Корабът / El barco - 2

• 35 449
  • 570
  •   1
Отговори
# 555
Някой знае ли как му е реалното име на Макс?  Laughing Голям симпатяга си е  Whistling

# 556
  • На високо
Актьорът, който играе Макс е Jan Cornet. http://www.imdb.com/name/nm1693432/
Не знам как се произнася на български обаче. Ян? ...Thinking

# 557
  • In The Middle Of Nowhere
И аз не съм сигурна как точно се произнася, но съм го запомила с невероятната му роля в "Кожата, в която живея(2011)".

# 558
@angeles Интересен ли е този филм "Кожата, в която живея(2011)"
Благодаря за името му Simple Smile

# 559
"Кожата, в която живея(2011)"много хубав и различен филм,струва си да се гледа.

# 560
О, Корабът е любимият ми испански сериал, но след Интернатът. Simple Smile Иначе Макс е голям хубавец, много го харесвам, но все пак Улисес си е Улисес. Simple Smile

# 561
А, бе не знам рейтинга ли им падна, кризата в Испания ли им се отрази,ама според мен сбутаха 4-5 епизода в един и много въпроси останаха без отговор. 16 епизод, според мен не беше финалът. Финалът беше  самия епилог, който сякаш нямаше никаква връзка със самия епизод. Останах и с впечатлението за г-о-л-я-м-о пестене на пари... разказваха за бъдещето с кадри от минали епизоди.  Tired

Буря, въпреки че моето детенце много прилича на Валерия по външен вид (същата русокоса синеочка ми е), и аз едва изтърпявах сцените с нея.Това момиченце  изглеждаше  "префърцунено", а и на моменти доста преиграваше. Не знам...може да е от режисурата? Иначе,за Хулия
Скрит текст:
мисля, че няма какво да се чудиш...  Simple Smile  Може да е учен в две, че и в три различни научни области (особено, ако участва във фантастичен филм  Wink Laughing).   Peace Пък, и нали никой в проекта не е случаен човек.  Simple Smile

И аз супер се дразня, че накрая сбутаха най - важната развръзка в няколко серии - направо се изгавриха с хубавия сюжет.  Така и не разбрах - какво представляваха тези кодове в легендарната червена папка ?!?!?!? Някой наясно да ми обясни?
Другото тъпо ми е как Гамбоа гръмна Улисес в морето - и в следващата сцена се ожениха с Айноа. Ами егати и Джийзъса е този Улисес !! Да не беше гърмял, по предвидимо, ама и по - нормално щеше да се навърже разказ. Ама то такава фантастика, нормално е и героите да са придобили свръх естестени сили!!!
И накрая това с магнита, беше..... просто.... един вид какво- пак има световен катаклизъм? пак всичко ще стане вода,???!?!? какво не разбрах ???!!!  newsm78

# 562
  • София
Няма и да разбереш.Simple SmileSimple SmileSimple Smile Те така го омотаха този сериал, че най- вероятно и актьорите на края не са знаели за какво аджеба вече става въпрос.  Като изходиш и от това, че явно няколко от героите  в сериала бяха или безсмъртни, или с по няколко живота, докато други умираха дет се вика от полъха на вятъра,  фантасмагориите на края бяха прекалено много. Ама заради Марио се прежалвах и гледах.Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 563
ахахахах нали  Grinning Не знам все си мисля, че не е късно и няма да е мн жалко ако преработят края на последния сезон или дори направят продължение с по - интересна функция на героите и по - смислен край. Има такива филми с два паралелни финала, Ефектът на пеперудата 1 е такъв ! Ще спечелят само от това и тогава наистина ще си върна думите назад форевър !  Flutter

# 564
  • София
Е, как ще да не е късно? То почти от година май мина от финала.  Ай да не го мъчат повече тоз сериал, достатъчно го оплескаха. Иначе тръгна много обещаващо. Всъщност съм съгласна, ама ако Улисес и Макс са единствените герои и ни дават как се пекът, как плуват, как се къпят и работят голи до кръста. Пък покрай тях, ако щат и марсианци да валят, хич няма да ме интересува.Simple SmileSimple Smile Сюжетът е важен:)Simple Smile

# 565
Изгледах 1 сезон и сега съм на втори. При мен обаче има малък проблем - актрисата която играе Айно ми е адски антипатична (доколкото прочетох, само на мен) и връзката й с Улисес (един от любимите ми испански актьори) ми се отразява зле Grinning. Много повече ми харесва Хулия Grinning
Освен този малък проблем сериала е много хубав. Опитвах се да не чета спойлери но разбрах че финалът е
претупан и не е направен добре. Надявам се да не е много вярно Wink

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 13:40 от IlenaB

# 566
Изгледах 1 сезон и сега съм на втори. При мен обаче има малък проблем - актрисата която играе Айно ми е адски антипатична (доколкото прочетох, само на мен) и връзката й с Улисес (един от любимите ми испански актьори) ми се отразява зле Grinning. Много повече ми харесва Хулия Grinning
Освен този малък проблем сериала е много хубав. Опитвах се да не чета спойлери но разбрах че финалът е
претупан и не е направен добре. Надявам се да не е много вярно Wink

Изгледай сериала и тогава прави изводи за финала. Наслади му се...  Peace
За Айноа ли говориш?

# 567
Здравейте.От скоро се запалих по филма и вече съм на 3ти сезон и доколкото разбирам този е последния за мое огромно съжаление Sad Cry На мен Айноа също не ми е приятна и се присъединявам към мнението по-горе,че Хулия е много по хубава,а и с капитана са чудесна двойка.Невероятно сериялче,радвам се,че го гледах и какво да кажа...надявах се да има повече сезони,защото много ми харесва сюжета и актъорите....но явно така са преценили.

# 568
Здравейте.От скоро се запалих по филма и вече съм на 3ти сезон и доколкото разбирам този е последния за мое огромно съжаление Sad Cry На мен Айноа също не ми е приятна и се присъединявам към мнението по-горе,че Хулия е много по хубава,а и с капитана са чудесна двойка.Невероятно сериялче,радвам се,че го гледах и какво да кажа...надявах се да има повече сезони,защото много ми харесва сюжета и актъорите....но явно така са преценили.

О, Бланка Суарез е гоялма красавица. Simple Smile

# 569

О, Бланка Суарез е гоялма красавица. Simple Smile

Всеки има право на мнение нали  Peace Нищо лично към Бланка,добра актриса е,но просто Хулия ме кефи повече  Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт