Корабът / El barco - 2

• 35 459
  • 570
  •   1
Отговори
# 480
Първи сезон на "Легендата за Испания" го даваха по бтв. Първите епизоди наистина са много тежки, но после не е чак толкова кърваво и мрачно. Ще ти хареса Деси.                                                  fen4eto123, знаеш ли колко сезона има този сериал?

Предлагам някой да спретне и една темичка за испанските сериали (знам, че има за испанските филми).

Що се отнася до "Корабът", аз ще си наложа да гледам финала чак когато го преведат на български език.
Скрит текст:
Дано и мен не ме разочарова като тези от вас, които вече сте го гледали.  Praynig
Тъжно ми е, че свършва, нищо, че малко се разводни. Crossing Arms Tired

# 481
hrista, "Hispania" има 3 сезона - общо 20 серии.
1 сезон - 9 епизода
2 сезон - 8 епизода
3 сезон - 3 епизода

Освен това, Каролина от "Интернатът" участва вътре (естествено в изстрадала роля  Grinning).

Предлагам някой да спретне и една темичка за испанските сериали (знам, че има за испанските филми).

Подкрепям с две ръце.  Peace

# 482
  • София
И аз подкрепям идеята  Peace Като предлагам и анкета да се сложи в началото (с два варианта за отговор) Wink

В темата "Испански филми" обсъждат и сериали, но е много сложно да се следи  Peace

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 15:29 от -=Деси=-

# 483
"Финалът":

Скрит текст:
Много претупана работа бе. Shocked Shocked Shocked

Но хайде по-късно или утре ще напиша някакъв коментар, че още нямам сносни думи за така наречения "финал".Единстеното сигурно е , че трябва поне  още 1 дори и двучасов специален епизод за да се довършат всички въпросителни.  #2gunfire

# 484
ok, ako nqkoi, koito e gledal 16 ep i e razbral kakvo stana moje li da mi otgovori na slednite vuprosi (v skrit tekst):za kogo se ojeni ainoa..za ulises ili prosto tova e plod na moeto vuobrajenie?ako da, kak stana rabotata predvid neshtata koito se sluchiha?i oshte po-vajnoto...shte ima li sledvasht sezon, do kolkoto bqh sledila Antena govoreha za 4 i dori 5 veroqten sezon...opr ne moje da svurshi taka...nali?
+suglasna sum s komentarite po otnoshenie na "pretupanite" epizodi i, ako moga da dobavq qsnoti...prez povecheto vreme prevurtah scenite na poslednite 4 epizoda

# 485
Ето, я и темата за испанските сериали: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=705326.new#new
Не се справих много добре, за това приемам всякакви идеи за корекция. Peace  Hug

# 486
Ето, я и темата за испанските сериали: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=705326.new#new
Не се справих много добре, за това приемам всякакви идеи за корекция. Peace  Hug

Перфектна е.  Peace

# 487
Благодаря!  Simple Smile   bouquet

# 488
Какво ще рече това?

Dato importante: El final ha dado mucho que hablar y se ha especulado sobre una boda simbólica con Ulises, entendiendo que el joven murió al recibir los disparos de Gamboa, ninguno, por cierto, en algún órgano esencial como lo son el corazón o la propia cabeza. Por ello, en la página web de Antena 3 se ha recalcado literalmente el desenlace con las siguientes palabras: “AINHOA SE CASA CON ULISES. Ulises y Ainhoa nos dicen que el amor puede con todo y los tiros de Gamboa no han podido con el polizón de El Barco. La pareja consigue casarse a pesar de todos los contratiempos y todos los tripulantes del Estrella Polar consiguen su final feliz.” Esto es importante pues la propia cadena ha recalcado cual es el final.

(http://www.zonaelbarco.com/analisis-del-3x16-de-el-barco-el-dese … lace-de-la-serie/)

Muy atentos porque en los próximos días publicaremos más artículos intentando dar explicación a los misterios que se han ido planteando a lo largo de la serie, no pierdas de vista Zona El Barco…
доколкото разбрах ще се разяснят загадките в следващите дни на сайта... можеше просто да направят още 1 епизод !!! Sad

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 15:08 от chica_loca

# 489
Не знам испански, но като преведох с гугъл праводача разбрах, че
Скрит текст:
според официалния сайт на Антена Айноа и Улисес се женят. Улисес го превеждат като Одисей. Wink И, че е възможно да има още един епизод или да доизяснат неразяснените въпроси, пак в този сайт

# 490
  • София
Не знам испански, но като преведох с гугъл праводача разбрах, че
Скрит текст:
според официалния сайт на Антена Айноа и Улисес се женят. Улисес го превеждат като Одисей. Wink И, че е възможно да има още един епизод или да доизяснат неразяснените въпроси, пак в този сайт

Ще е много нечестно, ако не го преведат този епизод  Crossing Arms

За името: Точно на този митичен герой е кръстен Улисес (спомнете си разговора му с майка му като малък), явно на испански се чете по този начин  Peace

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 17:36 от -=Деси=-

# 491
  • Berlin
Мисля, че може вече без скрити текстове. Или не ? Simple Smile Щото аз и 15ти еп. не съм гледала, но си ви чета. Grinning На мен поне не ми пречи. Ако се появи нещо на този сайт, да споделите, че едва ли ще се сетя да го проверявам. Simple Smile

# 492
  • София
Мисля, че може вече без скрити текстове. Или не ? Simple Smile Щото аз и 15ти еп. не съм гледала, но си ви чета. Grinning На мен поне не ми пречи. Ако се появи нещо на този сайт, да споделите, че едва ли ще се сетя да го проверявам. Simple Smile

Коректно е да се слага "скрит текст", защото може да влезе някой, който тепърва ще гледа сериала  Peace

# 493
Здравейте! Вече гледах 16-ти епизод от 3-ти сезон, но много неща за мен останаха недоизяснени. Всичко беше много добре измислено и изведнъж, /от както стъпиха на сушата/ всичко се обърка... Все едно е недоизмислен... Моля ви, нека някой ми обясни /скрит текст/ как така Улисес беше убит, а после се ожени за Айноя и какво стана на края? Нещата се върнаха назад или стана още нещо подобно? Моля споделете мнението си!

# 494
Коректно е да се слага "скрит текст", защото може да влезе някой, който тепърва ще гледа сериала  Peace

Абсолютно съм съгласна, предвид последното мнение на teti97.
Не съм гледала 16ти епизод, защото искам да го гледам със субтитри.
Ако имаше скрит текст, щеше да е по-добре.
Не че няма да ми е интересно, обаче някак си не ми се искаше да разбирам тези две така важни неща, че
Скрит текст:
Улисес умира и Айноа се жени.

Общи условия

Активация на акаунт