Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 961
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 115
  • SF
Линк, където мога да гледам днешния епизод имаме ли?
Не е качен на обичайното място

# 2 116
# 2 117
  • SF
Край! Вече не я харесвам Цеца!!!
ПровоЦира ми дечкото! Simple Smile

# 2 118
# 2 119
  • София
Много го харесвам Никола, много позитивна личност.
Бих гласувала за него, ако гласувах попринцип:))

# 2 120
хахаааа... Цеце дето разправяше дечко, мечко бил Никола... хубаво мириша, помириши ме, защо ти е скучно, искаш ли аз да ...  Crazy то не беше вирене не краката и чекнене пред него. 

той Боби да я види  Mr. Green

# 2 121
хахаааа... Цеце дето разправяше дечко, мечко бил Никола... хубаво мириша, помириши ме, защо ти е скучно, искаш ли аз да ...  Crazy то не беше вирене не краката и чекнене пред него. 

той Боби да я види  Mr. Green

АХхаха Цецка се беше разгорещила нещо. Grinning

# 2 122
Esmee, точно и аз гледам, че не можах по-рано... Найден много ме разчувства с неговото детенце... Ама явно ми става сантиментално, защото синът му е един ден по-малък от дъщеря ми.

# 2 123
Момичета , кого изгониха тази седмица ?
Не можах да гледам , защото бях извън града си .

# 2 124
shams u amar, в понеделник изгониха Сани, в сряда никого, ще гонят в понеделник.

Малко спам, ама да ви питам, знаете ли какъв е този тийзър със символа на безкрайността, някакъв сериал ще почва, ама какъв е по националност? На сапунка ми мяза малко, ама крими-сапунка...

# 2 125
Jaded благодаря  Hug  bouquet

# 2 126
  • SF
И сега какво???
Внушиха на Боби, че Цеца е влюбена в него.
Внушиха на Панайот, че е местния ИД(иот)ОЛ.
BTW Боби и Цеца не изпълниха мисията с целувката, но по-добре. Това беше отвратително.
Не може да се замесват други хора. "Ще целунеш ли Цеца? - Да." Ами Цеца, ако не иска?!
Между другото Цеца харесва най-много най-хубавия и симпатичния - моето гадже.
Наистина е страхотно попадение това момче. Толкова е сладък и като поведение, и като външност.
Молеха се с Панайот на Найден да си играе с тях. Толкова миличко го помоли Никола, но като видя, че нещо става с Найден, се оттегли и го остави да си изживее промяната.
Супер поведение, супер отношение - браво! Влюбена съм! Смейте ми се.
Симпатично поведение и към момчетата, и към момичетата. Лек, елегантен флирт, колкото да ги закача, да им създаде настроение, но на нито една не досажда и не злепоставя с отношението си.
А Цеца се държи свободно само в негово присъстие. Само той я предразполага ли, само той я оценява ли? Но със свой си й е най-приятно.

# 2 127

А Цеца се държи свободно само в негово присъстие. Само той я предразполага ли, само той я оценява ли?

според мен, защото се чувстват най-близки двамата Там . На чужда територия са, а само те идват от едно и също място /различното /.Именно това ги сплотява. А на Цеце й личи повече ,тъй като е по-емоционалната от двамата и може би по-интровертната.

Пацо подсъзнателно май иска да пробва с мъж Joy Joy Joy , ама да е жената / ББ му направи асоциации и се разкриха мечтите му/ Joy Joy Joy

# 2 128
shams u amar, в понеделник изгониха Сани, в сряда никого, ще гонят в понеделник.

Малко спам, ама да ви питам, знаете ли какъв е този тийзър със символа на безкрайността, някакъв сериал ще почва, ама какъв е по националност? На сапунка ми мяза малко, ама крими-сапунка...
Скрит текст:
Филма е Revenge. Има дори тема за него тук. Аз го следя от около година. Харесва ми. Сега гледам ще започва и по НОВА.Америнакси е филма от типа на сериалите давани по SW TV. Като гледам е на АБС
http://en.wikipedia.org/wiki/Revenge_(TV_series)

# 2 129
  • София
А видяхте ли мачото Стоян, каква татуировка има на гърдите-  tres metros sobre el cielo- Стана ми една идея по- симпатичен, защото и аз съм фен на този филм:)Simple Smile
 Не знам дали на Боби му хареса целувката, но Лили гледаше много странно. А Пацето-  ех Пацето, никакви задръжки няма този човек. И, знаейки как ББ обича да се гаври с него, веднага беше готов с отговора за мисията- ще си играят на семейство със Стоенчо. А, за двуличието на ББ нямам думи. Като му пробутваха Пейко преди години, не му казваха, че е отвратително.

Общи условия

Активация на акаунт