КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 24

• 39 807
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
В интерес на истината в този момент аз също не попитах какво точно е пило детето. Когато поисках да разбера каква е конституцията на детето, ми отговори, така че аз не оставам с впечатлението, че е искала да скрие какво дава . Но ето, в тази ситуация аз не мога да имам обективна преценка.
А в крайна сметка, както нееднократно подчертаваме, отговорността е изцяло на родителя.

И сега един принципен отделен въпрос. Ако възрастен човек е бил с много и различна тежка патология в миналото,която е подтисната по един или друг начин или се счита за излекувана, започвайки хл, задължително ли е връщане на симптомите на предишни заболявания и възможно ли е активирането им?
При лечение на възрастен човек с тежка патология си има специфичен подход. Отчита се дали процесите са обратими. Отчита се какви лекарства пие, дали могат да се спрат, намалят и как. Въобще, това си цяла дисциплина в хомеопатията.

# 121
http://www.blitz.bg/article/2371

А този хомеопат ли коментирахте в предишната тема, или не съм разбрала правилно?

# 122
Да.  Grinning(статията е отпреди 7 години)

# 123
  • Пловдив
Шайн,аз още не мога да си обясня какво се е случило...При нас винаги казва какво дава,назовава ХЛ,тъси го по списъка си и така...Никога не се е случвало подобно нещо!Аз и затова си помислих и те питах дали не е едно и също ХЛ,дадено там и после...В остро с-ние при нас така се е случвало,за да подейства по-бързо.

А реши ли да ходиш и да говориш с нея за това,което те тревожи?

# 124
Да .Това е Иван Кацаров и в предишните теми пишеше под името NIal.
На мен лично много ми липсват неговите коментари и отговорите на въпросите задавани тук . Форума изключително много промени облика си след като спря да пише.

# 125
Добре де, те в хода на интервюто ли решават точно какви капки да дадат? Не им ли трябва време за разглеждане на случая?

При мен на проследяването се случи така. На първото интервю беше предписано ХЛ, а на проследяването - не, с уговорката, че ще помисли и когато реши какво ми е необходимо ще ми каже. 

# 126
Да си споделя и нашата болка сега... Ходихме на втори УНГ, потвърди диагнозата на сина ми - серозен отит и даже ни каза, че е за пукане на тъпанчета и вадене на сливица  Sad. Ей така от нищото Sad. Даде ни 8 дни шанс да се позакрепи, изписа куп лекарства и от специалните балони за духане през носа и ни изпрати.. Направо съм в шах с пешката, честно. Естествено, почваме ХЛ и дано успеем....  Tired

# 127
tandonova, ще отида Peace. Надявам се, че с времето ще се нагодим. Проблемът ми е , че не съм от разговорливите, а след преглед, знаеш, че се чудиш за кое по-напред да попиташ и да мислиш.

# 128
  • Пловдив
Успех ви желая! Peace Hug и на двете ви!

# 129
  • Пловдив
Да си споделя и нашата болка сега... Ходихме на втори УНГ, потвърди диагнозата на сина ми - серозен отит и даже ни каза, че е за пукане на тъпанчета и вадене на сливица  Sad. Ей така от нищото Sad. Даде ни 8 дни шанс да се позакрепи, изписа куп лекарства и от специалните балони за духане през носа и ни изпрати.. Направо съм в шах с пешката, честно. Естествено, почваме ХЛ и дано успеем....  Tired

Здравейте.Първо желая Ви успешно лечение и второ да Ви споделя и моя опит.Дъщеря ми беше на почти 3 години, когато й поставиха такава диагноза и ни пратиха в Хирургиите за пукане на тъпанчетата, защото иначе "много лошо "щяло да стане. Аз, естествено бях много изплашена от "много лошо" и се доверих на мнението на лекарката, която ни прати при съпруга си, професор, който да направи манипулацията...Отделно, че професорът реши да повери манипулацията на някаква студентка (добре, че го спрях)..лежахме 1 седмица, 2 пъти пукаха тъпанчетата и като цяло си беше кошмарно изживяване.
Впоследствие, след разговори с други УНГ-специалисти, разбрах, че пукането съвсем не е било чак толкова наложително, и че точно то може да доведе до хронифициране на ушните инфекции...
 Съвсем наскоро пак ми се случи- можете да се върнете назад в темите, където съм писала. този път обаче не позволих да ни използват за усвояване на клинични пътеки. Доверихме се на хомеопата; тъпанчето се перфорира спонтанно, гнойта изтече и за голямо учудване на УНГ-лекарката, при която ходехме за проследяване, ухото се възстановява сравнително бързо.(за пред нея си изпихме антибиотика Wink)Естествено, хроничният проблем остава и си е нужно проследяване и лекуване, но изписах всичко това с цел да Ви окуража да се доверите на хомеопата си, защото пукането на тъпанчета в болница не е най-добрия вариант...За ваденето на сливиа не мога да се изкажа.Аз все още съм против и все още се надявам да успеем да й повлияем да се свие пустата трета сливица, защото е кошмарно за детето да не може да си поема въздух. Но.. все пак и ние сме в самото начало на лечението.Успех от мен Hug и се извинявам на останалите за пространния пост.

# 130
  • И аз не знам къде...
Ако по време на интервюто детето приема антихистамин много ли ще объркам хомеопата? Все пак лекарството не влияе на психическото състояние на детето, а само на физическото  newsm78!
В събота сме на интервю, а детето от вчера кашли и то много. За сега удържам положението, но не знам до събота дали ще успея!

Кашлицата става все по-честа и лоша  Sad!
Обгазяват ни града и детето реагира с ларингитна кашлица!
Явно ще дам противиалергично!

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 20:48 от Дариии

# 131
  • Страната на приказките
А в център Хирон "добри" ли са хомеопатите? Какво означава "клинича хомеопатия", нещо подозрително ми се струва? Бихте ли препоръчали някого?

# 132
Може ли да попитам един въпрос, може и да е глупав, но ми е много интересно  Embarassed в схемата с 5-те чашки..как така се оказва, че точно течността в последната чашка е най-силната  Hug благодаря предварително   bouquet

# 133
Може ли да попитам един въпрос, може и да е глупав, но ми е много интересно  Embarassed в схемата с 5-те чашки..как така се оказва, че точно течността в последната чашка е най-силната  Hug благодаря предварително   bouquet
не е най-силната. То не може да се говори за сила, де. Силата на лекарството е една  и съща и в първата, и в петата чаша, но понеже увеличаваме площта, пространството, един вид силата се смекчава. Все едно да натикаш количество Х газ в едно шише и същото количество Х да го освободиш в една стая. Нялагането един вид. Много е сложно за обяснение, но за обща култура достатъчно. Принципно целта е да се избегне влошаване по първично действие на лекарството.

От Хирон бягам мноооого далече...

# 134
ахаа, ясноо, благодаря за отговора   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт