Лондон - 4

• 76 483
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Цитат
Ние отидохме до стадион Уембли, той беше наша цел, а от там пеша до храма е около 10 мин. Най-близката станция на метрото е Neasden по сивата Jubilee Line.
От Биг Бен има автобус също №206, но също до стадиона https://maps.google.com/

Храмът е безплатен, платихме само 2 паунда, за да влезем в една красива зала, нещо като музей.

На мен също много ми хареса района около Ковънт Гардън и Сохо. Атмосферата е различна от централната част, много по английски някакси  Crazy

# 571
Благодаря ти, Merivas. Мен и друго ме притеснява - на тъмно се ориентирам по-трудно, да не взема да объркам спирките Simple Smile Ще се справя де, ще се оглеждам по-внимателно. Hug
Сега почвам да правя списък на всички интересности, които мога да посетя за 1 седмица. Приемам съвети Simple Smile

Миналата година спахме в един хотел на няколко спирки от Уембли. Метрото до Heathrow работеше от 6 сутринта.
Затова за връщане взехме такси. Поръчаха ни го от хотела и струваше 32 лири.

# 572
Здравейте! Как стигате до Уиндзор?

# 573
Благодаря ти, Merivas. Мен и друго ме притеснява - на тъмно се ориентирам по-трудно, да не взема да объркам спирките Simple Smile Ще се справя де, ще се оглеждам по-внимателно. Hug
Сега почвам да правя списък на всички интересности, които мога да посетя за 1 седмица. Приемам съвети Simple Smile

Миналата година спахме в един хотел на няколко спирки от Уембли. Метрото до Heathrow работеше от 6 сутринта.
Затова за връщане взехме такси. Поръчаха ни го от хотела и струваше 32 лири.

Ммда.. 32 лири е доста по-добре от 60.. ще потърся.

# 574
  • Sofia
Може с влак.Ние ходихме с автобус 702 (става и 701) Green line от автогара Виктория- големи двуетажни полупразни автобуси, много удобни. Цената на билета варира според часовата зона. Ето разписанието с маршрута  и цените. На отиване бяхме с по-скъпи билети, на връщане- 3,50 за възрастен и 1,75  детски.

# 575
Може с влак.Ние ходихме с автобус 702 (става и 701) Green line от автогара Виктория- големи двуетажни полупразни автобуси, много удобни. Цената на билета варира според часовата зона. Ето разписанието с маршрута  и цените. На отиване бяхме с по-скъпи билети, на връщане- 3,50 за възрастен и 1,75  детски.
Благодаря   bouquet
Утре може би ще се пробваме  Wink

# 576
  • Sofia
Благодаря   bouquet
Утре може би ще се пробваме  Wink
Приятно изкарване. Имат бюро за продажба на билети на автогарата (на летището също)- там има брошури с разписанието и цените. Номера е, че не винаги е по-изгодно да се купи билет за отиване и връщане. Май имат и семеен за събота-неделя.

# 577
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ако някой пътува към Лондон нека да ми драсне едно ЛС - имам карта за нет и телефон (от предплатените), която е валидна до 3.09 и може да си се ползва Simple Smile И без това е налична - да я подаря, че да не отиде зян  Joy

# 578
la vida loca, добре завърнала се!  Hug
Хайде чакаме разказ.  Laughing

# 579
Здравейте!
Искам да попитам за картите London pass. В размисъл сме дали да купим. Пише че можем да я вземем от Лондон, но при попълването на поръчката, въпреки че съм указала че ще я вземем от там, пак иска попълване на адрес за доставка. Моля, ако якой е ползвал по този начин услугата, да ми разясни, че нямаме време да  чакаме тук картите.
Благодаря предварително!

# 580
  • София
Мечтая си да отида в Лондон  Heart Eyes
Дано скоро ми се случи! Като ви чета и се размечтавам още повече ...   bouquet

# 581
Здравейте!
Искам да попитам за картите London pass. В размисъл сме дали да купим. Пише че можем да я вземем от Лондон, но при попълването на поръчката, въпреки че съм указала че ще я вземем от там, пак иска попълване на адрес за доставка. Моля, ако якой е ползвал по този начин услугата, да ми разясни, че нямаме време да  чакаме тук картите.
Благодаря предварително!

А защо държиш да си ги поръчаш предварително? Ние си ги купихме там като пристигнахме. В сайта има посочени места в Лондон, от където можеш да ги купиш и са доста на брой. Докато като ги поръчаш можеш да ги вземеш само от едно място. Аз лично не виждам смисъл, освен ако не са онлайн с някакво драстично намаление. Ако не се лъжа на място ми струваха 2-3 лири по-малко от обявената цена на сайта.

# 582
Не държа да ги поръчвам предварително. Не бях чела много внимателно и останах с впечатление, че може само с предварителна он лайн поръчка. Сега виждам, че може и на място. На място предлагат обаче само London Pass, без London pass with travel. Сега ще чета, дали толкова си заслужава да сме с карти with travel. Благодаря за отговора Sunny76!

# 583
Ние си бяхме взели отделно Ойстер карти. Спяхме в централната част до Хайд парк и така ни излезе по-евтино отколкото пас с тревъл кард, но мисля че като купувахме пасовете ни питаха дали с тревъл кард или без.

# 584
Здравейте,
предстои и на нас пътуване до Лондон! Вече нямам търпение! Embarassed Mr. Green

Четох, четох и вече съвсем се обърках(както май става винаги преди да ми се избистри едно пътуване! Embarassed newsm78) За това ще питам за да съм сигурна, че съм разбрала добре! Simple Smile

Има ли вече карта за градския транспорт за 7 дни, която е на хартиен носител - до колкото четох в сайта на градския транспорт, такава май се издава само на пластика - т.е трябва да се платят още 5 лири за ойстер!? Така ли е!?

Има ли градски транспорт до летището !?- на сайта на летището като че ли се виджа спирта на влак/ метро на около 500 м. от летището!? Някой ползвал ли е такъв транспорт!? Искам след като си купим карти да ги ползваме и да не плащаме допълнително за трансфери!? Mr. Green

На края(но само за сега Embarassed) - дали съществува някакво апартаментче/студио за 3-ма тип self cataring в не толкова отдалечен район, което да е около 80 лири нощувка!? Търсих, търсих, но всичко ми е скъпо Sad. Ще трябва да сме в тройна стая в хотел, а не ми се ще много! newsm78

Благодаря ви предварително! Hug

Общи условия

Активация на акаунт