Вълци, вампири, ловци: да се сгушим удобно в любимото чудовище - тема 7

• 22 477
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • КиТ
мен ако питате- всичко е хубаво, що е свързано с мъници, ама...като реша да обсъждам филми и книги ме гледат многозначително и неразбиращо Tired много важно е кой по колко пъти ака на ден hahaha

Ау Теди нали за това сме тук  Hug Hug Hug Да си говорим за по-важните неща  Crazy Hug Hug Hug Hug

# 661
Та кво викаш за бебетата, Теди? Колко пъти акахте днес?  Mr. Green

Ване, що ще делиш мъжете? Все са мъже, за кво да се хабиш? Или за по-лесна анкета?

# 662
Та кво викаш за бебетата, Теди? Колко пъти акахте днес?  Mr. Green

Ване, що ще делиш мъжете? Все са мъже, за кво да се хабиш? Или за по-лесна анкета?

2 пъти Пуци акахме, доволно беше, обаче вчера давах оризова каша и съответно вечерта детенце беше нервно докато заспи, та днес купих ябълков сок за следващ път, щото де да знам аз че ориза запича hahaha толкова пъти го повторих днес, че виж как в едно изречение събрах отговорите на толкова много въпроси...

# 663
 Joy Браво, рапортуваш за шестица!

# 664
  • София
Я да видим дали ще го познаете ( Силве, ти си трай)

# 665
Я да видим дали ще го познаете ( Силве, ти си трай)

Веднага се намесвам  Laughing чичко Капитан от испанското сериалче-Корабът,а имено-Хуанхо Артеро  Heart Eyes

Ако сте гледали "Синьо лято" та той там е изиграл Пираня  Laughing или Тито беше,не помня със сигурност,ама един от дребчовците е бил той  Heart Eyes

# 666
  • София
Не е вярно това, остави на чавдарчетата да се сетят hahaha Не е Тито, нито Пираня, бе ново поколение Mr. Green

# 667
  • КиТ
Не го знам тоя  Thinking Crazy Joy Joy Joy Joy

# 668
  • София
Правете му сметката щото нова тема ще пусна чак утре вечер!  bowuu

# 669
  • КиТ
Ни сме тихи бе  Flutter Flutter Flutter

# 670
е**** к'ва си гадна Crossing Arms

# 671
Здравейте Simple Smile. Съгласна съм да си направим тези две класации.

Също така подкрепям мнението на съфорумничката,  да обсъдим тук кандидатите. Съжаляма, че не я цитирам, но нещо изгубих мнението й, докато ви изчета.

Правете му сметката щото нова тема ще пусна чак утре вечер!  bowuu

Недей така! Смили се над нас и я пусни по-рано  Mr. Green

# 672
  • София
водиха ме на вечеря, опианчих се... не мога да мисля!

За кандидатите стратегията ми е да подбера най - познаваемите герои на 2012, които сме гледали във филми и съответно сериали. Разбира се, ще се съсредоточа в по около 10-ина човека. Ще пусна възможност за два гласа, съотвутно ще има и опцията друг, за да може ако някой желае да включи личният си любимец.

Предлагам да разнесем анкетата из всички кино-теми кой където пише, за да е реална.

За да има пък джендър равнопоставеност може някой да се наеме с дамите, но не е задължително да са по едно и също време.

Това ми идва засега.
От филмите - Леонардо ДиКаприо, Джоузеф Г. Левит, Робърт и момчето - лама от Здрач, Бейл, Даниел Кейг, Том Харди, Джуджаците от Хобит, Чанинг Татуум и Маконъхи заради Маджик Майк... за тези се сещам като най-, най- от 2012.

Сериалите (тук се чудя дали да не добавя опция всички): Сюжета, Звяра, Мат Бумър, Дийн и Сам, Дамян и Стефан, Майкъл от Никита, Скот Спийдмън от сериала с подводницата, Чарли Хънам от Синовете (мн силен сезон), чичо от Революция, Матю Кроули от Абатството... допълвайте!

# 673
Нели, случайно тоз "младеж" да има общо с д-р Куин Лечителката?

Ще включиш ли и ИК и Игра на тронове?

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 23:54 от myri76

# 674
  • КиТ
Сериалите (тук се чудя дали да не добавя опция всички): Сюжета, Звяра, Мат Бумър, Дийн и Сам, Дамян и Стефан, Майкъл от Никита, Скот Спийдмън от сериала с подводницата, Чарли Хънам от Синовете (мн силен сезон), чичо от Революция, Матю Кроули от Абатството... допълвайте!

+ Нейтан от Хейван  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,Ник от Грим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,Стив Макгарет от Хавай 5-0 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,Питър Бишъп от Фриндж  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,Мик Рос от Костюмари Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт