Лондон - 4

• 76 478
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Моля,за мъничко ориентация относно категоризацията на хотелите-понеже доста изгледах в букинга-конкретно питане-приличен ,но не вехт две-три или три-четири звезди да гледам? 

# 557
Моля,за мъничко ориентация относно категоризацията на хотелите-понеже доста изгледах в букинга-конкретно питане-приличен ,но не вехт две-три или три-четири звезди да гледам? 

Две-три са достатъчни.

# 558
Препоръчвам ти нашия хотел, в който отседнахме в Лондон. Първа зона на метрото. На 5 минути от метро станция Cings cross. Страхотна локация. За двама възрастни и две деца на 7 и на 15 год. Плащахме по 146 лири/ден. С включена английска закуска и интернет. Много тихо, чистичко и приятно. Резервирахме през booking.com. Препоръчвам ви го. Три звезди е. Има всичко необходимо и най- важното - страхотна локация с бърза връзка посредством метро, вкл. И с всички терминали на летището. Всички важни забележителности в Лондон се намират в първа и втора зона, така че и за пътуване с метрото ще ви е по- евтино.  Ето линк:

http://www.booking.com/hotel/gb/theeurohotel.bg.html?sid=ecb25b3 … 876712443;srpos=1

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 23:10 от darinaa83

# 559
  • Варна
Здравейте,

Предстои ми пътуване към Лондон за няколко дни и се чудя за място за отсядане. Изчетох половината от темите.. имам още много да чета, но може ли само някой да ми каже, ако знае, района на Камден става ли за нощувки? Харесах си едно хотелче до Euston square и се притеснявам дали района примерно не е пълен с много мургави хора..да ме е страх да се прибера по тъмно или да има слава на район с висока престъпност.
гледах иначе препоръчаните райони (Myfair, Kensington, Hydepark и др), но ми идват над бюджета

Предварително благодаря на отзовалите се   bouquet          

Спала съм тукhttp://www.booking.com/hotel/gb/euro-lodge-clapham.bg.html?aid=3 … b66fdb9c63ecd49X1 . Гледам ,че са си вдигнали цените, но още е поносимо за 2-ма. Става за спане за няколко дни, много удобно местоположение, на 3 пресечки е от метростанция и на 6 спирки от Виктория стейшън с 1 смяна на линията / около 7 минути / . Забележките ми към хотела са ,че беше много шумно / имаше някакви испански тинейджъри, които не си лягаха преди 2 часа / и лошата закуска . Иначе чистят всеки ден, но персонала е основно от индийци. Квартала е хубав, само къщи  и хотела гледа към голям парк. Наблизо има Теско и Сейнсбърис, откъдето може да се купува храна. В стаите има термокана. Само за спане е ОК. Води се 2-ра зона . Сега погледнах ,че и закуската вече се плаща допълнително, преди беше включена в нощувката  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 22:59 от Сребърна паричка

# 560
ще пътувам скоро до бг и се колебая кой е най- евтиния на4ин да стигна до Лутън летище, при положение 4е живея в 5-та зона?дали само с една дневна карта ще мога да стигна до летището или да си резервирам билет за някой автобус?предполагам доста от вас са използвали  публи4ен транспорт до това летището и ще сам благодарна за съветите?

# 561
Green Line - 23 лв в едната посока, 36 лв - двупосочен. Аз го хванах от Виктория стейшън около 5 сутринта. Когато уреждах пътуването си прецених, че това е най-изгодния вариант, а се оказа и много удобен. Бях отседнала в 4 зона. Резервацията си направих онлайн, в сайта на Уиз еър. Има подробна информация и разписание, а спира пред входа на летището. Успех  Grinning

# 562
  • Sofia
ще пътувам скоро до бг и се колебая кой е най- евтиния на4ин да стигна до Лутън летище, при положение 4е живея в 5-та зона?дали само с една дневна карта ще мога да стигна до летището или да си резервирам билет за някой автобус?предполагам доста от вас са използвали  публи4ен транспорт до това летището и ще сам благодарна за съветите?
На отиване бях с Green line. Изтърси ни някъде в Лутън да чакаме друг автобус да ни вземе. Имах малко багаж и не ми беше проблем, но чакахме поне 20 минути.
На връщане си бях взела билет от този сайт:
http://www.easybus.co.uk/london-luton
Микробуси са, излиза евтино в някои часове, моя беше 5паунда. Бързи са, спазват си графика и имат климатик. Не качват правостоящи.
С дневна карта може да вземеш влак и шатъл от гарата до летището.
Ние спахме  тук . На снимките не изглежда много добре, но се доверих на отзивите.Много е чисто, персонала е на ниво, няма индийци, китайци или др. колониални поданици. Близо е до централната линия на метрото, която е редовна и ходи до всички важни места. Двойна стая беше 485лв за 3 нощувки. Нямаше проблем да си оставим багажа последния ден.

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 16:25 от BettyRubble

# 563
  • в града на младостта
Здравейте, синът ми заминава след няколко дни за Англия..кацане на Хийтроу..можете ли да ме насочите как да се предвижи от летището до Виктория стейшън? Благодаря  bouquet

# 564
Здравейте, синът ми заминава след няколко дни за Англия..кацане на Хийтроу..можете ли да ме насочите как да се предвижи от летището до Виктория стейшън? Благодаря  bouquet

Ето вариантите.

# 565
Здравейте! През септември ще пътувам до Лондон. На връщане полетът ми е много рано сутринта в неделя от Хийтроу. Като гледам .. трябва да тръгна в 4.30 сутринта от Уембли за летището, ако ползвам градски транспорт. Бихте ли ме посъветвали дали е безопасно толкова рано сутринта да пътувам с градския транспорт и да чакам по спирките или е по-добре да си поръчам такси?    Thinking

# 566
Аз пътувах от 4 зона до Виктория стейшън и от там до Лутън - тръгнах сутринта в 4ч, бяхме 2 жени. Нямаше никакъв проблем, не почувствах никакво притеснение. Мисля, че няма причина да се тревожиш за това. Приятно пътуване... мъничко завиждам  Embarassed

# 567
Благодаря ти, Merivas. Мен и друго ме притеснява - на тъмно се ориентирам по-трудно, да не взема да объркам спирките Simple Smile Ще се справя де, ще се оглеждам по-внимателно. Hug
Сега почвам да правя списък на всички интересности, които мога да посетя за 1 седмица. Приемам съвети Simple Smile

# 568
Аз бях също за 1 седмица, като за всеки ден имах маршрут. Изпълних си програмата, успях да видя много красоти, но и много останаха за следващ път. Мечта ми е да отида до Уиндзор. По назад бях дала линк за едно много интересно място, не особено популярно, но мен лично много ме впечатли - първият хидуистки храм в Европа  http://londonmandir.baps.org/ Можеш да погледнеш.

# 569
Аз бях също за 1 седмица, като за всеки ден имах маршрут. Изпълних си програмата, успях да видя много красоти, но и много останаха за следващ път. Мечта ми е да отида до Уиндзор. По назад бях дала линк за едно много интересно място, не особено популярно, но мен лично много ме впечатли - първият хидуистки храм в Европа  http://londonmandir.baps.org/ Можеш да погледнеш.
               Къде се намира този храм?

Общи условия

Активация на акаунт