Лондон - 4

• 76 213
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте! Предстои ми пътуване до Лондон. Въпросът ми е - На летище Хийтроу има ли къде да закупя карта Ойстер? И гише ли трябва да търся, или е автомат, който продава карти и билети?
Благодаря предварително.

# 721
  • София
 На изхода на метрото на Хийтроу има и гише със служител, и автомати за пълнене на Ойстер. Много е лесно и удобно. 

# 722
  • Близо до морето :)))
Здравейте, отдавна Ви следя, и много Благодаря на всички за безценните съвети. В Сряда ни е полета, кацаме на Хийтроу, дано всичко мине така както сме го планували. Единственото все още притеснение ми е, дали с тези дневни карти, които купуваме от гара , ще можем свободно да се движим с Метрото и да използваме офертите 2 в 1. Знам, че на няколко места сте коментирали за това, че няма проблеми, но  като чета и пише, че не важат за Метро тия карти, малко ми е притеснено. Иначе съм разпечатала ваучерите и всичко ми е подготвено, дано се окажат напразно притесненията ми.

Още веднъж Благодаря на всички  Simple Smile ще се включя живот и здраве след това с впечатления.  Heart Eyes

# 723
Къде четеш, че не важат за метро?

# 724
Здравейте,

Планираме да посетим Лондон от 30.11 до 03.12, само за няколко дни. Можете ли да ми препоръчате евтин вариант за спане?

# 725
petqnikolova82 - незнам какво точно търсиш, но ако си съгласна на апартамент под наем, ето ние ще сме тук:
http://www.welby.co.uk/dev/4star_room.php?pid=2
Истински отзиви мога да дам, едва след като се върна - т.е след 1 ноември! Simple Smile
Не се виждат добре на снимките на студиата - ако потърсиш в други сайтове - има по хубави снимки - доста тясно и доста семпло е всичко, но нас ни устройва! Mr. Green

Можеш да попиташ и тук:
http://londonholidaystudios.co.uk/

Тези на мен ми ги препоръчаха, но нещо не успяхме да се сработим с тях - предложиха ми много варианти, но тъкмо си харесам някой - реша да резервирам, уж ще ми изпратят данни да платя и се оказва, че точно този апартамент е зает! newsm78 Така поне 3-4 пъти! Може просто аз да не съм имала късмет, незнам! newsm78

Това пък е хотел(даже два), доста евтини - тук в темата ги открих:
http://www.aquariushotel.co.uk/rates.htm
Предполагам не е кой знае какво, като гледам цените, но ако за някой не са толкова важни условията - става! Peace

# 726
Ние ще сме в хотел от веригата http://www.travelodge.co.uk/, но и аз мога да дам отзиви в края на другата седмица. Иначе сме били в тази верига в Испания и беше супер чисто и удобно.

Цената преди месеци беше отлична за трима/четирима, отзивите в трипадвайзер - също.  Разгледай ги.
Не казваш за колко човека търсиш.

# 727
  • София
Здравейте,

Планираме да посетим Лондон от 30.11 до 03.12, само за няколко дни. Можете ли да ми препоръчате евтин вариант за спане?

Петя и ние пътуваме тогава,ще отседнем тук http://www.booking.com/hotel/gb/docklandspremiertravelinn.bg.htm … 0ba6524a57;dcid=2

Преди месец бяхме отседнали - много съм доволна,има удобен транспорт до центъра и цената ме устройва. Ние се прибираме за едно спане реално,като минус мога да отбележа,че интернетът е платен/ като изключим ежедневните безплатни 30 мин,които не стигат за нищо/ и около хотела няма магазини,заведения и т.,малко си е отделен .

# 728
Момичета/момчета, привет. Очертава ми се началото на ноември отново да пътувам до Лондон. Ще имам една неделя да обиколя неща, които предния път не успях и се чудя какво. Много искам ЗОО-логическата и Аквариума, както и Гринуич. Но незнам и времето какво ще е.

Искам да помоля, тези от вас, които пътуват по-често или живеят там, много съм на зор и търся марката VON DUTCH къде мога да я намеря? Ако някой ми се отзове на помощ, ще съм изключително благодарна!

