Корабът / El barco - 2

• 35 429
  • 570
  •   1
Отговори
# 525
И аз изгледах финалния епизод. Честно да си призная, очаквах повече от сериала като цяло. Започна много интересно и обещаващо, и с всеки следващ епизод имах усещането за доста недомислени моменти и за все повече и повече прекалено мудни и разтеглени сцени (с не особено съществено значение, при това - за сметка на претупани или "прескочени" важни такива).

НО - ако все пак някога направят следващ сезон, със сигурност ще го гледам! Mr. Green

П.П.Дъщеричката на Гамбоа има уникална външност, просто невероятно изглежда това дете!

П.П.2 Жалко, че не долюбвам особено Кока-кола, ама явно ще трябва да преосмисля позицията си, че ако светът свърши, пак ще се леят реки от нея. Laughing

# 526
И мен ме трогнаха някои моменти от финалния епизод  Simple Smile Хареса ми.
Доста народ избиха обаче,а не се разбра с какво толкова тези,които останаха са специални, освен че бяха главните герои де  Grinning не показаха как живеят на острова,уж в дивото,а пък коли и хубави дрехи ..

# 527
Здравейте!
Може ли някой да пусне друг линк на субтитрите за 16 епизод,  тъй като тези посочени по-горе не ми се отварят.
Благодаря ви, нямам търпение и аз да изгледам така наречения "финал". Simple Smile
Някак си си мисля, че ще си оставят вратичка за поне още един сезон. Някъде си спомням , че гледах екипажа на руския кораб, който гръмна, съм ги виждала на сушата. А в нито един излъчен епизод до тук не дадоха такава сцена. Или са отрязали много заснети сцени ( в което не виждам смисъл) или ще има друг сезон.

# 528
  • София
Здравейте!
Може ли някой да пусне друг линк на субтитрите за 16 епизод,  тъй като тези посочени по-горе не ми се отварят.
Благодаря ви, нямам търпение и аз да изгледам така наречения "финал". Simple Smile
Някак си си мисля, че ще си оставят вратичка за поне още един сезон. Някъде си спомням , че гледах екипажа на руския кораб, който гръмна, съм ги виждала на сушата. А в нито един излъчен епизод до тук не дадоха такава сцена. Или са отрязали много заснети сцени ( в което не виждам смисъл) или ще има друг сезон.

Влез тук и дръпни субтитрите от поста на pechkov или uzuuzu6 - зависи кои няма да ти изостават  Peace

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=347578&comments=1&page=9

# 529
Скрит текст:
Направи ли ви впечатление, че Гамбоа уви с анкерпласт /или нещо подобно/ пълнителя на пистолета като рабра, че трябва да убие Улисес?

# 530
Скрит текст:
Направи ли ви впечатление, че Гамбоа уви с анкерпласт /или нещо подобно/ пълнителя на пистолета като рабра, че трябва да убие Улисес?

Не това не съм го видяла, може ли да кажеш на коя минута е?

# 531
Скрит текст:
Около 40 минута точно преди да влезе при него Естела, дават Гамбоа как прибира пълнителя в пистолет, а той е облепен с нещо бяло. Може би не се изразих точно като съм написала, че го дават, че той го облепва.

# 532
  • София
Това, което мисля аз за недоизяснените моменти в сериала:
Скрит текст:
debora R, повърхността на земното кълбо е 510 млн. кв. км, корабът (и то на платна) е плувал 4 месеца горе-долу в една посока (особено след като откриха патицата), така че няма как да е минал през целия океан. Съвсем спокойно е можел да мине на 5 км от друга суша и да не я забележи  Peace За Александър: оказа се човек на честта (знаех си, че не може да има изцяло отрицателен герой  Wink), получи каквото искаше - спасение за неговите хора, удържа си на думата, а после сигурно е отишъл в някое готино местенце - не остров, а място с всички удобства Peace За астронавтите: за мен това са били хора на Александър, защото те съобщиха само за един остров, а ние разбрахме, че има и още. За златните монети: и мен ме учуди, че бяха привлечени от колата, но все пак е метал, а явно магнитното поле е било доста силно. За колата: островът явно е бил населен преди това, нали показаха и някакви стени, мост и т.н. Отделно остава въпросът какво е станало с хората от острова  Simple Smile
Petq Mihailova, какво показаха за екипажа на руския кораб? Не си спомням такъв момент, щях да се загледам  newsm78

debora R, и аз не го бях забелязала, видях го, но нямам обяснение  Peace

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 09:43 от -=Деси=-

# 533
  • София

Скрит текст:
Не ми хареса края. Макс някак си се телепортира  на кораба, за да вземе медицински комплект, Естела три сезона я подмятат а към един, а към друг мъж,  Улисес оцеля след четири куршума в гърдите, Капитана тръгва на четири месеца плаване, ама за всеки случай си взима с него монетките от сватбата си, че току- виж му се наложи да ожени щерка си на борда.  Една от най- големите мистерии за мен е докторката. По какво аджеба последно е доктор- по ядрена  физика, коремен хирург, акушер- гинеколог?  Участва в секретни операции за спасяване на света, вади куршуми, шие рани, бърка по дупки.   Няма тайни за нея.  Само зъб не лекува на някой. А, може и аз да съм забравила. Толкова недомислици имаше последния сезон, че ми дойдоха в повече.  То не бяха айсберги, където пък извадиха всички дебелите палта( от къде се взеха палтата???) и ушанките? Бурбуха как се измъкна от подводницата???? Мога да продължа още, ама стига толкова.
 И, понеже свърши, та искам да си кажа, колко противно ми беше детето, което играе Валерия.  Много.

