Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 817
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 400
Съгласна съм че беше гадно и тъпо  Peace
Но да питам, ако има тук вегетарианци или вегани  Rolling Eyes - наистина ли ако опитате месо или нещо от животински произход ще е толкова ужасно  Rolling Eyes

и то 2-3 хапки в случая от кайма, където месото едва ли е основната съставка  newsm78 по-скоро соята  newsm78

/не ме нападайте, просто размисъл/

аз бих хапнала, но по пражки като Миро - е не мерси  Rolling Eyes newsm78

# 2 401
Снощната изява на Панайот да си призная не я и догледах, бях отвратена, особено когато остана по бельо  Sick А този новият  newsm11

# 2 402
Сашка кога я направи тази дълга косица..Не беше ли с по-къса?

# 2 403
Хайде оревахте света за две хапки печена филия с малко кайма в която най-вероятно няма изобщо месо. Хайде и вие преигравате. Жива и здрава си е Стойка.
Виж сега, ти ядеш ли изпражнения? А само мъничко, три хапки? Нищо не е!
(разбира се, биологично нищо няма да ти стане, всичко е в главата)

# 2 404
Аз ако бях на Стойка ще ме прощават съквартирантите, но никога не бих яла. Аз не съм веган, само вегетарианка съм и то от 8 години, но това е ужасно Sick

# 2 405
Добре де, Стойка как така твърди, че не е вкусвала 15 години месо, като в нейния сезон, когато ги пуснаха в къщата за Нова година (мисля), яде пържоли "по изключение"    newsm78

И аз това се чудя?  newsm78

# 2 406
Но да питам, ако има тук вегетарианци или вегани  Rolling Eyes - наистина ли ако опитате месо или нещо от животински произход ще е толкова ужасно  Rolling Eyes

и то 2-3 хапки в случая от кайма, където месото едва ли е основната съставка  newsm78 по-скоро соята  newsm78

Баща ми е  веган...ако опита и една лъжица кисело мляко ще си изповръща червата.
Майка ми е вегетарианка и надали би и помирисала принцесата на Стойка.
До преди 2-3 години аз ядях само животински продукти и бях яла само няколко пъти месо сред приятели по разни екскурзии. Сега ям по-редовно заради моя мъж.Но и до днес не го обичам и го ям от немай къде.
Та за един вегетарианец си е наистина много гнусно...аз съм повръщала след салам и едно време опитах някакъв дюнер.

# 2 407
Тоя Панайот според мен си е татуирал ББ на Панайотчо, толкова е пристрастен..

# 2 408

Да ужасно е, възможно е да ти стане лошо и да повърнеш дори!На мен лично ми се гади от месо и съм вегетарианка от 8 години, не ям месо и яйца, но ям мляко, сирене и кашкавал, както и сладкиши в които има яйца, обаче место НИКОГА

# 2 409
Тоя Панайот според мен си е татуирал ББ на Панайотчо, толкова е пристрастен..
hahaha hahaha hahaha

# 2 410
Офф тая Лиляна много ме дразни...

# 2 411
  • Луната ни пази

Не те нападам, просто размисъл (не съм веган). Според мен е по- скоро въпрос на психика, само мисълта за месота (каймата)  и е противна. А в действителност каймата може и изцяло от соя да е. Важното е, че Стойка не го знае и психиката и го приема като месо.

# 2 412
Закъснях, какво е направил Пацо, че ги наказват пак заради него?  newsm78

# 2 413
Едната тризначка- Сега ще ядем дедовия  Joy

# 2 414
Лиляна ми хареса като каза ББ да си вземе Панайот Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт