Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 762
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 250
защото мисията е седмична...
Не са оковани, защото снощи Боби получи нова "мисия" - да целуне Цеце.

# 2 251
  • София

каквото и да говорят(плюят тризначките, всички се забавляват с тях, а стойка не може и не съм я видяла да води един приятен-интересен разговор с другите.

# 2 252
Ама защо някои от вас си мислят, че тризначките непрекъснато намилат на някого, скандалите според мен са доста редки и кратки като времетраене и е нормално да ги има, друг е въпросът, че вечер ги сервират като главна новина и то орязани, така че не може да се разбере по каква причина са избухнали. Трите момичета се разбират доста добре с всички в къщата, поне такива са личните ми впечатления, когато ги гледам онлайн Simple Smile

Хайде, пуснаха звука, честито!

Мда, май имат проблем само със Стойка и Боби, докато Стойка не се разбира с близначките, Пацо, Миро и Найден.

# 2 253
  • Варна
Според близначките не са казвали "Дека са ми пръстените", било монтаж всъщност са казали "Къде" и ББ е монтирал думата наобратно. Thinking

# 2 254
  • София
Миро казва, че Пацо не е злопаметен, каквото и да го направиш, не се сърди.

Една от тризначките каза, че е ТАКА, но славата лошо му се е отразила.

казват, че това ''дека са ми пръстените'' било монтаж на Биг Брадър. Те не ползвали това ,,дека'' и питат лили, чу ли си някога да сме го ползвали.

# 2 255
Oня пък кретен все за него мисли, че говорят. Едната гарга разправя за някакво ревниво гадже, дето като й звъннел по тел. и я карал да превключи на високоговорител, за да чува къде е и ской. Идва панайот и пита какво пак за него говорят ooooh!
Много позитивни се опитват да изглеждат всички, а миро най-вече. То си му личи на човек кога е истински и кога се прай на дръж ми шапката. Театъра е пълен в тая къща.

# 2 256
Леле, приятелят на Любов бил толкова ревнив, че я карал да държи мобилния си отворен, когато не са заедно,  за да я подслушва Shocked

# 2 257
  • София
лили разказва, когато били в Испания с боби, ходела на негови мачаве, ставало голям бой повреме на мача, веднъж му счупили пръста.

сега за багата говорят, кой е по-як, той или Боби.

нещо и за Лестер говорят, че и той е здрав(силен)

# 2 258
защото мисията е седмична...
Не са оковани, защото снощи Боби получи нова "мисия" - да целуне Цеце.
-благодаря    bouquet А Лестър ,Миро и Лили нямат ли мисия?И какво стана с Дудата   Laughing  дали  е успял да запомни нещо от одата за Пацамун   Joy

# 2 259
Приятелят на Лили бил много ревнив - хванал я да си пише с някакъв ухажор, като тя само му благодарила за комплиментите, и я накарал да си изтрие от ФБ всички, които не познава. Тя си направила нов профил и имала добавени към 500 човека, а 1500 чакали за потвърждаване на приятелството, но нямало да стане това.
Стойка преди малко заплашваше Пацо, че го чака голяма изненада. Той пита като излезе в понеделник ли, а тя му каза - още довечера. Стоян все още се прави на фен и Пацо търси одобрението му.

# 2 260
Боби и Лили са се отдали на спомени за минали мачове и всички се смеят Laughing.

ББ извика някого в изповедалнята. Чу се сигнала за "Да" и всички се развълнуваха: "Почна се..." Разбира се, стрийма беше моментално спрян  Stop

# 2 261
Боби и Лили са се отдали на спомени за минали мачове и всички се смеят. ББ извика Борислав в изповедалнята.

Мирослав викнаха. Звънеца се чу два пъти за ДА. И спряха излъчването - както всеки път.

# 2 262
Айде спряха го  #2gunfire

# 2 263
Ами нормално да го спрат по време на мисията. мирослав е казал "ДА" Laughing Довечера сигурно ще видим какво са се изгаврили и с него.

# 2 264
Боби и Лили са се отдали на спомени за минали мачове и всички се смеят. ББ извика Борислав в изповедалнята.

Мирослав викнаха. Звънеца се чу два пъти за ДА. И спряха излъчването - както всеки път.

Да, вероятно Мирослав, защото Боби се размотаваше в дневната.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт