Лондон - 4

• 76 426
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Deutschland/HE
Ние миналата година по това време ползвахме корабчето и в двете посоки без да доплащаме. Нашия билет беше за т.нар. червена линия и важеше за 48часа, ако това има някакво значение.

# 136
Едва ли Гринуич е 1-2 зона, доста си е далечко.
Напротив Гринуич е 2ра зона.

# 137
Благодаря Ви момичета,
значи или си плащаме обратния курс ако не е включен в туристическия билет, или с метро ,щом е 2 -ра зона е добре,понеже мисля да вземем карти 1-2 зона за градския транспорт.

# 138
Благодаря Ви момичета,
значи или си плащаме обратния курс ако не е включен в туристическия билет, или с метро ,щом е 2 -ра зона е добре,понеже мисля да вземем карти 1-2 зона за градския транспорт.

Защо са ти карти, ако ще купуваш билети за туристическия автобус? Освен ако не си извън обсега на линиите (провери маршрутите им), може спокойно да се придвижваш с тях.

# 139
Тук гледам че билетите на Panorama са за 48ч., а на другите за 24ч.
Мисля си на Original London Tour червената линия да вземем.
http://www.theoriginaltour.com/UserFiles/OriginalLondonTourMap.pdf

А и на Big Bus е подобно.,освен малко разлика в цената.
Превеждах си с гугъла, но не ми стана пак ясно-откъде се купуват билети-само от центровете ли или може и от автобуса?
може би само от тук :
"Започнете да си обиколка от един от основните отправни пунктове, където ще намерите услужлив персонал, готов да ви помогне.

Trafalgar Square - посетител Оригинален центъра на Лондон Тур

Russell Square - Woburn място (пред Royal National Hotel)

Пикадили Съркъс / Leicester Square - Haymarket и Рупърт Street

Гара "Виктория" - Бъкингамския дворец Road, хотел Grosvenor Victoria

Marble Arch - на Park Lane, метро изход 3 "Говорители Corner" Marble Arch станция"

Ползвалите туристически автобус към  коя фирма сте били-Original London Tour или Big Bus

# 140
Благодаря Ви момичета,

Защо са ти карти, ако ще купуваш билети за туристическия автобус? Освен ако не си извън обсега на линиите (провери маршрутите им), може спокойно да се придвижваш с тях.

Да, разглеждала съм маршрутите им,но за 6 дни така или иначе ще трябват седмични карти за транспорта,това имах впредвид.
А иначе за този ден за който си купим за туристическия автобус-може би няма да се наложи градския да се ползва.Ако евентуално останем в Гринуич-затова питах може с метро връщането да стане.

# 141
На самите основни пунктове/ние точно на гара Виктория/ сме си купували от шофьора на автобуса, при това платихме с кредитна карта и всичко беше ок

# 142
  • Sofia
Здравейте! И аз ще следя темата, защото ми предстои кратко пътуване до Лондон през май (за пръв път ще го посещавам).  Simple Smile Може ли да ме посъветвате за колко часа е най-удачно да си купя билет за Easybus - става въпрос за директната линия Earls's Court-Luton за полета на Wizz в 21:50ч? Има ли опасност от задръствания по този маршрут? На летището в Лутън има ли някакви магазини и ако има - работят ли по това време?

Ще пристигна в Лондон с Eurostar и също се чудя - какъв транспорт би бил най-удобен за придвижване от гара St Pancras до Earls's Court (там се намира хотела ми), при положение, че ще съм с доста багаж (всъщност сме група от 6 човека с куфари)?   Rolling Eyes Ще съм много благодарна, ако ми дадете съвет!   bouquet

# 143
  • Лондон
Anjieee, според мен трябва да вземете автобус към 6 часа след обяд, дори 5:30. През града пътуването е в час пик, а после по магистралата М1 никога не се знае, една катастрофа да има, и може да закъсате... На Лутон няма много магазини, но пък има къде да се изпие едно питие, и каквото има, е отворено по това време
От гарата на идване до Earl's Court вземете Piccadilly line Westbound, директно ще ви закара за около 20-25 минути

# 144
  • Sofia
tzvetak, много благодаря за бързия отговор! Малко ме притеснява това, че ще сме с куфари в метрото, но сега прочетох, че именно Piccadilly line е с по-широки вагони от обичайните, така че се надявам нашето придвижване да не бъде проблемно.  Grinning

Атмосферата в темата е много приятна и се надявам, че няма да имате нищо против да задавам по някой въпрос при нужда.   Peace

# 145
  • София
Да се запиша и аз в темичката. Замечтала съм се за пътуване до Лондон само с половинката, ама да ви видим кога и как ще стане.
Имате ли представа колко може да излезе една ниско-бюджетна екскурзия?
Евтини билети, евтин хотел, един тур с автобус за разглеждане на забележителности...

# 146
L'Agent,
Според мен трудно под 1000 лева на човек би излезнала една 4-5 дневна екскурзия до Лондон, но всичко зависи от предпочитания и интереси, както и тип настаняване (най-вече!!!).  

Момичета, имам един въпрос. За първи път ще кацаме на Станстед и разглеждам този сайт за шатъл автобуси до Централен Лондон. Има ли смисъл да се запазва онлайн или пред летището има достатъчно и на добри цени? С тази фирма билет отиване и връщане Станстед - Виктория - Станстед излиза 15 паунда на човек.

# 147

Ако отседнете в квартира, ще се намалят разходите...И ние толкова сме си го сметнали Sad

# 148
Благодаря Ви момичета,

може да отидете и да се върнете и с железницата DLR, пътува над земята и е доста по-приятно от метрото, ключена ви е в цената за 1-2 зона

# 149
L'Agent,
Според мен трудно под 1000 лева на човек би излезнала една 4-5 дневна екскурзия до Лондон, но всичко зависи от предпочитания и интереси, както и тип настаняване (най-вече!!!).  

Момичета, имам един въпрос. За първи път ще кацаме на Станстед и разглеждам този сайт за шатъл автобуси до Централен Лондон. Има ли смисъл да се запазва онлайн или пред летището има достатъчно и на добри цени? С тази фирма билет отиване и връщане Станстед - Виктория - Станстед излиза 15 паунда на човек.
И ние ще кацаме на Станстед и се чудих влак или бус?
Също така, наобратно полета ни е много рано сутринта и не знам дали не е по-добре да спим в хотел близо до летището.
Иначе, тъй като сина ми е много претенциозен по отношение на храна - за престоя резервирахме апартамент на хотелски принцип. Ето тук: http://www.castletownhouse.co.uk/

Общи условия

Активация на акаунт