Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 620
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 850
Пацо плаче в дрешника, другите се чудят дали е игра, тризначките го питали и той казал, че му е мъчно за навън.
Дими каза, че не е възможно, защото Пацо и година да седи в къщата, няма да му липсва външният свят.

Стоян първо се съмняваше, после каза, че може да е наистина, защото не вярва че някой може да се разплаче с истински сълзи, без да му сложат капки в очите.

Пацо сега говореше с Нед на двора, но дадоха само края. Найден го пита, няма ли да пие поне малко, Пацо каза - НЕ, бил се обиден от нещо.

сега Пацо обяснява, че усеща страшна неприязан към него. Найен бил казал,, ти си напълно луд'' и затова се обидил Пацо.
Пацо не искал да дразни Нед на обяд, когато искал някакво определено място на масата, а провокирал другите да се разпискат, но нед не го бил разбрал.

Ето репортажа на Mari_Mar от вчера.

# 2 851
Аз пък си мисля, че свалката на Цеце с Борислав е мисията й. Щото досега не показаха такава за нея. Съмнението ми идва от там, че тя предложи да му изпере дрехите. Та тя досега не беше прала на ръка, хич не вярвам че ще се навие да му пере дрехите. Не вярвам също, че ще се вмъкне в леглото му сама. За мен това е нейната мисия.

# 2 852
Сърдечно благодаря   bouquet, зареждам се че станах за бъзик у дома  Mr. Green

# 2 853
  • Варна
Аз пък си мисля, че свалката на Цеце с Борислав е мисията й. Щото досега не показаха такава за нея. Съмнението ми идва от там, че тя предложи да му изпере дрехите. Та тя досега не беше прала на ръка, хич не вярвам че ще се навие да му пере дрехите. Не вярвам също, че ще се вмъкне в леглото му сама. За мен това е нейната мисия.

Не може да  е мисия, ББ не крие мисии от зрителите. А и тя днес беше много тъжна сутринта.

# 2 854
Определено македонците имат мисия, на няколко пъти повтори, че не са там случайно. Явно рейтингът е наистина спаднал, че искат да го вдигнат със секс.

Под "мисия" имам предвид, че явно, заедно с хонорара й, това й е зададено като цел за вдигане на рейтинга. Дано да греша.

# 2 855
  • София
Пацо плаче в дрешника, другите се чудят дали е игра, тризначките го питали и той казал, че му е мъчно за навън.
Дими каза, че не е възможно, защото Пацо и година да седи в къщата, няма да му липсва външният свят.

Стоян първо се съмняваше, после каза, че може да е наистина, защото не вярва че някой може да се разплаче с истински сълзи, без да му сложат капки в очите.

Пацо сега говореше с Нед на двора, но дадоха само края. Найден го пита, няма ли да пие поне малко, Пацо каза - НЕ, бил се обиден от нещо.

сега Пацо обяснява, че усеща страшна неприязан към него. Найен бил казал,, ти си напълно луд'' и затова се обидил Пацо.
Пацо не искал да дразни Нед на обяд, когато искал някакво определено място на масата, а провокирал другите да се разпискат, но нед не го бил разбрал.

Ето репортажа на Mari_Mar от вчера.

Да! и не само репортаж, дадох ви линк на предната страница, и обяда и после ''когато Пацо се сърдеше, и разговора с Нед и Вяра''- 1 час е само този запис , плюс другите, има много за гледане

https://picasaweb.google.com/109924162291828829603/BigBrotherAllStars#

# 2 856
Цеце е голяма загадка, може и наистина да е влязла в къщата с тази цел - лИбовна история с някой от мъжете и евентуален секс-кекс Laughing

# 2 857
  • София
Цеце е голяма загадка, може и наистина да е влязла в къщата с тази цел - лИбовна история с някой от мъжете и евентуален секс-кекс Laughing

И това, но и за да си направи реклама, някъде пак из записите имаше един разговор, стана въпрос, ако тук я поканят за снимки от наши списания, дали ще се съгласи и тя каза - ДА

# 2 858
На влизане в къщата на нея и бяха дали снимките на Миро и Борислав. Дали не ни подсказаха нещо с това?

# 2 859

И това, но и за да си направи реклама, някъде пак из записите имаше един разговор, стана въпрос, ако тук я поканят за снимки от наши списания, дали ще се съгласи и тя каза - ДА
Да, това имах предвид и аз, но не се изразих правилно - като сделка с ББ - тя да завърти любов с някого, а после - работа за нея по специалността Simple Smile

# 2 860
  • София
Не зная дали е вярно , но ми разказваха, че московската къща на ББ, била в центъра на града, цялата била в стъклени стени, и във всеки един момент е можело да се види, кой се е.е, кой се напива-ВСИЧКО.
А тук какво ББ със сценаристи, 4 или 5 на брой, е ние сценарии ли гледаме/ на лоши сценаристи/ или реални ситуации Joy
да ама там е станал скандал, всички се изпонапили и потрошили всичко, било станало голямо меле
и са го спрели този формат май завинаги ? или греша?

Ама Цеце нали разказа, как Лестер се бил напил в техния брадър и изпотрошил къщата, затова сега се пазел да не пие.
Брат му на Лестер, станал баща и той по този повод се напил, но явно има лошо пиянство.

# 2 861
  • София
На влизане в къщата на нея и бяха дали снимките на Миро и Борислав. Дали не ни подсказаха нещо с това?

На нея й подсказваха, както на Лестер дадоха ЖОКЕР, че иска да спи с близначки и ето нашите, даже са три и го чакат. Rolling Eyes

# 2 862
Не зная дали е вярно , но ми разказваха, че московската къща на ББ, била в центъра на града, цялата била в стъклени стени, и във всеки един момент е можело да се види, кой се е.е, кой се напива-ВСИЧКО.
А тук какво ББ със сценаристи, 4 или 5 на брой, е ние сценарии ли гледаме/ на лоши сценаристи/ или реални ситуации Joy
да ама там е станал скандал, всички се изпонапили и потрошили всичко, било станало голямо меле
и са го спрели този формат май завинаги ? или греша?

Ама Цеце нали разказа, как Лестер се бил напил в техния брадър и изпотрошил къщата, затова сега се пазел да не пие.
Брат му на Лестер, станал баща и той по този повод се напил, но явно има лошо пиянство.
не, това е друга история ставаше въпрос за руския ББ или по-точно, както там са му казвали "За стеклом"

# 2 863
  • Пловдив
Тия тотално се излагат, като правят от нищо нещо. Панайот се бил разстроил заради Стоян, да ама не, за него по-важното е, че всичко се върти около него - така пак му вменяват колко е важен за шоуто!
Аз правилно ли разбрах, че на Миро са му организирали телефонен разговор с Елена?
Преди седмица тя гостуваше рано сутрин (събота или неделя) в едно предаване и каза, че с Мирослав не поддържат абсолютно никакви отношения, така че ако той твърди че са в добри е излъгал.

# 2 864
В разговор с тризначките, Лестър и Цеце казаха, че са гледали ВБ.Гледали Къци  и Фънки, няма как да не са видели трите бели птици...даже коментираха. Лестър се прави на изненадан после  Whistling
Лестър в клип:http://www.youtube.com/watch?v=nAjhuao-Sl0][url]http://www.youtu … tch?v=nAjhuao-Sl0[/url]

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 22:50 от KokoMira

Общи условия

Активация на акаунт