# 534
  • София
Скрит текст:
Не ми хареса края. Макс някак си се телепортира  на кораба, за да вземе медицински комплект, Естела три сезона я подмятат а към един, а към друг мъж,  Улисес оцеля след четири куршума в гърдите, Капитана тръгва на четири месеца плаване, ама за всеки случай си взима с него монетките от сватбата си, че току- виж му се наложи да ожени щерка си на борда.  Една от най- големите мистерии за мен е докторката. По какво аджеба последно е доктор- по ядрена  физика, коремен хирург, акушер- гинеколог?  Участва в секретни операции за спасяване на света, вади куршуми, шие рани, бърка по дупки.   Няма тайни за нея.  Само зъб не лекува на някой. А, може и аз да съм забравила. Толкова недомислици имаше последния сезон, че ми дойдоха в повече.  То не бяха айсберги, където пък извадиха всички дебелите палта( от къде се взеха палтата???) и ушанките? Бурбуха как се измъкна от подводницата???? Мога да продължа още, ама стига толкова.
 И, понеже свърши, та искам да си кажа, колко противно ми беше детето, което играе Валерия.  Много.

За Барбуха и докторката мога да ти отговоря
Скрит текст:
Александър го пусна след като Барбуха му даде информацията от папката  Peace Хулия какъвто и лекар да е, е учила обща медицина, а и постоянно размахваше медицински справочник. Операцията я направи по книга, а акушер определно не е, защото идея си нямаше как да направи серклаж, направи го Елинор  Simple Smile

# 535
  • София
"Бурбуха успя да се върне жив от подводницата". - цитирам дословно субтитрите. Никъде не се казва, че Александър го е пуснал, защото е спазил уговорка.
А, Хулия е ядрен физик. Няма как да е учила каквато и да е обща медицина. Но  последно доколкото помня вади на Валерия куршума.
С тези си думи не искам да се заяждам с теб, а само да покажа, че нещата са доста попретупани.  Може би и за това загубиха зрителски интерес.  Аз, която съм голям фен на Марио, последния сезон го гледах по навик, колкото да приключа историята.  Simple Smile Simple Smile

# 536
  • Стара Загора
Скрит текст:
И мен ме е яд мн.за Естела,че я мятаха насам натам и накрая ,когато я видяхме истински влюбена и щастлива,щото си беше щастлива с Гамбоа,те ги разделиха и айде с  Рамиро,който пък до последно се опъва и се оказа,че е влюбен на финала в нея Grinning.
За Хулия-не си спомням да казаха,че е ядрен физик,но може и това да и е специалност.Нали е назначена като лекар на борда.А като хуманен лекар горе-долу си има понятие от болестите.За 4 месеца плаване доста  ги полекува наистина  Grinning.
За Гамбоа-вярно,че обвиваше с нещо пистолета и смени пълнителя,но не беше ли тоя същия пистолет с който стреля по онзи французин,който пък щеше да стреля по Улисес?Но пък може и тоя да не е убит,а само зашеметен Rolling Eyes.Т.е.пълнителят да е бил с халосни патрони,ама пък Улисес имаше кръв  Rolling Eyes..неясно е много,но важното е ,че оживя.
Бурбуха е възстановил  данните от червената папка и антидота е спасил хората с маските,сигурно и част от паметта си е върнал или са почнали на ново с Маримар.
За други хора от острова-на мен ми се видя дълъг и обширен острова,може би са  в другата му част.
А Александър със сигурност е на някое готино луксозно местенце Grinning.

# 537
  • София
"Бурбуха успя да се върне жив от подводницата". - цитирам дословно субтитрите. Никъде не се казва, че Александър го е пуснал, защото е спазил уговорка.
А, Хулия е ядрен физик. Няма как да е учила каквато и да е обща медицина. Но  последно доколкото помня вади на Валерия куршума.
С тези си думи не искам да се заяждам с теб, а само да покажа, че нещата са доста попретупани.  Може би и за това загубиха зрителски интерес.  Аз, която съм голям фен на Марио, последния сезон го гледах по навик, колкото да приключа историята.  Simple Smile Simple Smile

Ааа, изобщо не го приемам като заяждане, самата аз роптах срещу ледниците   Peace

За Бурбуха - няма как сам да се е измъкнал от подводницата, явно са го оставили на кораба/брега. Александър пусна дядото да занесе инструментите и върна детето на Гамбоа - значи все пак държи на думата си  Peace

За Хулия и аз не помня да е ядрен физик, моите спомени са, че е учен  Peace

# 538
Скрит текст:
И, понеже свърши, та искам да си кажа, колко противно ми беше детето, което играе Валерия.  Много.

Скрит текст:
На мен пък точно тя ми е ужасно сладка.

Може би, защото имам момиченце на същата възраст и асоциирам поведението и всичко с нея.
Което разбира се, изобщо не значи, че те упреквам, всеки има право на мнение!  Hug

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 17:39 от alina_si

# 539
  • София
Алина, при цитирането си изтрила не каквото трябва и се получи, че аз съм писала това за Валерия  Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт