Отговори
# 105
Не мога да ви настигнааааааааааа.....  smile3514
Тичай на обратно.... Crazy Crazy
Диони, благодаря!  Hug
Пайпърче, да скоро ще ти пратя инфо за др пелени ! Hug
Белверде, и аз съм съгласна с много неща , но относно конкретните храни не съм много съгласна, по- добре чети за всяка по отделно. Имаш ли това- http://september2008.multiply.com/journal/item/66/66 както се оказа скоро това е направено от Сончето (Червената Соня) и една др майка от нейната първа отчетна. Hug
Принцеска, днес не започнах детокса, а и за утре не съм 100 % сигурна, все повече ми се събира умората и все повече ми е трудно това гладуване Embarassed Май ще си спретна няколко дена по 90 дневната, а мисля след  нова година да я почна и така да я изчисля, че 29 ден да ми е пречистването/пълнолунието. Hug
Блонди, това с веждите наистина е адски смешно, а детето ти наистина много прилича на мъжът ти, но май и Криско му е взел боичката? Айде ще й нащипем бузките на живо. Hug

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 13:44 от gundie

# 106
  • Пловдив
Абе и Ивета не ми е реагирала с колики на нищо,ама на-сега го направи с акото си.Пак си е весела и спокойна,спинка си,ама съм на ограничителен режим.Вече се налага постоянно да чета етикети в магазина ,а мъжа ми му дейста изнерящо,ми аз какво да кажа-нали аз не ям,не той Crossing Arms.
3 дена акито беше перфектно,хапнах едно шоколадфово десертче с някакъв пълнеж незнайно какъв и хоп-пак кървави нишки.Еднократно,ама ми е достатъчно да не повторя.

Гунди  Hug.И аз съм постоянно гладна напоследък,но се чувствам подута и знам,че ако и един ден направя детоксче ще ми е по-добре,то явно организма ми го иска.Нищо,да са добре бебоците,пък наистина след празниците -даже си мисля за февруари да се пробвам с житото,да видим колко ще издържа.

# 107
оооо Блонди: свате, снахата е чудна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И всички останали бебета също, прекраснииииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 108
  • София
Оф Принцеске, много е неприятно с тези ограничения, и аз е ограничавам заради коликите, но какво да правим, на всичко сме готови Confused Дано малката бързо се оправя и нямате поводи за притеснение. Hug
Гунди, аз точно това написах, че и аз НЕ съм съгласна с много неща, включително и с това да се започне с плод Simple Smile
Вие като говорите за гащички, на консултацията миналият месец ми казаха, че имало гащички на Памперс, пак си е за еднократна употреба, но не е с лепенки, а го обуваш като гащи и били много удобни. Някой виждал ли е такова чудо?  Simple Smile

# 109
Вие като говорите за гащички, на консултацията миналият месец ми казаха, че имало гащички на Памперс, пак си е за еднократна употреба, но не е с лепенки, а го обуваш като гащи и били много удобни. Някой виждал ли е такова чудо?  Simple Smile
Да, виждала съм, но мисля, че са за по-големи бебета! Не съм сигурна, но май са от четворка нататък ...  Peace

# 110
Белверде, с Криско ползвах, това са pampers easy up и да, от 4 нагоре са, има 5 и 6, удобни са, защото позволяват повече свобода при движенията на бебето, а и са полезни, ако се учи на гърне, да ги сваля и вдига като гащи  Simple Smile Но са по-скъпи от обикновените пелени  Crazy

Екзо,  Hug

# 111
Белверде, ползвах ги с Емка, когато прояви интерес към това да пишка или ака сама. Целта е да може да се събува и обува само Hug

