Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 580
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 925
  • Стара Загора
И освен това Миро говори за Елена със съквартирантите когато те го питаха конкретно и не е казал нищо обидно-поне това съм гледала аз!
Не ми хареса постъпката на Миро след като разкриха мисията на Стоян-не можа да се стърпи да му го върне!
Той Пацо може и да не е плакал защото разбра за фалшивия фен-но е факт ще се разстрои и то за неща за които само той си знае!
В понеделник ще наблегнат на този момент със сигурност.
Видяхме и Найден и Стойка как си поплакаха-вярно е това че колкото и да са различни хората сълзите им имат еднакъв цвят!

# 2 926
  • София
  Мама Нели защитава Пацо!Гради му положителен имидж.

# 2 927
Да не би средството за напомпване на мускулите да се отразява на потентността?
Има изследвания, че за либидото е важно човек да има минимално количество подкожна мазнина. В крайните форми на културизъм на теория може да се достигне под такова ниво и човек да губи желание. Но при Боби едва ли е така, той е повече ръгбист, отколкото културист, не е съвсем изцяло мускули.

# 2 928
  • Варна

От епизода снощи мисля, че Борислав се изложи като се държа студено и грубиянски с Цеце. Дошло хубаво, младо момиче - манекенка при него. Той ще се прави на дръж ми шапката. Това е българският мъж за съжаление.  Sad Голям упадък. Да не би средството за напомпване на мускулите да се отразява на потентността?  newsm78  А и тоя нито е много красив, нито е оригинален нито е богат... Бил ръгбист по професия - аз не знаех, че това е разпространена професия у нас. Или е ръгбист колкото Ел Бънди.  Laughing

На мен пък ми хареса отношението му. Не беше груб, не я изгони, напротив зави я даже.
Просто джентълменски "заспа". Очаквах подобно поведение, той няколко пъти намекна, че вече е бил в това положение и не иска да започва връзки в ББ.

# 2 929
...а преди това изрязали буквите от снимките на номинациите и се опитали да играят на scrabble, но ББ им прибрал буквите.

От такива ситуации ми се гади от продуценти и сценаристи  Sick Sick Sick Както и когато Багата и Къци си направиха табла.

Решат ли да направят нещо положително, иновативно - резачка! ББ иска само да се плюят, бият и е*ат!  ooooh! Как така не са им измислили веднага контра мисия в стил "какво каза Хикс зад гърба на Игрек!  ooooh!

Ало, продуцентите, вкарайте 2 крави, един бик и 3, 4 разгонени кучета! Егати творческото безсилие цари в екипа на олд скул!  ooooh!

п.с. Палмичка, как трябва да се държи Борислав? Да й бръкне под роклята, да я натисне в леглото? Много добре си се държа, човека! Ако това вътре е истинско и двамата могат да почакат 15 дни и да се видят, целуват, прегръщат навън, а не пред 50 камери!  Peace

# 2 930
Здравейте!

Новини около елиминациите утре? Един или двама ще гонят?

# 2 931
От такива ситуации ми се гади от продуценти и сценаристи  Sick Sick Sick Както и когато Багата и Къци си направиха табла.

Решат ли да направят нещо положително, иновативно - резачка!
Специално ме е яд, че не ги показват!  Shocked Примерно, на мен щеше да ми е страшно забавно да проследя игрите на дама внимателно между различните двойки съквартиранти. ББ приемаше такива ситуации като проблем, вместо да ги оползотвори.

# 2 932
  • Gone with the wind
Маме, двама

пп - майката на Пацо ми става симпатична (преди нямах мнение за нея). Критикува го пред цяла Бг, не си завира главата в земята като щраус само и само да защити "детето"

# 2 933
  • Варна
Здравейте!

Новини около елиминациите утре? Един или двама ще гонят?

Маме , сериозно ли питаш?  Laughing Виждаш че си правят каквото искат. В къщата всички са убедени, че Пацо ще си тръгне. Не знам дали е за да го дразнят или вече са уведомени..

# 2 934

...П.п. Между другото на съквартирантите им останало само пилешко месо и бисквитки "Белвита" като храна....

Ох милите те само пилешко! Аз откога не съм яла пилешко не мога да се сетя.  newsm78 Но наистина не трябва да си пряват експерименти със здравословната им храна. Трябва да имат всичко, а който реши да гладува, да си е на негова глава.
От епизода снощи мисля, че Борислав се изложи като се държа студено и грубиянски с Цеце. Дошло хубаво, младо момиче - манекенка при него. Той ще се прави на дръж ми шапката. Това е българският мъж за съжаление.  Sad Голям упадък. Да не би средството за напомпване на мускулите да се отразява на потентността?  newsm78  А и тоя нито е много красив, нито е оригинален нито е богат... Бил ръгбист по професия - аз не знаех, че това е разпространена професия у нас. Или е ръгбист колкото Ел Бънди.  Laughing

И какво от това, че "Дошло хубаво, младо момиче - манекенка при него", той веднага трябва да се заинтересова ли?!? Какъв упадък? Че й отказа ли? Значи всеки мъж трябва да пуска на манекенки, ясно.

# 2 935

От епизода снощи мисля, че Борислав се изложи като се държа студено и грубиянски с Цеце. Дошло хубаво, младо момиче - манекенка при него. Той ще се прави на дръж ми шапката. Това е българският мъж за съжаление.  Sad Голям упадък. Да не би средството за напомпване на мускулите да се отразява на потентността?  newsm78  А и тоя нито е много красив, нито е оригинален нито е богат... Бил ръгбист по професия - аз не знаех, че това е разпространена професия у нас. Или е ръгбист колкото Ел Бънди.  Laughing

На мен пък ми хареса отношението му. Не беше груб, не я изгони, напротив зави я даже.
Просто джентълменски "заспа". Очаквах подобно поведение, той няколко пъти намекна, че вече е бил в това положение и не иска да започва връзки в ББ.
E то и аз се кефех, когато Багата отряза Златка. Но това е друго. Дори Миро като отиде да види какво става с Цеце и Борислав му каза нещо като "убий я тази гадина с възглавницата"  Sick Не виждам и грам романтика, мъжественост или човечност в това, дори и да е казано на шегичка.  Crazy

# 2 936
  • софия
 Много добре си се държа, човека! Ако това вътре е истинско и двамата могат да почакат 15 дни и да се видят, целуват, прегръщат навън, а не пред 50 камери!
  Ice Queen .Точно като теб мисля!  

# 2 937
  Мама Нели защитава Пацо!Гради му положителен имидж.
Аз не мисля ,че го защитава.
Напротив много упреци чух от нея
Явно не им била лесно с него през всичките тези години от ББ 3 до сега
Самата тя призна че вече 6 години се борят със "звездната" болест на Пацо  но успех няма

# 2 938
 hahaha Миро отиде да смазва велоергометъра със зехтин, че много скърца.

# 2 939
Да не би средството за напомпване на мускулите да се отразява на потентността?
Има изследвания, че за либидото е важно човек да има минимално количество подкожна мазнина. В крайните форми на културизъм на теория може да се достигне под такова ниво и човек да губи желание. Но при Боби едва ли е така, той е повече ръгбист, отколкото културист, не е съвсем изцяло мускули.
Не е като културист, но е толкова напомпан... и има навика да си кръстосва ръцете отпред - на гърдите, та всеки път като го видя, имам чувството, че някой е сервирал огромен козунак-осморка на корема му..

Общи условия

Активация на акаунт