# 729
  • София
А някой ползвал ли е такси от летището Лутън до Лондон? И имате ли представа за какви пари става въпрос. Познат твърди,че за 10 п са го закарали до летището и за толкова са го върнали Shocked Не ми се вижда много реално.

# 730
  • София
Момичета/момчета, привет. Очертава ми се началото на ноември отново да пътувам до Лондон. Ще имам една неделя да обиколя неща, които предния път не успях и се чудя какво. Много искам ЗОО-логическата и Аквариума, както и Гринуич. Но незнам и времето какво ще е.

Искам да помоля, тези от вас, които пътуват по-често или живеят там, много съм на зор и търся марката VON DUTCH къде мога да я намеря? Ако някой ми се отзове на помощ, ще съм изключително благодарна!

Виж дали това ще ти свърши работа http://beauty.blurtit.com/26176/where-can-i-buy-von-dutch-menswear-in-london-

# 731
А някой ползвал ли е такси от летището Лутън до Лондон? И имате ли представа за какви пари става въпрос. Познат твърди,че за 10 п са го закарали до летището и за толкова са го върнали Shocked Не ми се вижда много реално.
Преди 2 години цената беше 75 паунда.
10 паунда е просто абсурдно.

# 732
И аз с няколко  въпроса към живеещите там! Praynig

Ше полозвам често northem line, но тя има две разклонения(сигурно не се казват точно така Laughing)edgware и  high barnet, аз трябва да взимам метрото до edgware - как ще се ориентирам кое точно да взема!? newsm78 newsm78 Сигурно по надписите Mr. Green, но ако може по-подробно обяснение, като на петокласник - къде трябва да гледам, различни перони ли има, във различни влакове ли се качвам!? newsm78

Ако искам да си купя хартиена карта за деня - трябва ли непременно да я купя в същия ден или мога предишния и просто да си я чекирам за деня!?

Хартиената карта трябва ли да я чекирам в автобус и в трамвай!?(уж четох, ама аз и за ойстера бях чела, пък нещо не бях доразбрала Embarassed) Praynig

# 733
  • Варна

Ше полозвам често northem line, но тя има две разклонения(сигурно не се казват точно така Laughing)edgware и  high barnet, аз трябва да взимам метрото до edgware - как ще се ориентирам кое точно да взема!? newsm78 newsm78 Сигурно по надписите Mr. Green, но ако може по-подробно обяснение, като на петокласник - къде трябва да гледам, различни перони ли има, във различни влакове ли се качвам!? newsm78

На един и същ перон са . Трябва да се ослушваш спикера какво казва , за къде е влакчето . Често има престои по около 5-8 минути по трасето, не знам защо.

Хартиената карта трябва ли да я чекирам в автобус и в трамвай!?(уж четох, ама аз и за ойстера бях чела, пък нещо не бях доразбрала Embarassed) Praynig

Незнам, но пък качването винаги става от вратата на шофьора и ако картата не се чекира на устройството , то се показва на шофьора ,така че той ще ти каже какво да правиш  Peace

# 734
Ше полозвам често northem line, но тя има две разклонения(сигурно не се казват точно така Laughing)edgware и  high barnet, аз трябва да взимам метрото до edgware - как ще се ориентирам кое точно да взема!? newsm78 newsm78 Сигурно по надписите Mr. Green, но ако може по-подробно обяснение, като на петокласник - къде трябва да гледам, различни перони ли има, във различни влакове ли се качвам!? newsm78
Платформата е една, но влаковете са различни. Първо гледаш на светлинното табло, на което са изписани следващите влакове. Твоят е Еdgware. Като видиш, че влакът идва, гледаш какво пише на него - на предното стъкло има надпис с крайната спирка, в твоя случай трябва да пише Еdgware.

Хартиената карта не знам дали може да се купува предварително. На нея има печат с датата, за която е валидна, т.е. ако кажеш само, че искаш еднодневна карта, ще ти дадат карта за деня.

Общи условия

Активация на акаунт