# 112
И Лидл имат, 5-ца и 6-ца, не пропускат, моя близка ги ползва за 7-годишния си син нощем  Crazy

# 113
  • София
Привет момичета  Hug
Блонди тези памперс гащички стават ли и за бебета?Ние имаме голям зор с памперсите докато ги закопчаем,че това същество изобщо не стои вече мирно  #Crazy Видях,че като килограми стават за нас и много се чудя дали са удобни за такива малки бебета  newsm78
Днес излезнахме най-накрая за малко повече.Бях я сложила в космонавт...Прървото излизане с такъв дебел космонавт и бая зор видя да свиква да не може да мърда  Joy Беше като една мецанка  Heart Eyes
Навън така сладко заспа,че като се прибрахме не се събуди и накрая реших че все пак е прекалено топло да седи с дебелия космонавт и я извадих от количката,съблякох космонавта и я сложих в леглото а тя нищичко не усети милата и продължава да кърти  Whistling Whistling Whistling Явно си наваксва за последните няколко дни които почти не е спала.
Редактирам се,сега видях че гащичките били от 9кг а се водят 4ка  newsm78

# 114
Ами да, тройката е 6-9кг  Simple Smile После идва 4-та. Не мисля, че са подходящи за малки бебета  Rolling Eyes

Ние имаме още 2-ки изостанали и едвам я напъхвам в тях, ама не ми се ще да ги хвърлям, само нощем слагам от 3-те  Crazy

# 115
  • София
Тука 3ката се води 4-9кг а 4ката 7-18кг  newsm78 Или аз нещо не съм в час или се разминават размерите тук и при вас  newsm78

# 116
Да, права си, ето как са зелените, оранжевите и лилавите за движение Active Fit:

Taille  3: 4 - 9  Kg
Taille  4: 7 - 18  Kg
Taille  4+: 9 - 20  Kg
Taille  5: 11 - 25  Kg
Taille  5+: 13 - 27  Kg

И Easy Up гащите:

Taille  4: 8 - 15  Kg
Taille  5: 12 - 18  Kg
Taille  6: up to  16  Kg

Има отделно за момичета и момчета до 39кг  Crazy

# 117
 Crazy Crazy
Дбс - нослето много му хъркаше и много секрети излизаха - гълташе ги и кашляше  Crazy
Марги - отначалото слагахме капки тобрадекс, ама не помогнаха...а сега не съм звъняла на педи, щото лекувам с хомеопатия..вече свърших де, ама другия месец ще пусна секрет  Party
Ати, стига си ме дразнила  Mr. Green аз те сънувах, че пропадам в една дупка в снега и ти минаваш с количката с Викчо и уж ще ми помагаш..ама квато си шматка аз затънах още повече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и после като излязох и ти викам: мерси .. и ти: е как, няма да ти помогна, ти си толкова готина, някакви суперлативи ми пускаше  Mr. Green Mr. Green п.с. кога ще се видим? ние днес с Елито бяхме пеша до мол Пловдив  Twisted Evil Twisted Evil

# 118
  • Варна
Чета, че и други майки слагат нощем по-попиващи памперси. Моят пък нощем не пишка Confused Чудила съм се защо, просто докато спи дълбоко не пишка, наваксва си сутринта, памперсът изведнъж натежава мнооого.
Ох, днес какъв рев му удари насред морската градина, направо се видях във филм Tired Много интересно, ако обикалям квартала може да спи и 3 часа без прекъсване - като вчера и онзи ден. Но реша ли да ида по-далеч, след максимум половин час се е ококорил. И сега така, тъкмо влизаме в морската и се събуди и взе да мрънка. Взех го на ръце, разходихме се така, 5 минути издържа и като ревна! Ама реееееев до откат, направо истерично. Няма успокояване 10 минути, едва намерих една по-закътана и слънчева пейка. Накрая се поуспокои, хапна малко, пак поплака, пак хапна и заспа Crazy И до преди малко обикаляхме квартала, че да поспи, прибрах го и продължава да спи, явно се умори. То и аз се уморих от толкова емоции Whistling

# 119
  • София
Блонди надявам се да не ми трябват памперси до 39кг  #Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт