те за съвет за цветята -за първи път ще правя (2 пъти само съм се упражнявала за проба) ,та предния ден ли да ги направя и колко време да втвърдяват?Гледах мнооого клипчета и хем поръсват нещо в фондана ,хем сушат всеки елемент  и на втвърдено сглобяват .При моята проба на другия ден се роняха като ги пипах тези изтънените части  newsm78 Приемам съвети и насоки!!! Hug

# 143
Валерия тортата я направих доста лесно.Притеснявах се за кремовете че на едно момиче му се бяха разтекли.Другите които са я правили я слагат в ринг но аз не я сложих беше си доста стегната и нямах никакви ядове.Много сполучлива торта.

# 144

Жоржита, турското Овалете добре се оцветява с тези боички, не знам ти какво тесто ползваш, но нямам идея как става с домашните теста. Я кажи ти точно какво готово тесто си купи , на коя фирма, от къде и на каква цена? Simple Smile
Ами 3 кг го взех за 19 лв.Аз по пирнцип не знам каква е цената,ама ми се стори добре цената за толкова грамаж.Фирмата ако те интересува после ще видя,че не е при мен кофата сега. Whistling

# 145
  • Бургас/Пз
Ами 3 кг го взех за 19 лв.Аз по пирнцип не знам каква е цената,ама ми се стори добре цената за толкова грамаж.Фирмата ако те интересува после ще видя,че не е при мен кофата сега. Whistling
Това е много добра цена, можеш ли да погледнеш като имаш възможност на коя фирма е?

# 146
Ами 3 кг го взех за 19 лв.Аз по принцип не знам каква е цената,ама ми се стори добре цената за толкова грамаж.Фирмата ако те интересува после ще видя,че не е при мен кофата сега. Whistling
Това е много добра цена, можеш ли да погледнеш като имаш възможност на коя фирма е?
Пускам ти направо снимка на кофичката.
дано се вижда...
P.S. само да се коригирам сега видях касовата бележка,че е 19,50 Outta Joint -6,50 килограма.

# 147
Пускам ти направо снимка на кофичката
Rolling Eyes Дано не псуваш много. Лятото се борих с тая ММ. Отвратителна е. Добре се боядисва, но това е единствения му плюс, след цената. Не е пластично, лепне, не съхне добре, пука се..... стига толкова. Сподели после впечатления.

# 148
Пускам ти направо снимка на кофичката
Rolling Eyes Дано не псуваш много. Лятото се борих с тая ММ. Отвратителна е. Добре се боядисва, но това е единствения му плюс, след цената. Не е пластично, лепне, не съхне добре, пука се..... стига толкова. Сподели после впечатления.
Ами доста фигурки направих вече и нищо не е започнало да се пука (все още де  #Crazy),а за пластичното е даже много пластично бе-разпъва се все едно има дъвка в него (ама пак да кажа,че аз нямам никакъв опит с тези неща) та знам ли може просто на мен да ми се вижда пластично.Не лепне,само един цвят нямах суха боя го оцветих с течна и започна леко да лепи,но му сложих нишесте и си е ок.

# 149
Явно си взела от Несъхнещата, щом се разтяга толкова.

Общи условия

Активация на акаунт